terata написа:parazit написа:Извинил се е и всичко е простено.
И? Сега да не го наказват ли?
Ще го накажат два месеца, от 20-ти декември до 20-ти февруари! Щото за повече трябва да е хванат с допинг!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
terata написа:parazit написа:Извинил се е и всичко е простено.
И? Сега да не го наказват ли?
БАЙ ШНУР написа:Ебати мършите са тия от бфс,само 1/един/ мач наказание за капитанчето
snakebite написа:БАЙ ШНУР написа:Ебати мършите са тия от бфс,само 1/един/ мач наказание за капитанчето
Човека се извини и това е смекчаващо вината обстоятелство, а и обеща "да не прави така"![]()
Ако трябва да бъда честен трябаше да бъде два мача!
На Кайсара е напълно нормално - 1 мач, Страхилчо Попов за подобно посягане също го наказаха един мач !
Най-хубавото е че ще се събира информация за плакатчетата на качулките от Левски. Едно хубавичко наказание няма да е излишно. Гледам пиро, предмети оше 4 000 лева, вместо да отидат за ДЮШ на Левски отиват в БФС !!
Нямате глави на раменете, мисля че Лудогорец един-единствен път за три години бе наказан за някакви предмети, това е ! Парите остават при нас и си ги влагаме по предназначение...
boabbb написа:
Кой да хвърля предметите на ЛудогорецЛелките с пеньоарите, ли
![]()
![]()
snakebite написа:boabbb написа:
![]()
![]()
Е щом те кефи да глобяват клуба ти и да го лишаваш от приходи - ОК
Това за лелките мога да ги приема по този начин -
boabbb написа:snakebite написа:boabbb написа:
![]()
![]()
Е щом те кефи да глобяват клуба ти и да го лишаваш от приходи - ОК
Това за лелките мога да ги приема по този начин -
Аз не съм и искал по друг
snakebite написа:БАЙ ШНУР написа:Ебати мършите са тия от бфс,само 1/един/ мач наказание за капитанчето
Човека се извини и това е смекчаващо вината обстоятелство, а и обеща "да не прави така"![]()
Ако трябва да бъда честен трябаше да бъде два мача!
На Кайсара е напълно нормално - 1 мач, Страхилчо Попов за подобно посягане също го наказаха един мач !
Най-хубавото е че ще се събира информация за плакатчетата на качулките от Левски. Едно хубавичко наказание няма да е излишно. Гледам пиро, предмети оше 4 000 лева, вместо да отидат за ДЮШ на Левски отиват в БФС !!
Нямате глави на раменете, мисля че Лудогорец един-единствен път за три години бе наказан за някакви предмети, това е ! Парите остават при нас и си ги влагаме по предназначение...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта