Лудогорец плаща на всеки отбор ако вземе нещо от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Spetz
Контакти:

Re: Лудогорец плаща на всеки отбор ако вземе нещо от ЦСКА

Мнениеот Spetz » 08 ное 2014 11:08

Естествено че Кирил Домусчиев ще опита по най-нечестния, най-долния и най-мръсния начин да спре отбора на ЦСКА по пътя към титлата за сметка на своя отбор. В последно време все повече хора недолюбват "националната кауза" заради това че техния благодетел командва целия български футбол и всички се съобразяват с разградчани. Давам пример за наказанието на футболиста на ЦСКА Тончи Кукоч, който изгърмя за два мача именно за да не може да играе срещу Лудогорец. А когато Светослав Дяков наплю Борислав Стойчев в мача Левски-Лудогорец (3:2) защо капитанът на разградчани бе наказан само за една среща. Ще отговорите ли на този въпрос г-н Домусчиев??? Както и да е това е поредната несправедливост в родния футбол в полза на силните на деня. В груповата фаза на Шампинска лига не може да се отрече, че Лудогорец игра много добре срещу европейските колоси Ливърпул и Реал Мадрид, но нека да обърнем внимание на атмосферата на Националния стадион "Васил Левски" по време на домакинските срещи на разградчани в най-комерсиалния европейски клубен турнир. За мен това не е атмосфера за Шампионска лига. Срамота. Феновете са важна част от футбола, но Лудогорец не е отбор, който може да се гордее с голяма фенска маса. Не всичко става с пари г-н Домусчиев, това трябва да Ви е пределно ясно. Черешката на тортата беше онзи "фен" в Букурещ по време на мача Стяуа-Лудогорец (1:0), който така сладко си похапваше един кренвирш. И същия този кренвирш нажежи обстановката по оста Разград-останалите клубове в А група по отношение на шегите и подигравките по адрес на "феновете" на Лудогорец. И за последно аз съм си направил следния извод: Кирил Домусчиев разнася "феновете" на Лудогорец, които са и негови подчинени в работата, като куфари в мачовете в София от груповата фаза на Шампионска лига и същите тези "фенове" си гледат постоянно часовниците, защото после трябва да карат нощна смяна. Бива ли такова нещо г-н Домусчиев!!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 ное 2014 11:12

bobonikolov написа:
IvailoRz написа:Сори ама става въпрос за коментара преди теб ;)

Ами толкова е срамна, колкото и отпадането от отбор като Зимбру. Но за вас сигурно вместо срамна е повод за гордост. Ако моят отбор беше паднал с 4-0 мен щеше да ме е срам. За вас не знам.

Недей да се мъчиш да изопачаваш нещата. Ясно е че не сме доволни от загубата, но да сравняваш загуба в груповата фаза от средноевропейски отбор със отпадане от някакакъв пълен анонимник е нелепо.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 08 ное 2014 17:49

bobonikolov написа:Ами толкова е срамна, колкото и отпадането от отбор като Зимбру. Но за вас сигурно вместо срамна е повод за гордост. Ако моят отбор беше паднал с 4-0 мен щеше да ме е срам. За вас не знам.

Нещо общо няма. Базел са отбор, който редовно играе в групите на ШЛ и ЛЕ и излиза от тях. Зимбру е европейско джудже. Етапите на мачовете също са доста различни - едно е групи на Шампионска лига, където ЦСКА никога не е стъпвал, съвсем друго е предварителен кръг на Лига Европа.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 ное 2014 21:52

dream team написа:
bobonikolov написа:Ами толкова е срамна, колкото и отпадането от отбор като Зимбру. Но за вас сигурно вместо срамна е повод за гордост. Ако моят отбор беше паднал с 4-0 мен щеше да ме е срам. За вас не знам.

Нещо общо няма. Базел са отбор, който редовно играе в групите на ШЛ и ЛЕ и излиза от тях. Зимбру е европейско джудже. Етапите на мачовете също са доста различни - едно е групи на Шампионска лига, където ЦСКА никога не е стъпвал, съвсем друго е предварителен кръг на Лига Европа.

Грешиш. ЦСКА е играл в ШЛ. Вярно казвал се е тогава КЕШ, но е играл. И напротив има общо. Срамно е да паднеш с 4:0 независимо в какъв турнир, на какава фаза и т.н. Срамно е точно толкова колкото да отпаднеш от отбор като Зимбру или Иртиш и т.н. Обаче за вас явно срамно нещо няма. Срамно е защото отбор от вашата черга ви направи за смях. Няма какво да се лъжем - на терена в този мач изглеждахте трагично. Срамно е, защото един 17 годишен хлапак, който до вчера е ритал топка с аверите от квартала излезе и ви разпиля цялата защита. Но щом не е срамно за вас това си е ваш проблем.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 ное 2014 09:31

bobonikolov написа:
dream team написа:

Грешиш. ЦСКА е играл в ШЛ. Вярно казвал се е тогава КЕШ, но е играл. И напротив има общо. Срамно е да паднеш с 4:0 независимо в какъв турнир, на какава фаза и т.н. Срамно е точно толкова колкото да отпаднеш от отбор като Зимбру или Иртиш и т.н. Обаче за вас явно срамно нещо няма. Срамно е защото отбор от вашата черга ви направи за смях. Няма какво да се лъжем - на терена в този мач изглеждахте трагично. Срамно е, защото един 17 годишен хлапак, който до вчера е ритал топка с аверите от квартала излезе и ви разпиля цялата защита. Но щом не е срамно за вас това си е ваш проблем.

Нямаше да е срамно да загубим с 4:0, ако начина не беше толкова близък с който го правеше ЦСКА!
Успокоението за мен е че това се случва за първи път в историята на клуба и то на фаза и срещу отбор от който не би се срамувал да загуби дори Челси и то в Лондон.
Едно е да загубиш от Мура, Омония (4:1!!!), на другите не им помня имената защото няма защо, друго е да го направиш в групите на ШЛ.
Всъщност не бяха ли това очакванията и то не само за този двубой!
Едно е да те бият с 2:0 за да ти спестят позора, друго е да те бият с 4:0 за да измият позора!
За съжаление дългата но тъжна история на ЦСКА е довела до настроението всички отбори по света да излизат като фаворити срещу Българските и единствено на Лудогорец се е отдало да "разчупи" това зависимост.
Ако някога (колкото и малко вероятно да е това) ЦСКА излезе отново срещу Базел и някой по света си помисли че "армейците" не са обречени, то ще е защото един български отбор (който така устойчиво тормози крехката ти фенска психика) ги е надигравал и побеждавал безапелационно.
Кой е този отбор? - Верният отговор е само един и дори ти можеш да го отгатнеш!
Влез в час - ЦСКА никога не е играл в ШЛ (както и Лудогорец никога не е играл за КЕШ)!
Двата турнира са много различни и като организация, и като структура и като ниво. За КЕШ Българските отбори играха с любезното съдействие на Българската Комунистическа Партия - Майка (за да ти е по ясно за кого става дума)! Играеше се по заслуги към настроението на местните велможи и в очеваден недостиг на съответни футболни аргументи. Името (ЦСКА) заедно с подарените, за сметка на селата по цяла България, футболисти участваха като шТампиони от нареденото от партията първенство!
Именно за да се прекрати тази социал -балканска практика се създаде и турнирът Шампионска лига в който приоритетите на партийните велможи ще се окажат недостатъчни за участие, за сметка на футболните достойнства на отборите.
В ШЛ се котират само футболни стойности и именно заради загубата на партийната инерция ЦСКА се отдалечава все повече и повече от този турнир!
П. Пс. Не мога да разбера защо ЦСКА-рите си преписвате заслугите на "Септемврийско знаме", които всъщност бяха действителните участници и в нашето първенство и в Европейските купи!

Върни се в “Лудогорец”