За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Завиждате ли на Лудогорец или се радвате на успехите им?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

sickfcs
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Мнениеот sickfcs » 24 окт 2014 17:34

ohoboho написа:
sickfcs написа:
ohoboho написа:
dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават. :mrgreen: Пука им за Лудогорец! ;)

Това, че са написали по един коментар "Браво!" във фейса, съвсем не значи, че не са си направили бизнеса. :mrgreen:

Ти спортните успехи ги мериш по броя на публиката, пред която са направени ли? Черна борса, платена публика, купени мачове в шампионата (ще кажеш, че не се събират всичкото бизнесмен август да определят шампиона ...) .. ДА, ОК.

На терена обаче нямаме по-успешен клуб от Лудогорец вече 20+ години. Кой може да оспори този факт? ;) Не ги харесвай, съжалявай ги за празния стадион, но тези спортисти постигнаха нещо, което всичките пияндурници минали през Левски и ЦСКА последните 20 години не могат/можаха да постигнат. В крайна сметка, селският бабаитлък в А група е едно, а истинският футбол навън - нещо съвсем друго. Лудогорец ще изчезне след 2-3 сезона макс, но е много вероятно и след 15 години да няма кой да се представи по-успешно навън (дано греша за това).

Както се написа в едно мнение горе, Лудогорец са ми безразлични, както и всичко свързано с тях. Нито ги мразя, нито ги харесвам, желая им и аз успех заради коефициента... Но моля те погледни попедите на Левски и ЦСКА в последните 20 години срещу кои отбори са и пак ми кажи, че Лудогорец имат спечелени мачове срещу по-големи отбори ?!?! За справка: за ЦСКА: 2 победи над Леверкузен, победна над Ливърпул, победа над Шахтьор Донецк, победа над Динамо Москва : за Левски: победа над Рейнджърс, победа над Олимпик Марсиля, победа над Оксер, победа над Удинезе, победа над Лацио, победа над Спортинг Лисабон , отделно четвъртфиналист в купата на Уефа. За сравнение Лудогорец има 2 победи на ПСВ, победа над Лацио и победа над Базел ( извадил съм само мачовете срещу отбори от силни първенства) Отделно независимо че съм от ЦСКА, с чиста съвест мога да кажа, че ако Лудогорец със сегашните си играчи играеше в групата на Левски в Шампионската Лига тогава, нямаше да вземе точка, тъй като там бяха Челси, Истинската Барселона и тогавашния Вердер, който беше по-силен отколкото са Ливърпул и Базел в момента.

Истинската Барселона ти е един не слаб Реал в момента, Вердер е много съмнително доколко е бил по-силен от Базел в момента .. това са теоретични сравнения. Левски има 1/4 финал, но защото имаха шанса да срещнат футболното страшилище Артмедия извън групите - това е шанс един път в живота и те го използваха. Всички мачове, които си изброил, са така, но има едно много важно НО - всичко това се случва извън шампионската, а разликата между шампионската и всички останали турнири в Европа (локални или международни) е огромна. Все пак нека не се лъжем - Рейнджърс ги няма не от вчера, кои са Оксер ... Ливърпул ако знаеха колко години след това ще се спекулира с тази победа на ЦСКА щяха да изиграят и втория мач в темпото на първия ...

Всичките ни отбори имат своите проблясъци, но за последните много години само един отбор има такива в най-големия турнир. Без да ги харесва човек трябва да им го признае.

Не знам за какво спорим, като даже и в пробитата Уикипедия има срещу кои страшилища Лудогорец е взел победа... Най-малкото виж мачовете от тази година за класиране в Лигата... 2 хикса с Партизан и разменени победи със Стяуа не могат да ме впечатлят.. Пак казвам уважавам постигнатото от Лудогорец, но както Домусчиев, така и други хора прекаляват с величаенето на този отбор. Дано да станат втори, но пак казвам много са далече от сравнения с ЦСКА, Левски в Евротурнирите. Ще се радвам ако ми посочиш поне 3 отбора, които Лудогорец е победил в Евротурнирите и са по-силни от него даже и на хартия... Това, че другите влизат като фаворити в мачовете срещу Лудогорец е следствие от това, че отбори като Партизан, Стяуа, Динамо Загреб имат изградено име, което Лудогорец няма...

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 24 окт 2014 17:41

Съгласен съм за достойното представяне на Лудогорец и до тук.Ходя на мачове от 6о години,но този опит да бъде предствен един отбор съставен от 75 % наемници за българска кауза и да се скандира :Българи юнаци" ме изумява.Левски и ЦСКА през годините се срещаха с много по голями отбори,но няма нито един път някой да се е опитвал да манипулира обществото с подобни възгласи.Аз лично като българин и държаш на Родината си съм отвратен от спекулирането на един чисто спортен успех, с възгласа който е гърмял на националния стадион едиствено в подкрепа на националните на България.Кой дава тон на тези клакьори и платени журналисти,това е въпроса?!

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 17:45

Емигрант 45 написа:Съгласен съм за достойното представяне на Лудогорец и до тук.Ходя на мачове от 6о години,но този опит да бъде предствен един отбор съставен от 75 % наемници за българска кауза и да се скандира :Българи юнаци" ме изумява.Левски и ЦСКА през годините се срещаха с много по голями отбори,но няма нито един път някой да се е опитвал да манипулира обществото с подобни възгласи.Аз лично като българин и държаш на Родината си съм отвратен от спекулирането на един чисто спортен успех, с възгласа който е гърмял на националния стадион едиствено в подкрепа на националните на България.Кой дава тон на тези клакьори и платени журналисти,това е въпроса?!

Ми, ако не викат на мача "Българи-юнаци", какво да викат.
Лу-До-Го-Рец???????

Та този отбор го има от едва четри -пет години. Трябва време за да се изгради това което го имат старите отбори. Виж Ловеч. те нищо не викат, например. Те са на другият полюс. Мълчаливо подкрепяне със семки в ръце.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма

Мнениеот Аврамов » 24 окт 2014 17:47

Zaash написа:Браво на Лудогорец.
Успех и занапред и дано и Левски и ЦСКА си повишат нивото и догодина да се гордеем с всички български
участници в ЕКТ.

Напълно подкрепям!

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 24 окт 2014 17:55

Tatone написа:
IvanGit написа:
Естественно ,че не е.Червения картон си беше безспорен.Черния си му скочи на глезена на Моци . И от 10 кладенеца вода да донесете ,няма да ми развалите кефа ,че едно "селско" отборче от Б група направи много повече от Левски и ЦСКА взети заедно за последните 25години ха ха ха смешници .

Ванка, много бъркаш момче. Левски и ЦСКА за полседните 25 години биха:

Парма, Ювентус, Шахтьор Донецк, Лацио, Удинезе, Олимпик Марсилия, Глазгоу Рейджърс, Ливърпул, Динамо Б., Динамо М., Киево, Спортинг Л, Байерн Л, Рапид В и още други по-слаби отбори от нивото на Базел ( Гент, Аик, Калмар и други малки отборчета )

Разград победиха Динамо З, Партизан, ПСВ, Лацио и сега Базел. Имат успехи през последните 25 години но като сравнявам горните победи леко ми малеят и мижавеят. Вероятно ако продължават така може и да им се получат нещата.

Аверче, съгласен съм с теб, това което са постигнали ЦСКА в турнирите на УЕФА никой не го оспорва и никой не може да го отнеме. Аз например изпитвам респект и уважение към тези постижения.
Нека да оставим обаче миналото за малко на заден план и да видим реалността. Дай сега една статистика за представянето на ЦСКА и на Левски само за последните 5 години.
Тогава нещата не биха изглеждали толкова надъхващи. Спомените са хубаво нещо но не може да се живее само с тях.
Напълно подкрепям казаното по-горе от Аврамов- пожелавам успех на всички!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 18:02

РосенВарна написа:Тогава нещата не биха изглеждали толкова надъхващи. Спомените са хубаво нещо но не може да се живее само с тях.

Така е. Върти се палачинката. Дори и в Норвегия, Розенборг не може винаги да е пръв или в Исландия Хафнарфьордур
Не е важно дали в един период има някой пред теб. По-важно е да се връщаш на върха след като си почивал малко в подножието. Сега сме в почивка. И преди сме почивали. Скоро ще сме пак там където трябва да сме защото ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ създадени през 1914 година за да може сините сърца да бият заедно на синият стадион. Пра дядо ми е бил Левскар, Дядо ми е бил Левскар, баща ми е Левскар, Аз съм Левскар и синът ми е Левскар. Това е разликата между моят отбор и този от Разград. Голяма е но след време може да се заличи. Всичко зависи от хората в Разград.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2014 18:09

Tatone написа:
Емигрант 45 написа:Съгласен съм за достойното представяне на Лудогорец и до тук.Ходя на мачове от 6о години,но този опит да бъде предствен един отбор съставен от 75 % наемници за българска кауза и да се скандира :Българи юнаци" ме изумява.Левски и ЦСКА през годините се срещаха с много по голями отбори,но няма нито един път някой да се е опитвал да манипулира обществото с подобни възгласи.Аз лично като българин и държаш на Родината си съм отвратен от спекулирането на един чисто спортен успех, с възгласа който е гърмял на националния стадион едиствено в подкрепа на националните на България.Кой дава тон на тези клакьори и платени журналисти,това е въпроса?!

Лу-До-Го-Рец???????

Та този отбор го има от едва четри -пет години. Трябва време за да се изгради това което го имат старите отбори. Виж Ловеч. те нищо не викат, например. Те са на другият полюс. Мълчаливо подкрепяне със семки в ръце.

Да си измислят възгласи и песни.

Как може да викаш Българи-юнаци на Моци, Марселиньо, Ешпиньо, Мантула, Безяк, Хамза и т.н. чужденци ?! Това е чутовна глупост.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 окт 2014 18:17

1982 написа:
Tatone написа:

Лу-До-Го-Рец???????

Да си измислят възгласи и песни.

Как може да викаш Българи-юнаци на Моци, Марселиньо, Ешпиньо, Мантула, Безяк, Хамза и т.н. чужденци ?! Това е чутовна глупост.

Докато носят точки на България и представляват българския футбол и играещи в български отбор, може. Не знам как да нарека българи, подкрещящи чужди отбори, които носят точки на клубния футбол на чужди държави.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 18:18

1982 написа:

Ми още няколко години в казана да останат и ще станат чисти бугари. Примери да искаш: Митето Удожи, ЛусиО Вагнер, Михаил Платийски, Загорчич, ония слабия напададтел забравих му името ама пак беше бивш сръб от Ловеч и още цели поне два отбора българи-юнаци.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 24 окт 2014 18:25

Tatone написа:
РосенВарна написа:Тогава нещата не биха изглеждали толкова надъхващи. Спомените са хубаво нещо но не може да се живее само с тях.

Така е. Върти се палачинката. Дори и в Норвегия, Розенборг не може винаги да е пръв или в Исландия Хафнарфьордур
Не е важно дали в един период има някой пред теб. По-важно е да се връщаш на върха след като си почивал малко в подножието. Сега сме в почивка. И преди сме почивали. Скоро ще сме пак там където трябва да сме защото ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ създадени през 1914 година за да може сините сърца да бият заедно на синият стадион. Пра дядо ми е бил Левскар, Дядо ми е бил Левскар, баща ми е Левскар, Аз съм Левскар и синът ми е Левскар. Това е разликата между моят отбор и този от Разград. Голяма е но след време може да се заличи. Всичко зависи от хората в Разград.

Никой не спори, че има разлика, но трябва да се има предвид че в началото е така, не може от 4 години в елита и да започнат европейските успехи. Времето ще покаже до къде ще стигнат лудите.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Лудогорец”