Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

pomiqr196

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот pomiqr196 » 05 окт 2014 22:48

Много си навириха носовете.
Нямат тема, защото си имат собствен форум и не пишат тук.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 05 окт 2014 23:44

pomiqr196 написа:Много си навириха носовете.
Нямат тема, защото си имат собствен форум и не пишат тук.

Виж как си си научил урока. Феновете на Лудогорец отдавна не са активни тук основно заради ненаказаните обиди...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 окт 2014 01:55

Те не са активни и във фенския им форум, а след някой лош сезон и слаби мачове няма да са активни и на стадиона.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 06 окт 2014 19:24

BadBoy написа:Те не са активни и във фенския им форум, а след някой лош сезон и слаби мачове няма да са активни и на стадиона.

Дали са активни нерегистриран потребител няма как да знае. Хората са достатъчно, но си ползват чата основно.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 окт 2014 21:24

Изображение
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 окт 2014 23:20

mozart написа:
BadBoy написа:Те не са активни и във фенския им форум, а след някой лош сезон и слаби мачове няма да са активни и на стадиона.

Дали са активни нерегистриран потребител няма как да знае. Хората са достатъчно, но си ползват чата основно.

Щом го споделям значи съм го видял.
Темата ви за мача с Реал има 30 мнения преди мача и 20 след него, а тази за мача със Славия има 5-6 мнения след мача.

Чата си е чат и няма нищо общо с форум, в едното мненията остават, а в другото всичко потъва за ден два и толкова, то ест губи се хронологията на дискусия.

Дори и в чата там също пишете 10-тина човека
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 окт 2014 00:14

BadBoy написа:
mozart написа:

Щом го споделям значи съм го видял.
Темата ви за мача с Реал има 30 мнения преди мача и 20 след него, а тази за мача със Славия има 5-6 мнения след мача.

Чата си е чат и няма нищо общо с форум, в едното мненията остават, а в другото всичко потъва за ден два и толкова, то ест губи се хронологията на дискусия.

Дори и в чата там също пишете 10-тина човека

Съгласен съм за чата, опитах се да го махна, да обясня, че пречи, но ...! До преди месец два можех да дам статистика на потребителите, но вече не се занимавам. Редовно сайтът се посещаваше от 40-50 човека. Под редовно разбирай ежедневно. Месечно числото е по-различно, но това няма значение. В чата има над 350 000 реда, това не е неактивност, но разбира се не може да се сравнява с форумите на отборите с големи публики. Въпреки това мисля сайтът е приличен, а по-важното е, че се запази чист от арогантност и нецензурни изрази. Интересно с какъв профил си се регистрирал? Не помня да има потребител BadBoy!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 окт 2014 21:11

Във форума пишем повече хора които не са от града - едно 90 процента , то това е и целта, да се информираме и обсъждаме отбора. Хората от Разград имат пряк контакт по кръчми, барчета и сбирки...А и са по активни по Фейсбуци разни ...Така че има обяснение
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 окт 2014 16:17

Доста мнения сте изписали за мача на националите!Спрете се малко,че задръстихте форумите! :evil:

dortmund_fen
Контакти:

Само тези момчета ни останаха !!

Мнениеот dortmund_fen » 14 окт 2014 01:07

Изображение

Само тези момчета ни останаха светлината в тунела за българския футбол, затова нека тъпите хейтъри престанат да ги обиждат, защото един А. Александров и един Терзиев са много по-добри защитници от капутите бодуров и попов, да не говоря защо Стоянов не пази в днешния мач, вратар които играе в ШЛ и не е титуляр. И за разлика от националния, Лудогорец играе ФУТБОЛ на европейско ниво. затова и стадиона е пълен. :)

Върни се в “Лудогорец”