CHAMP20N написа:HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле![]()
![]()
А ти на кой вярваш, че мислиш, че е по-добре работата при теб?
Във всеки случай на такива кат Стою Зимбрумурски Симитлийски, НЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
CHAMP20N написа:HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле![]()
![]()
HEATSEEKER написа:CHAMP20N написа:HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле![]()
![]()
CHAMP20N написа:HEATSEEKER написа:CHAMP20N написа:HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле![]()
![]()
Мисля, че въпроса ми беше "На кой вярваш?" не " На какви НЕ вярваш?" .
HEATSEEKER написа:CHAMP20N написа:HEATSEEKER написа:Да вярваш в отбора си е ОК,,но щом вярваш на Стоюю...работата е зле,,,много зле![]()
![]()
CHAMP20N написа:1Neutralen написа:Питай феновете на ЦСКА.
Ами попитах се, и не можах да получа отговор, затова питам феновете на Лудогорец. От 400000000000000000 верни фена все някой от тия 40 дето бяха на Армията, би могъл да ми каже, предполагам, къде са били зелените му братя и сестри.
ELFen написа:Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, като като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...
GOLEADOR написа:ELFen написа:Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, като като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...
Пич,Лудогорец направи мача корида и сега се оправдаваш,че заради това не сте искали да гледате мача.Та това си е нонсенс.
ELFen написа:CHAMP20N написа:1Neutralen написа:Питай феновете на ЦСКА.
Ами попитах се, и не можах да получа отговор, затова питам феновете на Лудогорец. От 400000000000000000 верни фена все някой от тия 40 дето бяха на Армията, би могъл да ми каже, предполагам, къде са били зелените му братя и сестри.
Ами има няколко аспекта: логично е да предпочетат да гледат ШЛ в сряда, за който билета си е бая пари, на фона на 450 заплата+пътни, за да гледат спектакъл , не корида...не на последно място има страх от червени гамени, които - като гости обстрелваха публиката, а на свой терен не ми се мисли, кому е нужно?!?!?! Достатъчно е, че футболистите бяха под прицела на паветата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта