Лудогорец-Реал Мадрид 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.
Много слаба игра на Реал! Явно подходът им към мача е бил-да дойдат,да си направят реклама на отбора в България и да запишат лесна победа,като на разходка! Лц трябва да се надяват "белите" да не излязат мотивирани за второто полувреме и да покажат наистина на какво са способни,защото мадридчани в момента играят с не повече от 5% от възможностите си!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
visentii написа:RedeviL написа:Също така трябва да отбележим и това, че Реал играе с 10% от реалните си възможности.
И как го реши това...независимо дали пишете от злоба или просто сте комплексирани мишоци,поне пишете верни неща...
много добро първо полувреме за Лц,както и да свърши мача аз се радвам как се държат "зелените"...
Ей тия очила да вземете да ги свалите ли? Като всички останали и играчите на галактическия Реал се мотивират в зависимост от силата на техните съпреници. Ранга на Лудгорец със сигурност предполага по-различна мотивиция на футболистите от един мач с Ливърпул или Барса например. В случая изобщо не става дума за злоба и не виждам, какво толкова се обиждате от отбелязването на този факт.
Чест им прави на Лудогорец играта до момента.Имаха доста положения срещу европейския клубен шампион.Вижда се Реал като качи оборотите,че играе друг футбол на моменти.Лудогорец ще загуби,но с високо вдигната глава. 

пълководец написа:bomba016 написа:пълководец написа:bomba016 написа:на Безжак защо няма картон играл след съдийски сигнал
Щото майка ми ми направи една свирка
ха-ха с такива неща ли се занимавате във вас
Не, във вас бяхме, даже и на лицето на баща си се празних
не те ли е срам с родителите си ,много си я закъсал

-
Eric_Cantona написа:Каква е разликата между отбор,който е наказан да играе пред празни трибуни и пълен стадион с "фенове" на Лудогорец ?
- Няма разлика.![]()
![]()
Ти нямаш право да говориш такива глупости като фен на Юнайтед и изобщо си срам за нас, такива боклуци не щем, приличаш ми на скаусърски нещастник!
-
- Контакти:
Teo написа:Реал си контролират мача и двете дузпи 100%, особено тая втората.. просто класата да се обърнеш светкавично... отменен гол на Кристиано...
Въздишай по Кристиано #мамитутидайба

Full support: Levski, Ludogorets, Manchester UTD, Barcelona, Valencia
sin4ec написа:BadBoy написа:Колко отчаян трябва да си, за да симулираш срещу Лудогорец?
Какъв нещастник трябва да си, да наплюеш невинен футболист на съперника... Като тебе, отрепко гнусна!
Без да се обиждаш,но от такива като теб ме хваща срам че съм левскар....нищо лично,просто спрете с обидите...
пълководец написа:FLANKER написа:Дотук ,много добре! Шотландският п....аст се набива лошо на очи.Трябваше да даде картон на Роналдо за симулация!
Поклон пред теб, "хора" като синчеца и девила трябва да се учат от истински българи като теб!!
Благодаря,колега.Аз уважавам всички тук(е с малки изключения)

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
bomba016 написа:пълководец написа:bomba016 написа:пълководец написа:bomba016 написа:на Безжак защо няма картон играл след съдийски сигнал
Щото майка ти ми направи една свирка
ха-ха с такива неща ли се занимавате във вас
Не, във вас бяхме, даже и на лицето на баща ти се празних
не те ли е срам с родителите ми ,много си я закъсал
Да, видях че са мангали, ама и те са хора все пак, съжалих ги
- Балкански Орел
- Контакти:
Ако беше някой из между Левски, Цска, Ботев или Локо ПД тоя стадион щеше да гърми мамаму да е*а...
[center]Levski & Lazio[/center]