ohoboho написа:sickfcs написа:ohoboho написа:dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават.Пука им за Лудогорец!
Това, че са написали по един коментар "Браво!" във фейса, съвсем не значи, че не са си направили бизнеса.
Ти спортните успехи ги мериш по броя на публиката, пред която са направени ли? Черна борса, платена публика, купени мачове в шампионата (ще кажеш, че не се събират всичкото бизнесмен август да определят шампиона ...) .. ДА, ОК.
На терена обаче нямаме по-успешен клуб от Лудогорец вече 20+ години. Кой може да оспори този факт?Не ги харесвай, съжалявай ги за празния стадион, но тези спортисти постигнаха нещо, което всичките пияндурници минали през Левски и ЦСКА последните 20 години не могат/можаха да постигнат. В крайна сметка, селският бабаитлък в А група е едно, а истинският футбол навън - нещо съвсем друго. Лудогорец ще изчезне след 2-3 сезона макс, но е много вероятно и след 15 години да няма кой да се представи по-успешно навън (дано греша за това).
Както се написа в едно мнение горе, Лудогорец са ми безразлични, както и всичко свързано с тях. Нито ги мразя, нито ги харесвам, желая им и аз успех заради коефициента... Но моля те погледни попедите на Левски и ЦСКА в последните 20 години срещу кои отбори са и пак ми кажи, че Лудогорец имат спечелени мачове срещу по-големи отбори ?!?! За справка: за ЦСКА: 2 победи над Леверкузен, победна над Ливърпул, победа над Шахтьор Донецк, победа над Динамо Москва : за Левски: победа над Рейнджърс, победа над Олимпик Марсиля, победа над Оксер, победа над Удинезе, победа над Лацио, победа над Спортинг Лисабон , отделно четвъртфиналист в купата на Уефа. За сравнение Лудогорец има 2 победи на ПСВ, победа над Лацио и победа над Базел ( извадил съм само мачовете срещу отбори от силни първенства) Отделно независимо че съм от ЦСКА, с чиста съвест мога да кажа, че ако Лудогорец със сегашните си играчи играеше в групата на Левски в Шампионската Лига тогава, нямаше да вземе точка, тъй като там бяха Челси, Истинската Барселона и тогавашния Вердер, който беше по-силен отколкото са Ливърпул и Базел в момента.
Истинската Барселона ти е един не слаб Реал в момента, Вердер е много съмнително доколко е бил по-силен от Базел в момента .. това са теоретични сравнения. Левски има 1/4 финал, но защото имаха шанса да срещнат футболното страшилище Артмедия извън групите - това е шанс един път в живота и те го използваха. Всички мачове, които си изброил, са така, но има едно много важно НО - всичко това се случва извън шампионската, а разликата между шампионската и всички останали турнири в Европа (локални или международни) е огромна. Все пак нека не се лъжем - Рейнджърс ги няма не от вчера, кои са Оксер ... Ливърпул ако знаеха колко години след това ще се спекулира с тази победа на ЦСКА щяха да изиграят и втория мач в темпото на първия ...
Всичките ни отбори имат своите проблясъци, но за последните много години само един отбор има такива в най-големия турнир. Без да ги харесва човек трябва да им го признае.
Не знам за какво спорим, като даже и в пробитата Уикипедия има срещу кои страшилища Лудогорец е взел победа... Най-малкото виж мачовете от тази година за класиране в Лигата... 2 хикса с Партизан и разменени победи със Стяуа не могат да ме впечатлят.. Пак казвам уважавам постигнатото от Лудогорец, но както Домусчиев, така и други хора прекаляват с величаенето на този отбор. Дано да станат втори, но пак казвам много са далече от сравнения с ЦСКА, Левски в Евротурнирите. Ще се радвам ако ми посочиш поне 3 отбора, които Лудогорец е победил в Евротурнирите и са по-силни от него даже и на хартия... Това, че другите влизат като фаворити в мачовете срещу Лудогорец е следствие от това, че отбори като Партизан, Стяуа, Динамо Загреб имат изградено име, което Лудогорец няма...