Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
random
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот random » 25 сеп 2014 16:39

mozart написа:С риск да стана неуважителен ще кажа, че отбор за регионална консумация не пълни 40 000 стадион с хора от цяла България! Това са фактите, пък кой каквото иска да си говори!

2/3 от тия хора отиват да видят чуждите отбори, набийте си го в тъпите кратуни. :lol:
И както ти казах по-горе - взимай тоя от Русчук и бягайте за тройка с Гела! 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2014 16:41

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:Липсва ви уважение към другите!Ето ви още един пример-към момента!Имате тема за мача с Реал,а той не ви е следващия!

Уважение към другите.... Вие кого уважавате? Не питам за Стяуа, Партизан и Ливърпул!

каша,стега си ми говорил на вие!
АЗ лично показвам уважение към феновете на другите отбори!Един от начините е като коментирам в техни теми!

Ти също говориш на Вие! Ако си забравил-погледни маркираното!
В темата не става дума май за отделни личности от форума, а за нещо по-обобщено, затова е и това ВИЕ-и от моя , и от твоя страна. Трудно бих приел за уважение към отбор и публика постоянното споменаване на кренвирш (спрямо Лудогорец), на свине, прасета, говеда, милки, папагали, цигани, турци, рязани...все едни уважителни обръщения.
"Лудогорец" в момента са на върха у нас и е нормално да имат самочувствие.Дали е правилно или не е съвсем друг въпрос, но самочувствие имате и вие, да вие, а не ти лично, имат и левскарите, имат и канарите, но явно на лудогорци не им се полага такова. Те трябва само да се съобразяват с вас, с вашите чувства, което не пречи вие, да вие, всички вие, да не се съобразявате с тях. Всъщност, те щяха да са обичани, дори нямаше да се сещате за тях, ако бяха като Хасково, Марек, Любимец, ама ядец-нарушиха ви хегемонията и статуквото и станаха лоши!
Дай Боже, повече такива лоши отбори у нас!

Цяла тирада,пък........
Написах ВИЕ,защото НИКОЙ от тях не е направил тема за следващия си мач,следователно НИКОЙ от тях не е проявил уважение към следващия си противник(в случая ФК Левски)!Панимайш?
Ти цитираш мен и питаш НИЕ(явно феновете на ЦСКА имаш в предвид )кого уважаваме!Ами аз лично уважавам Ливърпул от горните отбори,даже ми се води нещо като любим отбор!Как да ти отговоря от името на всички?
Правиш ли разлика?
Другите бръщолевения от човек като теб(такъв,какъвто си във форума) звучат смешно.При тебе няма нищо градивно,напротив постоянно търсиш кого да засегнеш!Ама кво да продължавам,те хората си те знаят!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2014 16:43

Der Schmarotzer написа:На Лудогорец му липсва любов, такава каквато имат отборите на Левски, Цска, Ботев, Локо Пд, Берое. Без нея и космическата купа да спечели ще си е само за регионална употреба. А любов се печели с отдаденост и с любов. Зачатието на всеки един от гореупоменатите отбори е с любов, дали към родината като на Левски и Ботев, дали като любов към родното място като Локо и Берое, дали като любов към идеология като ЦСКА, това е ЛЮБОВ. Зачатието на Лудогорец както и на Литекс, обаче не е с любов, а с пари, при това крадени. А с пари се печели само присмех, подигравки, дори злоба, завист и т.н. Така, че дали това негативно отношение ще се трансформира в гативно такова зависи само и единствено от ръководителите и играчите на отборите на Лудогорец и Литекс. За съжаление обаче пътят по който са тръгнали към печеленето на народната любов е грешния - пак с пари - с платени журналисти и платена публика Лудогорец ще стигне до нивото на Литекс и ще спре до там.

Ти на зачеването на кой от изброените от теб отбори си присъствал,та говориш толкова авторитетно? Когато една работа
я вършиш освен с пари и с любов-тогава се получава.Примери в едната и другата посока.Голяма част от вас въобще не
са стъпвали в Разград,не познават никого,но това не им пречи да ги наричат"турци,делиорманци,резнаци".Всичко е от
това,че пръкнаха от нищото и набързо станаха фактор в България.Не стига това ами пробиха и в Европа.Явно тук никой
не обича силните,успелите,прогресиращите.

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 16:47

И теб ли да те броим като фен на каУзатЪ?

Чаровник
Контакти:

Мнениеот Чаровник » 25 сеп 2014 16:57

Интересно ми е когато (Не ако, защото в момента той съкращава хора или ги държи на минимална заплата само за да има национална кауза, демек края е близо ) Киро с гелосаната тиква свърши парите дали феновете на Лудогорец ще са толкова много или рязко ще се нароят фенове на някоя нова изгъзица?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2014 16:58

random написа:И теб ли да те броим като фен на каУзатЪ?

Твърдо.Ти сега бързаш да трупаш бройки като мнения и обикаляш форумите като цветарка.Аз отбор си имам и то от много години.В добро и лошо никога не съм го сменил.Това,обаче не ми пречи да се радвам на всичко хубаво,което
се случва във футбола ни.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 сеп 2014 16:58

mozart написа:С риск да стана неуважителен ще кажа, че отбор за регионална консумация не пълни 40 000 стадион с хора от цяла България! Това са фактите, пък кой каквото иска да си говори!

Да не мислиш, че тия 40 000 идват заради Лудогорец?

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 16:59

Eми радвай си се на твоя отбор, кво си дошъл тук да сваляш звезди за Гела и еднодневката му. :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 17:04

random написа:

2/3 от тия хора отиват да видят чуждите отбори, набийте си го в тъпите кратуни. :lol:
И както ти казах по-горе - взимай тоя от Русчук и бягайте за тройка с Гела! 8-)

То щото кога Левски игра в ШЛ всички бяха там не заради Барса, Челси и Вердер :mrgreen: А цесекарите и заради Ливърпул не напълниха стадиона 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 17:06

Аз да съм казал обратното? Просто казвам , че не са толкова велики, като да ги гледат 40к само тях. ;)
П.С. моцарт те търсеше за нещо, било спешно, Гела ви чакал на легло. :roll: :roll:

Върни се в “Лудогорец”