Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Демба Ба
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот Демба Ба » 02 окт 2014 00:58

А иначе би било престъпление, ако този отбор на Лудогорец не стане шампион за сметка на тройчовата циркова трупа.Единственият шанс догодина отново да видим отбори от ранга на Реал в България е Лудогорец да стане шампион. Нали никой не си прави илюзии, че ЦСКА с треньор Стойчо Младенов може да влезе в каквито и да е групи- оставете ШЛ, но за Бога, този треньор не може да вкара отбор в групи дори на турнира "Казанлъшка роза"! -статистиката му в мачове на директна елиминация е.....плачевна :mrgreen: Така че нека Лудогорец си играе и догодина в ШЛ, да вдига коефицента на България, дай Боже и другите евроучастници в Лига Европасъщо да по-съберат точици, пък току виж някой ден може да се преборим за втора квота за ШЛ! :twisted:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 окт 2014 00:59

Лично мнение,но това беше върхът на Лудогорец.Сега ще следва спускане,дали стремглаво или плавно ще видим."Проектът" Лудогорец е пред приключване.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 02 окт 2014 01:00

Демба Ба написа:А иначе би било престъпление, ако този отбор на Лудогорец не стане шампион за сметка на тройчовата циркова трупа.Единственият шанс догодина отново да видим отбори от ранга на Реал в България е Лудогорец да стане шампион. Нали никой не си прави илюзии, че ЦСКА с треньор Стойчо Младенов може да влезе в каквито и да е групи- оставете ШЛ, но за Бога, този треньор не може да вкара отбор в групи дори на турнира "Казанлъшка роза"! -статистиката му в мачове на директна елиминация е.....плачевна :mrgreen: Така че нека Лудогорец си играе и догодина в ШЛ, да вдига коефицента на България, дай Боже и другите евроучастници в Лига Европасъщо да по-съберат точици, пък току виж някой ден може да се преборим за втора квота за ШЛ! :twisted:

Стойчо от Монтана отпада в ШЛ ще влиза. :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 окт 2014 01:00

angelco77 написа:Боже,колко завистливи,заядливи и комплексирани червени и сини злобни човечета в тоя форум. :lol: Разбирачи:
0:5
0:7
0:15
КОГА ШЕ ИГРАЕТЕ ФУТБОЛ КАТО ЛУДИТЕ В ШЛ,А СТОЛИЧНИ СЕЛЯНИ!

май Бедоя доста силно вие е бил ;)
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 02 окт 2014 01:02

angelco77 написа:Боже,колко завистливи,заядливи и комплексирани червени и сини злобни човечета в тоя форум. :lol: Разбирачи:

Не ме познаваш.Не знаеш що за човек съм.Нямаш представа какво представлявам като фен,въобще,като човек,но ме обиждаш.
Защо? Аз никога не съм обидил твоя отбор или тебе,като личност. Ти защо си го позволяваш? Какво те дразни,това,че съм от София и съм привърженик на моя си отбор. Най-възпитано те моля за отговор.

Потребителски аватар
медес

Мнениеот медес » 02 окт 2014 01:02

те май луогорец не разбраха,че и Реал имат врата,то как да разберат като не минаха центъра я ?!?!

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 02 окт 2014 01:02

batmanlevski написа:лудогорец посрами България затова и в края на мача публиката ги освирка и им викаше познатия рефрен ,насочен предимно към Домусчиев- мафия ! това е истината ,факт !

Едно е да отпадаш от грандовете Иртиш,Тампере,Олимпия Любляна и други,а друго да паднеш от анонимниците Реал Мадрид. :roll:
[center]Изображение[/center]

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 02 окт 2014 01:04

гражданин от село написа:Лично мнение,но това беше върхът на Лудогорец.Сега ще следва спускане,дали стремглаво или плавно ще видим."Проектът" Лудогорец е пред приключване.

Напротив, сега Домуса ще се нахъси още повече, и ще иска догодина отбора не само да влезе но и да излезе от групите на ШЛ, да играе 1/8 финал в тоя турнир примерно...а и след тези силни игри, като нищо може да дръпнат и някой як спонсор... ;)

Потребителски аватар
bomba016

Мнениеот bomba016 » 02 окт 2014 01:05

diablorojo написа:
batmanlevski написа:лудогорец посрами България затова и в края на мача публиката ги освирка и им викаше познатия рефрен ,насочен предимно към Домусчиев- мафия ! това е истината ,факт !

Едно е да отпадаш от грандовете Иртиш,Тампере,Олимпия Любляна и други,а друго да паднеш от анонимниците Реал Мадрид. :roll:

Бедоя ,Бедоя ха-ха лудогорец като бие Барселона като Левски и да им вкара 5 гола ела ми се обади и не само Барса де !

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 окт 2014 01:06

emigo73 написа:

Не ме познаваш.Не знаеш що за човек съм.Нямаш представа какво представлявам като фен,въобще,като човек,но ме обиждаш.
Защо? Аз никога не съм обидил твоя отбор или тебе,като личност. Ти защо си го позволяваш? Какво те дразни,това,че съм от София и съм привърженик на моя си отбор. Най-възпитано те моля за отговор.

Съмнявам се да си от гореспоменатите,ти винаги си бил обективен. ;)
Поста ми е насочен към такива като батмана.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”