ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 16:32

CHAMP20N написа:
HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле :!: :!: :!:

А ти на кой вярваш, че мислиш, че е по-добре работата при теб?

Във всеки случай на такива кат Стою Зимбрумурски Симитлийски, НЕ :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 26 ное 2014 16:39

HEATSEEKER написа:
CHAMP20N написа:
HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле :!: :!: :!:

Мисля, че въпроса ми беше "На кой вярваш?" не " На какви НЕ вярваш?" .
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 16:41

CHAMP20N написа:
HEATSEEKER написа:
CHAMP20N написа:

Мисля, че въпроса ми беше "На кой вярваш?" не " На какви НЕ вярваш?" .

В Когото трябва..щом на Стою от Плоски вярвате,,,,на него ще си останете
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
GOLEADOR

ЦЪР-ЦЪР ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 26 ное 2014 16:53

HEATSEEKER написа:
CHAMP20N написа:

Младенов поне не е страхлив като вас.Един единствен път протестирахте против ТИМ и на плаката ви пишеше "Скъпи ТИМ".Та как да ви наричам вас?Колкото и да пада Младенов пак ще ви гледа от високо,защото сте дребни душички.Мишки,които могат да църкат само против ЦСКА!
П.П.
Ако се осмелите на втори протест срещу ТИМ,залагам,че протеста ви ще започва с "Любими ТИМ".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 26 ное 2014 16:54

CHAMP20N написа:
1Neutralen написа:Питай феновете на ЦСКА.

Ами попитах се, и не можах да получа отговор, затова питам феновете на Лудогорец. От 400000000000000000 верни фена все някой от тия 40 дето бяха на Армията, би могъл да ми каже, предполагам, къде са били зелените му братя и сестри.

Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, които - като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно :?: ?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 ное 2014 16:58

ELFen написа:Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, като като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно :?: ?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...

Пич,Лудогорец направи мача корида и сега се оправдаваш,че заради това не сте искали да гледате мача.Та това си е нонсенс. :o
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 26 ное 2014 17:13

GOLEADOR написа:
ELFen написа:Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, като като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно :?: ?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...

Пич,Лудогорец направи мача корида и сега се оправдаваш,че заради това не сте искали да гледате мача.Та това си е нонсенс. :o

Попита и аз опитах да ти онагледя цялостната картина за причините, от която ти ми вадиш една думичка и я поставяш в съвсем друг контекст !?!?!? Няма да навлизам в полемика, ако желаеш прочети още няколко пъти написаното и прецени!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 26 ное 2014 17:16

ELFen написа:
CHAMP20N написа:
1Neutralen написа:Питай феновете на ЦСКА.

Ами попитах се, и не можах да получа отговор, затова питам феновете на Лудогорец. От 400000000000000000 верни фена все някой от тия 40 дето бяха на Армията, би могъл да ми каже, предполагам, къде са били зелените му братя и сестри.

Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, които - като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно :?: ?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...

Страх ги е от гамени от ЦСКА, ахахахха, ама не ги е страх от престъпниците в агитката на Ливърпул?
Няма как 40 000 фена да се страхуват от 2 павета, братле. Ако си истински привърженик на отбора си, ще си на всеки мач, ако ще в Гренландия, срещу сборен отбор на затворниците от Гуантанамо, с агитка останалите обитаващи затвора. Срамно е в мача между 1вия и 2рия в класирането, привържениците на единия от 2та отбора да е с по малко от 200 души публика.

А и тва че предпочитат Шампионска лига, още повече доказва, че не отиват главно заради Лудогорец, а заради гостуващия тим. Така че "40 000 фена на Лудогорец напълниха Националния стадион" и изказвания от този тип са меко казано комични.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 ное 2014 17:28

Алоо не се вкарвай във филм, никой не е писал ''СКЪПИ ТИМ''....ама това не е по темата.Само от това си личи колко си компетентеН.Стою от Плоски могат да го наградят да му връчат приза ''Главен ревльо на Вселената''' :) :) :)

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 26 ное 2014 17:39

От разменените до момента коментари стават ясни няколко неща: Нямате желание да възприемате цялостен образ , а вадите детайли удобни за опониране и изкривяване на първоначалната информация / Стойчо определено не ви влияе добре/;
Лудогорец е млад отбор на Голямата сцена и е логично да няма фенската маса на грандове с по 70-100 годишна история /благодарение на която имат доста привърженици и в други населени места, извън столицата/ , но все пак повече от други - с по-стара история, като Славия, Локо СФ, Литекс,ЧМ и прочее ; Не ви интересува демографията на дадена област, където социалния статут е на едно от последните места в БГ ; Не вземате под внимание броя на населението и възрастовата разлика за сравнение - над 2 мил. в София с преобладаващо население под 40 г. и Разград - 33 хил., застаряваща възрастова граница; Така че, опитвайте се да анализирате извън пристрастията си - полезно е! А иначе футболът е една игра, която би трябвало да предизвиква зрителски интерес и приятни емоции, а не антагонизъм и вулгарност! Задайте си въпроса" Къде сме ние и можем ли да направим нещо позитивно за тази игра?!?!?"
Последна промяна от ELFen на 26 ное 2014 19:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”