Перловски написа:nickkal написа:Темата, и тезата в нея доказват, че Лудогорец е успешене проект!![]()
Щом една среща измества трагедията в Бели Лом и изборите....
....народът прост,
животът тежък
скучен...
Спокоен ли си вече?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Перловски написа:nickkal написа:Темата, и тезата в нея доказват, че Лудогорец е успешене проект!![]()
....народът прост,
животът тежък
скучен...
nickkal написа:Перловски написа:nickkal написа:Темата, и тезата в нея доказват, че Лудогорец е успешене проект!![]()
....народът прост,
животът тежък
скучен...
Спокоен ли си вече?
1982 написа:Най-гнусното е, че платената им публика скандира Българи-юнаци. Оставяме това, че са клубен отбор, ма то на терена почти няма българи.
anker1878 написа:В страна в която суперзвезда е изрусен мангал ******** , а населението се приспива с турски сапунки , манипулирането на "стадото" е детска играчка
Green_Eagles написа:Перловски написа:Green_Eagles написа:Персивал ли си какъв си - някъде другаде си избивай завистта и мъката по това, че шопските отбори са дълеч от нивото на големия Лудогорец... Не знам кой шопски отбор ти е любимия, но ако той беше на мястото на Лудите съвсем друго щеше да говориш...
Комплексар!
Манипулацията на медиите обикновено засяга най-младите, без житейска позиция и с ниско образование.
Игълсае показател
![]()
Смешен става човек когато се изказва неподготвен.
Многознайко..., на 30 години съм с две висши образования завършени с успех над 5.50... Работя престижна и отговорна работа, дори ставам смешен самия аз да ти се обеснявам анонимно...
Пълно е с лапищаци тук...!
Betchualeng Arnaikem написа:1982 написа:Най-гнусното е, че платената им публика скандира Българи-юнаци. Оставяме това, че са клубен отбор, ма то на терена почти няма българи.
Я преброй колко българи бяха титуляри в този мач? Пет може би?!
Сега-засега се търпи липсата на много българи в отбора им. Да видим дали след време ще разработят школа и ще пуснат играчи от нея. Както малко или много прави Ганчев примерно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Jorkorazporko написа:Едно е сигурно ако съдията не подпираше Реал, Лудите щяха да вземат точка или три! Лудогорец не са много силни, те са на средно европейско ниво, единствени от родните ни отбори! Аз лично смятам че Лудогорец ще вземе тока или три от Ливърпул и може би точка от Базел (ако имат късмет)! Реал са първи, Базел втори, Ливърпул в Лига европа а лудите ще намажат добри пари като за БГ! По простичките сред феновете на ЦСКА и Левски ще хейтват до дупка, но това не означава, че другите не подкрепяме Лудогорец!
terata написа:Jorkorazporko написа:Едно е сигурно ако съдията не подпираше Реал, Лудите щяха да вземат точка или три! Лудогорец не са много силни, те са на средно европейско ниво, единствени от родните ни отбори! Аз лично смятам че Лудогорец ще вземе тока или три от Ливърпул и може би точка от Базел (ако имат късмет)! Реал са първи, Базел втори, Ливърпул в Лига европа а лудите ще намажат добри пари като за БГ! По простичките сред феновете на ЦСКА и Левски ще хейтват до дупка, но това не означава, че другите не подкрепяме Лудогорец!
Ахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не 1, не 3, направо 6 точки щяха да вземат. Направо си бяха били и Ливърпул и Реал, ама гадните съдии ограбиха труда на "националната кауза".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта