За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Завиждате ли на Лудогорец или се радвате на успехите им?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Мнениеот 1982 » 24 окт 2014 16:36

Голямата радост на фенчето от Лаута явно е, че посредством "националния проект" се натрива физиономията на Левски и ЦСКА. Коментарите му все около това се въртят. Тоест, зад привидната емоция на любов и патриотизъм, прозира грозното лице на злобата. :lol: :lol: Злобата към ЦСКА и Левски.

Мейд ин Би Джи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 24 окт 2014 16:43

IvanGit написа:
Георг написа:Интересни коментари в повечето случаи на тотални непрофесионалисти и откровенни лаици!Колко пробягали в мача с Базел,колко проведени атаки и и т.н.но никой не коментира ,че всичко това е в условията на 11 срещу 10 и то цял мач!Да не коментираме че турския измекяр показа червен картон за нещо което си е практика на Дяков и Моци!На тях за подобни неща у нас и жълт картон не се показва!!!! Вярно ли е това или не е?!

Естественно ,че не е.Червения картон си беше безспорен.Черния си му скочи на глезена на Моци . И от 10 кладенеца вода да донесете ,няма да ми развалите кефа ,че едно "селско" отборче от Б група направи много повече от Левски и ЦСКА взети заедно за последните 25години ха ха ха смешници .

В интерес на истината дори не знам дали са само 25 годините .. защото в момента мащабите са съвсем други.
Едно е да имаш половината държава зад себе си и да участваш в състезание, в което отборите играят с кадри от собствените си школи на едно 90% (да не са и повече) и съвсем друго да излезеш срещу отбори, които годишно дават заплати на чистачки повече от целият ти бюджет (и отделно купуват най-перспективните футболисти от други клубове както се купува боб на пазара) и да не изглеждаш като шайка квартални футболистчета. В този смисъл този пробив е нещо без прецедент в нашия футбол (то не че кой знае какъв футбол, ама в нашите си мащаби е нещо голямо).

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 16:43

IvanGit написа:
Естественно ,че не е.Червения картон си беше безспорен.Черния си му скочи на глезена на Моци . И от 10 кладенеца вода да донесете ,няма да ми развалите кефа ,че едно "селско" отборче от Б група направи много повече от Левски и ЦСКА взети заедно за последните 25години ха ха ха смешници .

Ванка, много бъркаш момче. Левски и ЦСКА за полседните 25 години биха:

Парма, Ювентус, Шахтьор Донецк, Лацио, Удинезе, Олимпик Марсилия, Глазгоу Рейджърс, Ливърпул, Динамо Б., Динамо М., Киево, Спортинг Л, Байерн Л, Рапид В и още други по-слаби отбори от нивото на Базел ( Гент, Аик, Калмар и други малки отборчета )

Разград победиха Динамо З, Партизан, ПСВ, Лацио и сега Базел. Имат успехи през последните 25 години но като сравнявам горните победи леко ми малеят и мижавеят. Вероятно ако продължават така може и да им се получат нещата.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 24 окт 2014 16:56

Tatone написа:
IvanGit написа:

Ванка, много бъркаш момче. Левски и ЦСКА за полседните 25 години биха:

Парма, Ювентус, Шахтьор Донецк, Лацио, Удинезе, Олимпик Марсилия, Глазгоу Рейджърс, Ливърпул, Динамо Б., Динамо М., Киево, Спортинг Л, Байерн Л, Рапид В и още други по-слаби отбори от нивото на Базел ( Гент, Аик, Калмар и други малки отборчета )

Разград победиха Динамо З, Партизан, ПСВ, Лацио и сега Базел. Имат успехи през последните 25 години но като сравнявам горните победи леко ми малеят и мижавеят. Вероятно ако продължават така може и да им се получат нещата.

Ясно е колко разбираш от футбол щом сравняваш Базел с Гент,АИК и Калмар.Базел са редовен участник в групите на Шампионската Лига от 7,8 години.Прескачали са групите и са играли на директни елиминации.Ливърпул беше с тях в една група.Миналия сезон Базел победи Челси в Шампионската Лига бориха се с Шалке за второто място,но станаха трети и играха 1/4 финал в Лига Еврпа като отпаднаха трудно от Валенсия,а преди това остраниха Ред Бул,които смазаха Аякс Амстердам.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма

Мнениеот BRF » 24 окт 2014 16:58

doktora25 написа:В тая тема, общо взето всички сте прави, макар че спорите. Има нещо много сбъркано в цялата система. Въпросът е първо да не спорим за безсмислени неща, второ: да гледаме в една посока и да мислим за общото благосъстояние и трето - да не формираме отношението си към проекта Лудогорец на базата на конфронтациите в последно време по осите Левски-Лудогорец, ЦСКА-Лудогорец, столица-провинция, и т.н. или пък на базата на глупави изказвания на Домусчиев, а точно обратното - да се освободим от всякакви подобни безсмислени конфронтации, да мислим положително и да се стремим обективно да оценяваме този проект.

Докторе,
Много ми хареса твоето мнение!Въпроса е,че когато(поне аз ) си изказвам мнението и то не е във възхвала на зеления отбор,ставам хейтър!Пък аз не се смятам за такъв и просто изказвам мнение!Така наречения "Проект Лудогорец" (на мен лично ми звучи много грозно) си има и плюсове и минуси.Като за някои хора плюсовете са едно,за други друго,респективно и за минусите!Не ми харесва,че всичко е пари в този проект,за мене футбола не е пари.Ако и ЦСКА постигне тези успехи сега,аз ще се радвам на играта му и на самите победи.Ако Левски го направи,ще бъда тъжен и няма как да пожелая успех на този отбор.Това е правилното,трябва да подкрепяш своя отбор и винаги да си против опонентите си.Иначе се губи всичко в спорта,според мен!

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 17:05

parazit написа:
Ясно е колко разбираш от футбол щом сравняваш Базел с Гент,АИК и Калмар.Базел са редовен участник в групите на Шампионската Лига от 7,8 години.Прескачали са групите и са играли на директни елиминации.Ливърпул беше с тях в една група.Миналия сезон Базел победи Челси в Шампионската Лига бориха се с Шалке за второто място,но станаха трети и играха 1/4 финал в Лига Еврпа като отпаднаха трудно от Валенсия,а преди това остраниха Ред Бул,които смазаха Аякс Амстердам.

Това твоето сравнение по-горе е като това:
Левски 3:2 Разград
Разград 1:0 Базел

Левски е по-силен от Базел. Приличат ли си?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 24 окт 2014 17:06

А не може ли да има опция 'не завиждам, но и не им желая успех в Европа'. Иначе аз им желая неуспех, само защото с всеки един гол там дърпат чисто финансово на моя отбор.

sickfcs
Контакти:

Мнениеот sickfcs » 24 окт 2014 17:09

ohoboho написа:
dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават. :mrgreen: Пука им за Лудогорец! ;)

Това, че са написали по един коментар "Браво!" във фейса, съвсем не значи, че не са си направили бизнеса. :mrgreen:

Ти спортните успехи ги мериш по броя на публиката, пред която са направени ли? Черна борса, платена публика, купени мачове в шампионата (ще кажеш, че не се събират всичкото бизнесмен август да определят шампиона ...) .. ДА, ОК.

На терена обаче нямаме по-успешен клуб от Лудогорец вече 20+ години. Кой може да оспори този факт? ;) Не ги харесвай, съжалявай ги за празния стадион, но тези спортисти постигнаха нещо, което всичките пияндурници минали през Левски и ЦСКА последните 20 години не могат/можаха да постигнат. В крайна сметка, селският бабаитлък в А група е едно, а истинският футбол навън - нещо съвсем друго. Лудогорец ще изчезне след 2-3 сезона макс, но е много вероятно и след 15 години да няма кой да се представи по-успешно навън (дано греша за това).

Както се написа в едно мнение горе, Лудогорец са ми безразлични, както и всичко свързано с тях. Нито ги мразя, нито ги харесвам, желая им и аз успех заради коефициента... Но моля те погледни попедите на Левски и ЦСКА в последните 20 години срещу кои отбори са и пак ми кажи, че Лудогорец имат спечелени мачове срещу по-големи отбори ?!?! За справка: за ЦСКА: 2 победи над Леверкузен, победна над Ливърпул, победа над Шахтьор Донецк, победа над Динамо Москва : за Левски: победа над Рейнджърс, победа над Олимпик Марсиля, победа над Оксер, победа над Удинезе, победа над Лацио, победа над Спортинг Лисабон , отделно четвъртфиналист в купата на Уефа. За сравнение Лудогорец има 2 победи на ПСВ, победа над Лацио и победа над Базел ( извадил съм само мачовете срещу отбори от силни първенства) Отделно независимо че съм от ЦСКА, с чиста съвест мога да кажа, че ако Лудогорец със сегашните си играчи играеше в групата на Левски в Шампионската Лига тогава, нямаше да вземе точка, тъй като там бяха Челси, Истинската Барселона и тогавашния Вердер, който беше по-силен отколкото са Ливърпул и Базел в момента.

От 12 победи в Евротурнирите, само 3 са срещу отбори с по-силен статут от Лудогорец.... А хората са си го казали, не се помнят добрите игри, а победите... Не мисля, че нормален фен на които и да е отбор ще е на 7мото небе, защото отборът му е паднал, но е играл добре...

Желая им успех, но още много хляб трябва да ядът, за да се сравняват в категория спечелени мачове с отбори като ЦСКА и Левски, които имат над 400 мача в Евротурнирите и над 150 победи в тях...
Последна промяна от sickfcs на 24 окт 2014 17:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2014 17:10

IvanGit написа:
Георг написа:Интересни коментари в повечето случаи на тотални непрофесионалисти и откровенни лаици!Колко пробягали в мача с Базел,колко проведени атаки и и т.н.но никой не коментира ,че всичко това е в условията на 11 срещу 10 и то цял мач!Да не коментираме че турския измекяр показа червен картон за нещо което си е практика на Дяков и Моци!На тях за подобни неща у нас и жълт картон не се показва!!!! Вярно ли е това или не е?!

Ти си футболен евнух :lol: !

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 24 окт 2014 17:22

sickfcs написа:
ohoboho написа:
dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават. :mrgreen: Пука им за Лудогорец! ;)

Това, че са написали по един коментар "Браво!" във фейса, съвсем не значи, че не са си направили бизнеса. :mrgreen:

Ти спортните успехи ги мериш по броя на публиката, пред която са направени ли? Черна борса, платена публика, купени мачове в шампионата (ще кажеш, че не се събират всичкото бизнесмен август да определят шампиона ...) .. ДА, ОК.

На терена обаче нямаме по-успешен клуб от Лудогорец вече 20+ години. Кой може да оспори този факт? ;) Не ги харесвай, съжалявай ги за празния стадион, но тези спортисти постигнаха нещо, което всичките пияндурници минали през Левски и ЦСКА последните 20 години не могат/можаха да постигнат. В крайна сметка, селският бабаитлък в А група е едно, а истинският футбол навън - нещо съвсем друго. Лудогорец ще изчезне след 2-3 сезона макс, но е много вероятно и след 15 години да няма кой да се представи по-успешно навън (дано греша за това).

Както се написа в едно мнение горе, Лудогорец са ми безразлични, както и всичко свързано с тях. Нито ги мразя, нито ги харесвам, желая им и аз успех заради коефициента... Но моля те погледни попедите на Левски и ЦСКА в последните 20 години срещу кои отбори са и пак ми кажи, че Лудогорец имат спечелени мачове срещу по-големи отбори ?!?! За справка: за ЦСКА: 2 победи над Леверкузен, победна над Ливърпул, победа над Шахтьор Донецк, победа над Динамо Москва : за Левски: победа над Рейнджърс, победа над Олимпик Марсиля, победа над Оксер, победа над Удинезе, победа над Лацио, победа над Спортинг Лисабон , отделно четвъртфиналист в купата на Уефа. За сравнение Лудогорец има 2 победи на ПСВ, победа над Лацио и победа над Базел ( извадил съм само мачовете срещу отбори от силни първенства) Отделно независимо че съм от ЦСКА, с чиста съвест мога да кажа, че ако Лудогорец със сегашните си играчи играеше в групата на Левски в Шампионската Лига тогава, нямаше да вземе точка, тъй като там бяха Челси, Истинската Барселона и тогавашния Вердер, който беше по-силен отколкото са Ливърпул и Базел в момента.

Истинската Барселона ти е един не слаб Реал в момента, Вердер е много съмнително доколко е бил по-силен от Базел в момента .. това са теоретични сравнения. Левски има 1/4 финал, но защото имаха шанса да срещнат футболното страшилище Артмедия извън групите - това е шанс един път в живота и те го използваха. Всички мачове, които си изброил, са така, но има едно много важно НО - всичко това се случва извън шампионската, а разликата между шампионската и всички останали турнири в Европа (локални или международни) е огромна. Все пак нека не се лъжем - Рейнджърс ги няма не от вчера, кои са Оксер ... Ливърпул ако знаеха колко години след това ще се спекулира с тази победа на ЦСКА щяха да изиграят и втория мач в темпото на първия ...

Всичките ни отбори имат своите проблясъци, но за последните много години само един отбор има такива в най-големия турнир. Без да ги харесва човек трябва да им го признае.

Върни се в “Лудогорец”