Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nickkal
Контакти:

Re: Толкова лесно ли се манипулират българите ?

Мнениеот nickkal » 03 окт 2014 16:04

Перловски написа:
nickkal написа:Темата, и тезата в нея доказват, че Лудогорец е успешене проект! :!: :idea: Щом една среща измества трагедията в Бели Лом и изборите.... :arrow:

....народът прост,
животът тежък
скучен...

:lol:

Спокоен ли си вече?

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 03 окт 2014 16:05

nickkal написа:
Перловски написа:
nickkal написа:Темата, и тезата в нея доказват, че Лудогорец е успешене проект! :!: :idea: Щом една среща измества трагедията в Бели Лом и изборите.... :arrow:

....народът прост,
животът тежък
скучен...

:lol:

Спокоен ли си вече?

що, ти си притеснен?
да, би трябвало.
само ако проумееш какво си написал...
ама надали. :mrgreen:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 окт 2014 16:06

1982 написа:Най-гнусното е, че платената им публика скандира Българи-юнаци. Оставяме това, че са клубен отбор, ма то на терена почти няма българи.

Я преброй колко българи бяха титуляри в този мач? Пет може би?!
Сега-засега се търпи липсата на много българи в отбора им. Да видим дали след време ще разработят школа и ще пуснат играчи от нея. Както малко или много прави Ганчев примерно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

goltupan
Контакти:

Мнениеот goltupan » 03 окт 2014 16:07

anker1878 написа:В страна в която суперзвезда е изрусен мангал ******** , а населението се приспива с турски сапунки , манипулирането на "стадото" е детска играчка :(

Безкрайно си прав за съжаление!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 03 окт 2014 16:10

Green_Eagles написа:
Перловски написа:
Green_Eagles написа:Персивал ли си какъв си - някъде другаде си избивай завистта и мъката по това, че шопските отбори са дълеч от нивото на големия Лудогорец... Не знам кой шопски отбор ти е любимия, но ако той беше на мястото на Лудите съвсем друго щеше да говориш...
Комплексар!

Манипулацията на медиите обикновено засяга най-младите, без житейска позиция и с ниско образование.
Игълса :lol: е показател :lol: :mrgreen:

Смешен става човек когато се изказва неподготвен.
Многознайко..., на 30 години съм с две висши образования завършени с успех над 5.50... Работя престижна и отговорна работа, дори ставам смешен самия аз да ти се обеснявам анонимно...
Пълно е с лапищаци тук...!

Отворко,четях и нямах намерение да пиша,но ти с твоя крени..м ме предизвика.Няма да ти обяснявам,кой и къде съм и какво работя,но нито образуванието,нито поста ти,ти дават някакво предимство пред останалите.Гледай си селското отборче до като все още съществува.
И прочети ДОБРЕ заглавието и съдържанието на темата и спри да лижеш задните части на Домусчиев.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 окт 2014 16:29

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:Най-гнусното е, че платената им публика скандира Българи-юнаци. Оставяме това, че са клубен отбор, ма то на терена почти няма българи.

Я преброй колко българи бяха титуляри в този мач? Пет може би?!
Сега-засега се търпи липсата на много българи в отбора им. Да видим дали след време ще разработят школа и ще пуснат играчи от нея. Както малко или много прави Ганчев примерно.

Въобще не ми пука колко българи играят в изкуственото им тимче. Гнусното е, че скандират Българи-юнаци, че се опитват да се изкарат национален отбор, национална кауза.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 окт 2014 16:41

Jorkorazporko написа:Едно е сигурно ако съдията не подпираше Реал, Лудите щяха да вземат точка или три! Лудогорец не са много силни, те са на средно европейско ниво, единствени от родните ни отбори! Аз лично смятам че Лудогорец ще вземе тока или три от Ливърпул и може би точка от Базел (ако имат късмет)! Реал са първи, Базел втори, Ливърпул в Лига европа а лудите ще намажат добри пари като за БГ! По простичките сред феновете на ЦСКА и Левски ще хейтват до дупка, но това не означава, че другите не подкрепяме Лудогорец!

Ахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :) Не 1, не 3, направо 6 точки щяха да вземат. Направо си бяха били и Ливърпул и Реал, ама гадните съдии ограбиха труда на "националната кауза". :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 окт 2014 16:43

Разбира се,че се манипулират лесно хората и то не само в България!Медиите са за това!Ето и пример:
Вчерашния мач,още щом излезе програмата се започна с това,че няма значение колко струва билета,трябва да е пълен стадиона!Цените,всъщност колко бяха билетите-от 50 до 100лв,нали?Всеки ден,отвсякъде бълва информация-трябва да се отиде и така!Резултат -Черна борса дори!
Аналогичен случай ЦСКА Ливърпул(отново действащ носител на ШЛ,дори по-харесван отбор от Реал в България)
Цени на билетите Г и Б 10-15лв,В сектор 30,А сектор 50лв.След обявяване на цените,медиина кампания под надслов "Как може да се искат толкова пари за билет".Резултат-пълен Г и символично присъствие в А и В!

Колкото до постоянното присъствие на гранда от Разград в медиите:
Моята жена "мрази" футбола заради постоянните ми пътувания и гледане на мачове по ТВ.Като тръгвам за мач нанякъде само казва" Приятно изкарване"!Като се върна от мач,дори не ме пита дали сме били!Снощи се прибирам и тя ме почва от вратата:Кажи сега,съдията ощети ли Лудогорец :lol: ?Добре се представиха,нали?Страхотен успех за България :roll: !
Който ме е разбрал-разбрал!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 окт 2014 16:46

terata написа:
Jorkorazporko написа:Едно е сигурно ако съдията не подпираше Реал, Лудите щяха да вземат точка или три! Лудогорец не са много силни, те са на средно европейско ниво, единствени от родните ни отбори! Аз лично смятам че Лудогорец ще вземе тока или три от Ливърпул и може би точка от Базел (ако имат късмет)! Реал са първи, Базел втори, Ливърпул в Лига европа а лудите ще намажат добри пари като за БГ! По простичките сред феновете на ЦСКА и Левски ще хейтват до дупка, но това не означава, че другите не подкрепяме Лудогорец!

Ахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) :) :) Не 1, не 3, направо 6 точки щяха да вземат. Направо си бяха били и Ливърпул и Реал, ама гадните съдии ограбиха труда на "националната кауза". :)

:shock: Това мнение не бях го видял :lol:!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 окт 2014 16:59

Съдията изобщо не е ощетил Лудогорец, напротив даже ощети Реал, а уж по темата пишете и се изказвате негативно по пропагандата, ама пак манипулирате детското съзнание, че Лудогорец е бил ощетен. :lol: Странна работа е, аз, който не обичам най-много Реал от дете, да ви казвам, че те са ощетените в тоя мач.
Лудогорец ще бъде ощетен в някой от следващите- понеже оторът се състезава за България, винаги ще бъде ощетяван. Нищо, че във всеки мач в Европа се свирят дузпа или две, неща невиждани и маловажни откакто съществува този отбор в двете професионални футболни групи. ;)

Я си изкарайте синьо-зелените глави от пясъка и почнете да гледате обективно на нещата.

Да, българите сме си нация на крайностите и със сигурност в момента ни липсват и значителни спортни успехи, за мен точно това е причината да се обръща толкова голямо внимание на Лудогорец и в крайна сметка смятам, че малко или много са си го заслужили хората с представянето. Никой не може да го отрече! :) На мен не ми пречи, да пишат квото си искат, но да ми казва някой, че е срамно, че публиката на който и да е домакински отбор е длъжна да подкрепя Роналдо когато играе срещу същия отбор, а да не подкрепя своите- е най-голямата тъпотия, която може да измисли журналист и показва, че мисленето не му се удава особено. :lol: Вярно, и най-голямата тъпотия е да се вика Меси, докато играе Роналдо :mrgreen: , но тва си е въпрос на възпитание и манталитет. За жалост за пореден път се доказа колко смотана и побъркана нация сме! По същия начин не ме кефи и да чувам само ЦСКА или Левски, когато играят Славия-Черно море например и се смея доста. :mrgreen:
Последна промяна от dreben23 на 03 окт 2014 17:01, променено общо 4 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Лудогорец”