Мейд ин Би Джи.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
IvanGit написа:Георг написа:Интересни коментари в повечето случаи на тотални непрофесионалисти и откровенни лаици!Колко пробягали в мача с Базел,колко проведени атаки и и т.н.но никой не коментира ,че всичко това е в условията на 11 срещу 10 и то цял мач!Да не коментираме че турския измекяр показа червен картон за нещо което си е практика на Дяков и Моци!На тях за подобни неща у нас и жълт картон не се показва!!!! Вярно ли е това или не е?!
Естественно ,че не е.Червения картон си беше безспорен.Черния си му скочи на глезена на Моци . И от 10 кладенеца вода да донесете ,няма да ми развалите кефа ,че едно "селско" отборче от Б група направи много повече от Левски и ЦСКА взети заедно за последните 25години ха ха ха смешници .
IvanGit написа:
Естественно ,че не е.Червения картон си беше безспорен.Черния си му скочи на глезена на Моци . И от 10 кладенеца вода да донесете ,няма да ми развалите кефа ,че едно "селско" отборче от Б група направи много повече от Левски и ЦСКА взети заедно за последните 25години ха ха ха смешници .
Tatone написа:IvanGit написа:
Ванка, много бъркаш момче. Левски и ЦСКА за полседните 25 години биха:
Парма, Ювентус, Шахтьор Донецк, Лацио, Удинезе, Олимпик Марсилия, Глазгоу Рейджърс, Ливърпул, Динамо Б., Динамо М., Киево, Спортинг Л, Байерн Л, Рапид В и още други по-слаби отбори от нивото на Базел ( Гент, Аик, Калмар и други малки отборчета )
Разград победиха Динамо З, Партизан, ПСВ, Лацио и сега Базел. Имат успехи през последните 25 години но като сравнявам горните победи леко ми малеят и мижавеят. Вероятно ако продължават така може и да им се получат нещата.
doktora25 написа:В тая тема, общо взето всички сте прави, макар че спорите. Има нещо много сбъркано в цялата система. Въпросът е първо да не спорим за безсмислени неща, второ: да гледаме в една посока и да мислим за общото благосъстояние и трето - да не формираме отношението си към проекта Лудогорец на базата на конфронтациите в последно време по осите Левски-Лудогорец, ЦСКА-Лудогорец, столица-провинция, и т.н. или пък на базата на глупави изказвания на Домусчиев, а точно обратното - да се освободим от всякакви подобни безсмислени конфронтации, да мислим положително и да се стремим обективно да оценяваме този проект.
parazit написа:
Ясно е колко разбираш от футбол щом сравняваш Базел с Гент,АИК и Калмар.Базел са редовен участник в групите на Шампионската Лига от 7,8 години.Прескачали са групите и са играли на директни елиминации.Ливърпул беше с тях в една група.Миналия сезон Базел победи Челси в Шампионската Лига бориха се с Шалке за второто място,но станаха трети и играха 1/4 финал в Лига Еврпа като отпаднаха трудно от Валенсия,а преди това остраниха Ред Бул,които смазаха Аякс Амстердам.
ohoboho написа:dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават.Пука им за Лудогорец!
Това, че са написали по един коментар "Браво!" във фейса, съвсем не значи, че не са си направили бизнеса.
Ти спортните успехи ги мериш по броя на публиката, пред която са направени ли? Черна борса, платена публика, купени мачове в шампионата (ще кажеш, че не се събират всичкото бизнесмен август да определят шампиона ...) .. ДА, ОК.
На терена обаче нямаме по-успешен клуб от Лудогорец вече 20+ години. Кой може да оспори този факт?Не ги харесвай, съжалявай ги за празния стадион, но тези спортисти постигнаха нещо, което всичките пияндурници минали през Левски и ЦСКА последните 20 години не могат/можаха да постигнат. В крайна сметка, селският бабаитлък в А група е едно, а истинският футбол навън - нещо съвсем друго. Лудогорец ще изчезне след 2-3 сезона макс, но е много вероятно и след 15 години да няма кой да се представи по-успешно навън (дано греша за това).
IvanGit написа:Георг написа:Интересни коментари в повечето случаи на тотални непрофесионалисти и откровенни лаици!Колко пробягали в мача с Базел,колко проведени атаки и и т.н.но никой не коментира ,че всичко това е в условията на 11 срещу 10 и то цял мач!Да не коментираме че турския измекяр показа червен картон за нещо което си е практика на Дяков и Моци!На тях за подобни неща у нас и жълт картон не се показва!!!! Вярно ли е това или не е?!
sickfcs написа:ohoboho написа:dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават.Пука им за Лудогорец!
Това, че са написали по един коментар "Браво!" във фейса, съвсем не значи, че не са си направили бизнеса.
Ти спортните успехи ги мериш по броя на публиката, пред която са направени ли? Черна борса, платена публика, купени мачове в шампионата (ще кажеш, че не се събират всичкото бизнесмен август да определят шампиона ...) .. ДА, ОК.
На терена обаче нямаме по-успешен клуб от Лудогорец вече 20+ години. Кой може да оспори този факт?Не ги харесвай, съжалявай ги за празния стадион, но тези спортисти постигнаха нещо, което всичките пияндурници минали през Левски и ЦСКА последните 20 години не могат/можаха да постигнат. В крайна сметка, селският бабаитлък в А група е едно, а истинският футбол навън - нещо съвсем друго. Лудогорец ще изчезне след 2-3 сезона макс, но е много вероятно и след 15 години да няма кой да се представи по-успешно навън (дано греша за това).
Както се написа в едно мнение горе, Лудогорец са ми безразлични, както и всичко свързано с тях. Нито ги мразя, нито ги харесвам, желая им и аз успех заради коефициента... Но моля те погледни попедите на Левски и ЦСКА в последните 20 години срещу кои отбори са и пак ми кажи, че Лудогорец имат спечелени мачове срещу по-големи отбори ?!?! За справка: за ЦСКА: 2 победи над Леверкузен, победна над Ливърпул, победа над Шахтьор Донецк, победа над Динамо Москва : за Левски: победа над Рейнджърс, победа над Олимпик Марсиля, победа над Оксер, победа над Удинезе, победа над Лацио, победа над Спортинг Лисабон , отделно четвъртфиналист в купата на Уефа. За сравнение Лудогорец има 2 победи на ПСВ, победа над Лацио и победа над Базел ( извадил съм само мачовете срещу отбори от силни първенства) Отделно независимо че съм от ЦСКА, с чиста съвест мога да кажа, че ако Лудогорец със сегашните си играчи играеше в групата на Левски в Шампионската Лига тогава, нямаше да вземе точка, тъй като там бяха Челси, Истинската Барселона и тогавашния Вердер, който беше по-силен отколкото са Ливърпул и Базел в момента.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта