Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
super falkao
Контакти:

Лудогорец загуби но натрупа опит!

Мнениеот super falkao » 05 ное 2014 06:32

Лудогорец загуби от Базел но трупа опит!Базел са много силен отбор и поне за мен загубата беше напълно очаквана!Но нищо борбата продължава класиране напред!но е важното е че зелените са там направиха победа играят красиво и се говори по цял свят за българският футбол!Менаджери гледат състезателите ни!Така че нищо фатално не е станало нека гледат напред и ние феновете да ги подкрепяме!И следващият мач с Ливърпул очаквам отново Лудогорец да направят една незабравима футболна вечер!Така че само можем да хвалим отбора от Разград...

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот MAXIMUS » 05 ное 2014 06:55

Ей, изроди ! Същото ви чака и срещу ЦСКА !

kenneth
Контакти:

Re: Лудогорец загуби но натрупа опит!

Мнениеот kenneth » 05 ное 2014 07:10

Виж му скайпа ясно е че е 5 клас

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 ное 2014 08:26

soccerav написа:Дори Моци да беше останал, швейцарците пак щяха да си вкарат положенията. Моци та Моци, защо го имате този за някакъв феноменален футболист. Ако не бяха дузпите срещу Стяуа сега щеше да е просто един обикновен защитник за всички. Лудогорец имат друг железен защитник и неговото име е Теро Мантула. Недоумявам защо нито Стоев нито Дерменджиев не го пускат да играе. Някой по-навътре със състава ще ме светне ли? В ЛЕ направи супер зверски мачове...далеч по-добър вариант от Терзиев. Относно мача..гледах само 30 минути и после от време на време го пусках за по 2-3 мин. Тотална безидейност, лудите не знаеха къде се намират. Много слаби и даже бих казал, че паднаха с малко.

Хм...Моци ни е най-добрия защитник, около него се гради всичко, той държи цялата защита. С който и да играе, всички разчитат ня него. От тази гледна точка е незаменим, то се видя и вчера, когато след като излезе буквално не знаехме къде се намираме.
Теро Мантула ? Със сигурност е по -добър от Сашко и Барт, но не и от Терзиев. Иначе на мен лично ми харесва, но треньора не го харесва както не харесва и ицо Златински и Ернандес, от което губим трима отлични футболисти !
Дерменджиев , още по малко в тандем с Чечо Генов, не са за нас, или ако имаме амбиции всяка година за нещо в Европа.
Вече сме аут от ЕВропа - единствения шанс е да бием Ливърпул, и Ливърпул - Базел да са наравно, така ще отидем в Лига Европа, но това ми се струва с шанс по малко от 10 %.
Да се стягат съперниците в нашата А група, със сигурност самочувствието ни е наранено, надявам се да си го изкарат тук в България ....
Последна промяна от snakebite на 05 ное 2014 08:30, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 05 ное 2014 08:28

Добро утро!
Ще го кажа по-селски "биха ни като шкембе у дувар". Прагматичен го е казал най-добре, имаме играчи които могат, и треньор който не иска. Този така добродушен чичка закопава тези момчета(Стоев беше нашият треньор, хрисим и обичан от мен), дано да не е за дълго.
Лек ден.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 ное 2014 08:36

Нещо напълно нормално. Който е очаквал нещо друго освен загуба от Базел, си е бил голям оптимист. Мисля, че момчетата вече ще се сринат и ще натрупат още 2 загуби. Ливърпул все някога ще спре потъването си и ще избухне. Още повече, че с/у Лудите ще играе на кръв. Вероятно Реал ще излязат с много резерви, но и те са много добри и играчи и с класа над нашите.
Изтървахме си късмета в първите мачове с Лузърите и Реал, а вчера мача трябваше минимум равен да направим. Но с тази тактика и игра....Мен да бяха пуснали централен нападател, можеше повече работа да свърша от Безяк и Хамза.....в центъра Дяков, Абало, Ешпиньо бяха трагични. Взместо да пресираме в центъра Базел, ние от 1-вата минута отидехме в глуха отбрана.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 05 ное 2014 08:43

Българският футбол е отчайващо зле, просто се случи закономерното. Имаше една истерия около Лудогорец, но всичко беше дотук в тазгодишната ШЛ. Изпуснаха си шансовете, никой не им е виновен.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 05 ное 2014 08:44

Наистина, някой знае ли защо Дерменджиев отсвири Христо Златински, Ал. Барт, Теро Мантула ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2014 08:47

JACKO написа:Добро утро!
Ще го кажа по-селски "биха ни като шкембе у дувар". Прагматичен го е казал най-добре, имаме играчи които могат, и треньор който не иска. Този така добродушен чичка закопава тези момчета(Стоев беше нашият треньор, хрисим и обичан от мен), дано да не е за дълго.
Лек ден.

Един път да сме на едно мнение.Това щеше да се случи и преди 2 седмици , но червеният картон ви отърва предишният мач.Направо си ви биха по учебник и ви показаха ,че си трябва школа и не става само с наемници.Не може цял мач да играеш с човек повече , да биеш с късметлийски гол да си мислиш , че равностоен на този отбор.Както каза Соуса първият мач не се разви според техният план.Ако се беше развил още щяхте да сте с 0т.И сега очаквайте още 2 загуби и дотук.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 05 ное 2014 08:52

bobo_13 написа:Нещо напълно нормално. Който е очаквал нещо друго освен загуба от Базел, си е бил голям оптимист. Мисля, че момчетата вече ще се сринат и ще натрупат още 2 загуби. Ливърпул все някога ще спре потъването си и ще избухне. Още повече, че с/у Лудите ще играе на кръв. Вероятно Реал ще излязат с много резерви, но и те са много добри и играчи и с класа над нашите.
Изтървахме си късмета в първите мачове с Лузърите и Реал, а вчера мача трябваше минимум равен да направим. Но с тази тактика и игра....Мен да бяха пуснали централен нападател, можеше повече работа да свърша от Безяк и Хамза.....в центъра Дяков, Абало, Ешпиньо бяха трагични. Взместо да пресираме в центъра Базел, ние от 1-вата минута отидехме в глуха отбрана.....

От Безяк надали, но от Хамза-100 % :)

Между другото- къде отиде Кишада-момчето играеше всеки мач с хъс.Много по-дорър избор е от Хамза.
И къде отидоха Христо Златински, Ал.Барт, Теро Манула. Ангуло всеки мач се убеждавам, че е класи под Минев. Но треньора го налага.И с Терзиев, където един 17 годишен го пребори и където го гласят за националния нищо добро не чака Лудогорец. Мисиджан беше нужен тук за гостуването при контрите, Но Дерменджиев явно си има друго виждане.Тоя си повярва, че е треньор, но е факт че не става.

Върни се в “Лудогорец”