Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 ное 2014 19:22

fiesta написа:Отбора на Лудогорец в Юношеската Шампионска Лига е с една година по-млад от противниците си. Седемнайсет годишни от Лудогорец срещу осемнайсет годишни от другите отбори.
Затова и резултатите са толкова лоши.

А защо физическото състояние на тези юноши на Лудогорец е такова: да си правят изводите от клуба!

Последно факта, че са година по-малки или физическото състояние е причината? Истината е, че подготовката на кадрите тук е кошмарна и именно в този турнир това лъсва с пълна сила. И докато това не се промени в България добри български футболисти ще има ама само ако са поиграли някъде навън и са се върнали. А тия, дето не са напускали страната ще са предимно ниска класа. Пълнеж, който накрая се радва на трансфер в трета турска дивизия и завършва кариерата си по Б и В група.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 04 ное 2014 19:27

Последно факта, че са година по-малки или физическото състояние е причината? Истината е, че подготовката на кадрите тук е кошмарна и именно в този турнир това лъсва с пълна сила. И докато това не се промени в България добри български футболисти ще има ама само ако са поиграли някъде навън и са се върнали. А тия, дето не са напускали страната ще са предимно ниска класа. Пълнеж, който накрая се радва на трансфер в трета турска дивизия и завършва кариерата си по Б и В група.

От това, което съм чел, годината по-малко оказва решаващо значение. Защото точно в тези години се трупа физика, която заедно с цялостната липса на опит на тези години, е решаваща в такива мачове!

А за ниското качество: то е нормално и се обяснява със статистическото нормалното разпределение. Затова и Лудогорец избира от много места, за да се опита да избегне такава ситуация. Предвид ситуацията на недоимък в България се съмнявам, че ще успее. Защото няма как да има много добре гледани, силни, умни и оптимистично настроени (много важно за нападатели) юноши на това място, което все по-малко прилича на държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 ное 2014 19:56

fiesta написа:

От това, което съм чел, годината по-малко оказва решаващо значение. Защото точно в тези години се трупа физика, която заедно с цялостната липса на опит на тези години, е решаваща в такива мачове!

А за ниското качество: то е нормално и се обяснява със статистическото нормалното разпределение. Затова и Лудогорец избира от много места, за да се опита да избегне такава ситуация. Предвид ситуацията на недоимък в България се съмнявам, че ще успее. Защото няма как да има много добре гледани, силни, умни и оптимистично настроени (много важно за нападатели) юноши на това място, което все по-малко прилича на държава!

Вярно е, че годинка разлика колкото по-малки са повече влияние оказва, ама на тема физика тук са си зле по принцип. Що ли си мисля, че хлапетиите с година по-малки от нашите на същите отбори пак ще са по-добре физически :D
Да оправят тоя проблем после да се кахърят за тая година разлика.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 ное 2014 20:15

Тези младежи много резилят клуба.Ще направят антирекорд ми се струва...

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 04 ное 2014 22:37

Доволно им пълнят кошничката но и още може. :)

didkap84
Контакти:

Мнениеот didkap84 » 09 ное 2014 18:07

Жалко че се получи такъв резултат, но след 1994 това е първият път в който фотболистите ме накараха да се гордея че съм от България. :)
Добавяй безплатни обяви в:
България - Безплатни обяви;

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2014 14:32

didkap84 написа:Жалко че се получи такъв резултат, но след 1994 това е първият път в който фотболистите ме накараха да се гордея че съм от България. :)

Много ти е странна летвата за оценка!?!След 1994г. само националния отбор изигра няколко страхотни мача и се класира на едно СП и на две ЕП!На едно ЕП даже направи и победа,а като добавя и ВЕЛИКИЯ мач от квалификациите срещу Германия 8-) !А пък защо не са те накарали да се гордееш тия резултати :? ,не знам!Сетих се и за мача с Русия :lol: !

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 30 ное 2014 17:45

Аз като българин поздравявам и благодаря на Лудогорец за прекрасното представяне в ЛЕ миналата година и в ШЛ тази година, и дано ако догодина участват в групите там, да не са пак в най-тежката група. 8-)
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 дек 2014 17:08

Значи,да обобщим! Дотук Лц не показва кой знае колко класа, колкото притежава(вече в пълния смисъл на думата)...късмет!
Какво щеше да стане, ако късметът не беше покрил делиорманци във възловите моменти тази година?!

1.Късметът срещу Стяуа е безспорен! Гол в края на мача, а изпълнението довело до гола, дори при най-добрите футболисти в света това изпълнение щеше да влезе само в 1 от 20 случая!

2.И отново гол в края на мача срещу Базел, при това от защитник, който като не знае какво да прави с топката-бие от където му падне! :lol:

3.Айде, стига! И пак гол в края на мача срещу Пуул! Вярно тук на пръв поглед уж се виждат наченки на заучено положение! Но при няколко по-обстойни погледа върху повторението, се вижда, че футболист на зелуeнити удря топката с глава назад, като я насочва към гората от защитници на Пуул! Само късметът помага топката да стигне до главата на защитника на ЛЦ и той да я вкара във вратата!

Дотук добре! Поговорката всички я знаем-"Роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на смет"! Но точно това е определящото за играта на делиорманци в Европа, а именно невиждания, аграрен, нечовешки, чутовен...Късмет!!! ;) :mrgreen:
И може би затова има доста фенове ,които ненавиждат Лц-заради късмета!!
Защото какво е късмета?! Това не е тежкия труд, който да бъде видян и признат! Късметът е все едно да спечелиш от тотото! Ставаш милионер без да се трудиш, и това поражда завист, даже ненавист!!!
Още един въпрос, за да ме разберете правилно! Къде би бил Лц без дяволския си късмет, ако делиорманци трябва да постигнат нещо само с труд!

Ще започна от тази година!

1.Без късмет Лц нямаше да се класира за групите на ШЛ!
2.Без късметът да помогне, делиорманци щяха да направят само равен, при това с човек повече на домакинския им мач срещу Базел!
3.Без късмет Лц щеше да загуби от Пуул! Например ,ако онова положение на Стърлинг беше влязло в 81(или 83 минута беше), тогава мача свършваше!

А, ако се върнем по-назад?
Без късмет Лц нямаше да спечели първата и втората си титла(няма да припомням какво се случи, всички сте наясно)!А, без първата и втората титла нямаше да има трета, нямаше да има ЕКТ, въобще Лц щеше да бъде един провинциален отбор, който се бори за средата на таблицата в нашето първенство!

Защо го написах всичко това, защото късметът е до време! След няколко месеца или няколко години късметът все някога ще свърши, и тогава ще се види истинското лице на Лц и трудът, който е положен, защото в момента труда не може да бъде видян и оценен, късметът хвърля огромна сянка върху положения труд !!! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 01 дек 2014 17:37, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 дек 2014 17:21

ЦСКА78 ... най-големия лудомразец ! Типично по български се гледа да се умаловажи успеха на някой ... успелите са мразени в Бг ,това е . Гледай си кочината и не се занимавай с Лудогорец ! Всеки вижда че са ти бръкнали много много надълбоко . Даже съм сиг ,че им се кефиш вече ама нали трябва да си хейтър :lol: . Признай си , кефиш ни се ! Няма проблем , не е късно да смениш клубните си пристрастия .. ЛУДОГОРЕЦ78 сигурно е свободно ! :lol:

Върни се в “Лудогорец”