Има ли място Кайсара в националния отбор на България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: Има ли място Кайсара в националния отбор на България
Чакам Лудогорец да продаде играч за прилични пари на приличен отбор.Тогава може да говорим за оценени качества да даден играч от отбора.
гражданин от село написа:Чакам Лудогорец да продаде играч за прилични пари на приличен отбор.Тогава може да говорим за оценени качества да даден играч от отбора.
И нас какво точно ни интересува какво чака един партизан?

Emmanuel написа:Кайсара(лично мнение) е най-добрия футболист в А група, но за съжаление не вярвам да остане в нея и през пролетния полусезон. Та при положение, че замине я за Бенфика, я някъде другаде едва ли ще поиска да става българин. Иначе да... място има! Феноменален футболист!
Я ми припомни колко футболисти досега е продал Лудогорец откакто е в А група ?! Според стандартите в Португалия и Испания този вече трябваше да играе в сериозен отбор.
А този велик играч преди да поиграе в Гил Винсенте под наем не е излиза от Serie D в Бразилия.Много е феноменален.Просто нямам думи !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
- Контакти:
Мисля, че Кайсара е най-добрия десен бек в А група, но няма място в националния отбор на България, защото не е българин. Според мен трябва само българи да играят за националния отбор. Ние ако тръгнем да натурализираме играчи накрая половината Лудогорец ще станат национали. Мисиджан, Кайсара, Безяк, Марселиньо, Кишада... 

Victoria Concordia Crescit
- Bojko Berojko
- Контакти:
iliyan написа:Emmanuel написа:Кайсара(лично мнение) е най-добрия футболист в А група, но за съжаление не вярвам да остане в нея и през пролетния полусезон. Та при положение, че замине я за Бенфика, я някъде другаде едва ли ще поиска да става българин. Иначе да... място има! Феноменален футболист!
Я ми припомни колко футболисти досега е продал Лудогорец откакто е в А група ?! Според стандартите в Португалия и Испания този вече трябваше да играе в сериозен отбор.
А този велик играч преди да поиграе в Гил Винсенте под наем не е излиза от Serie D в Бразилия.Много е феноменален.Просто нямам думи !
Нали трябва да се почне от някъде. Не може да искате гръмки трансфери за няколко милиона. За нашите стандарти е супер играч който има още да се развива. Аз му пожелавам трансфер в Бенфика, а после в някой отбор от топ 4 първенства.
- jembajemba
- Контакти:
След като сме пълна трагедия.....ДА!
iliyan написа:Emmanuel написа:Кайсара(лично мнение) е най-добрия футболист в А група, но за съжаление не вярвам да остане в нея и през пролетния полусезон. Та при положение, че замине я за Бенфика, я някъде другаде едва ли ще поиска да става българин. Иначе да... място има! Феноменален футболист!
А Спасчо Дебелев, голямата звИзда, с него какво стана?

-
diplomat написа:гражданин от село написа:Чакам Лудогорец да продаде играч за прилични пари на приличен отбор.Тогава може да говорим за оценени качества да даден играч от отбора.
А българския футбол какво го интересува една еднодневка?Нали се сещаш,че сте обречени на изчезване след краят на минетчията на Мето Илиянски.Дори няма сте в Н-та дивизия като Нотингам.С които нямате и място за сравнение.
гражданин от село написа:diplomat написа:гражданин от село написа:Чакам Лудогорец да продаде играч за прилични пари на приличен отбор.Тогава може да говорим за оценени качества да даден играч от отбора.
А българския футбол какво го интересува една еднодневка?Нали се сещаш,че сте обречени на изчезване след краят на минетчията на Мето Илиянски.Дори няма сте в Н-та дивизия като Нотингам.С които нямате и място за сравнение.
Верно, Нафтата си беше еднодневка, ама кво да правя, че съм от Бургас?