На който му се чете, да чете истинските факти! Хейтърите да си вървят да гледат техните си отбори и да коментират!
Така - относно Лудогорец
1. Първия мач направиха много добра игра срещу Ливърпул, по времето на мача и особено накрая и съдията помогна!
2. Втория мач направиха блестяща игра срещу Реал Мадрид, по времето на мача и особено през целия мач съдията подкрепяше отбора на Реал!
3. Мисля, че няма място за спор, тъй като сред коментарите четя за някакви си Цска и Левски, за това че Лудогорец прави най-големия фурор в историята на българския футбол! Пожелавам такива успехи някой ден да постигнат и така мразещите ни Левски и Цска, та да можем и ние да ги покоментираме малко
ФАКТИ: Щом на такива два световни гранда им трябваха 3 дуспи и помощта на Уефа за да победят Лудогорец просто си представете до какво ниво са стигнали нашите шампиони! ...
Относно: Публиката
1. Колко ли не хейтърски коментара се изсипаха, че Лудогорец нямали фенове, че публиката щяла да иде на стадиона да гледат Реал и т.н.
2. Тази вечер се убедихме, че 40 000 гърла скандираха мощно "ЛУДОГОРЕЦ" и от време на време "Българи юнаци"
3. Нека да видим кога цяла България се застъпи така здраво за Цска или Левски???
И сега малко относно МЕГА-СУПЕР-ГАЛАКТИЧЕСКИЯ отбор на Реал и техния верен фен СЪДИЯТА
Тъй като хората от Лудогорец се държаха по европейски и избегнаха да коментират съдията, то тогава аз ще го направа:
Вън от България всичките звезди на Реал, с нищо не заслужиха уважението ми, ако ще в нас да дойдат, няма да им ръкопляскам, тази вечер доказаха колко са "малки" и какви симуланти са! Взимайте си багажа и съдията ви и вън! Цяла България стана свидетел на мафиотската прява на уефа!
Със здраве да си останете всички

и напред Лудогорец мачкай всичко, което се изправи на пътя! БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИ