Възраст за мачовете на Лудогорец в ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Възраст за мачовете на Лудогорец в ШЛ

Мнениеот iliev72 » 20 сеп 2014 22:06

hijack1 написа:
iliev72 написа:Ще ти дам един пример от живота ми.Едни приятели в далечната 1989 за да гледат ЦСКА-Рода го решиха в предишната вечер докато бяхме на купон.
Някак си сега не си го представям това да се случи.Като се замисли човек ако не си от Сф колко разходи отивам само за да гледат един мач ти става ясно , че това няма да само под 300лв като от тези само 100 за билет.
И ако ги нямаше тези първенюта едва ли цената щеше да е тази.Никой не обича полупразен стадион.

Сериозно ли сравняваш мач с европейския шампион с някакъв мач с Рода?
Като нямаш пари - не ходиш на мач. Ако наистина ти се ходи - все ще намериш пари за да отидеш. Говоря по принцип, не конкретно за тебе, а за всички които се оплакват от цените на билетите.

Отново се издъни ! Виж на какъв етап тогава играят ЦСКА и Рода и после ръси тъпизми. Като гледам скоро няма да стигнете на това ниво ;) На кой е да било турнир в ЕКТ !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 21 сеп 2014 05:25

Какво значение има етапа на турнира при положение, че в единия случай става въпрос за холандски средняк, а в другия за може би най-успешният отбор в света?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 21 сеп 2014 10:22

Мачът с Рода го помня много добре. Беше за несъществуващият вече турнир КНК, а етапът бе 1/4 финал. ЦСКА-то се измъчиха с холандския средняк и накрая ги елиминираха с дузпи, а Любо Пенев пропусна. Само ще вметна как се стигаше до този етап в турнира, точно след елиминирането на 2съперника!!! Не умаловажавам постигнатото, но 25 години по-късно като елиминираш 2 съперника си още в Юли месец!
Аз съм от Микре Юнайтед

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 22 сеп 2014 08:24

Подкрепям коментара по-горе... Няма никаква реална база за сравнение на успехите на някои отбори от БГ първенството, и които в повечето случаи са се случили преди минимум 20 и повече години с днешните успехи на Лудогорец. Нито футбола е същия, нито турнирните схеми са същите, нито пък имаше толкова много пари и маркетинг навсякъде в тая игра. Само като гледам записи на мачове от преди петнадесетина години и ми става смешно и скучно да ги гледам на фона на сегашните обороти. А за да достигнеш четвърт финал в някой от турнирите днес, трябва да изиграеш повече мачове, от колкото в миналото би изиграл за три че и за четири години подред.
Иначе мачът с Реал ще го гледаме със съпругата ми, въпреки високите цени. Отиваме за шоуто!!! И точно заради шоуто трябва да се ходи на който и да е мач, тъй като тая игра е направена точно за това

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 сеп 2014 09:52

BG-BateGoyko написа:Подкрепям коментара по-горе... Няма никаква реална база за сравнение на успехите на някои отбори от БГ първенството, и които в повечето случаи са се случили преди минимум 20 и повече години с днешните успехи на Лудогорец. Нито футбола е същия, нито турнирните схеми са същите, нито пък имаше толкова много пари и маркетинг навсякъде в тая игра. Само като гледам записи на мачове от преди петнадесетина години и ми става смешно и скучно да ги гледам на фона на сегашните обороти. А за да достигнеш четвърт финал в някой от турнирите днес, трябва да изиграеш повече мачове, от колкото в миналото би изиграл за три че и за четири години подред.
Иначе мачът с Реал ще го гледаме със съпругата ми, въпреки високите цени. Отиваме за шоуто!!! И точно заради шоуто трябва да се ходи на който и да е мач, тъй като тая игра е направена точно за това

Ми ДА!
.........Ама не постъпваш добронамерено към "истинските" фенове, като разбиваш тезата им за историческото величие, която се гради в продължение на не по-малко от 65 години!
Решил си да бъдеш "паразит" за сметка истинския - безличен, но циничен; плачещ, но храчещ; с празна глава, но гол до кръста; дрогиран но татуиран; сам, но сред свои - ФЕН, но истински!!!
Не, че не искам да го гледам на живо, но поставяйки на кантар теста който трябва да покрия за да съм всред "избраните" в комплект с абсолютната ми несъстоятелност на фен, ще се задоволя с голям екран и стабилна вечеря на хубаво място.
Ще разчитам на теб да ме заместваш в функциите ми на "недоносен" за фен!

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 22 сеп 2014 19:54

Пич, по - скоро съм склонен да вярвам че твоя тип фенове са недоразумението, а не обикновените хора които отиват да се повеселят. Сори брат, ама мача си е точно толкова колкото и киното, театъра и всяка друга измишльотина за която даваш пари за да гледаш. Това е и целта на целия шибан професионален спорт - да прави шоу и от там пари. Незнам а и не искам да знам за какви емоционални припадъци ми говориш. И точно тия хорица, които са привлечени да си дадат парите са за мен по-важни, защото ще ми напълнят стадиона и ще ми осмислят разхода на заплати за ония 22 ахмаци, дето им плащам заплатите всеки месец.Тези хорица връзват бюджета. Пък ти си реви колкото искаш, татуирай се, вечеряй си. Здраве да е!!! И шоуто да продължава! Щом са ме накарали да извадя крупна сума за мен за да отида на мач, значи нещо в машинката Лудогорец цъка и си върши работата, така както е и във всеки по-читав отвор по света. Тоя и всички други спортове трябва да разтоварва, а не да натоварва хората.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 сеп 2014 23:16

BG-BateGoyko написа:Пич, по - скоро съм склонен да вярвам че твоя тип фенове са недоразумението, а не обикновените хора които отиват да се повеселят. Сори брат, ама мача си е точно толкова колкото и киното, театъра и всяка друга измишльотина за която даваш пари за да гледаш. Това е и целта на целия шибан професионален спорт - да прави шоу и от там пари. Незнам а и не искам да знам за какви емоционални припадъци ми говориш. И точно тия хорица, които са привлечени да си дадат парите са за мен по-важни, защото ще ми напълнят стадиона и ще ми осмислят разхода на заплати за ония 22 ахмаци, дето им плащам заплатите всеки месец.Тези хорица връзват бюджета. Пък ти си реви колкото искаш, татуирай се, вечеряй си. Здраве да е!!! И шоуто да продължава! Щом са ме накарали да извадя крупна сума за мен за да отида на мач, значи нещо в машинката Лудогорец цъка и си върши работата, така както е и във всеки по-читав отвор по света. Тоя и всички други спортове трябва да разтоварва, а не да натоварва хората.

Хайде моля те!
Признай си че отиваш заради кренвиршите, които ще раздават?
Няма лошо - ще бъдеш със семейството си, а това си е отговорност към изхранването му!
И какво е това "отвор"?!!! Искаш да кажеш, че където ида се отвори дупка всред "избраните", ти ще я запълниш-така ли? :oops:
Ей за това всеки истински фен и дори всеки истински Българин ви мрази. За това стадионът ще бъде пълен с позьори-кренвиршояди и част от съпругите им. Истинския фен не дава пари за театър и кино, защото той е част от представлението .

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 05:59

Перловски написа:
Bartolomej написа:За мачовете на Реал Мадрид в ШЛ задължително с придружител и лична карта , защото се води рисков мач

:lol:
Ултрасите на зелените са известни в цяла Европа като "немирници" :lol:
Както каза колегата-лютеница и горчица да не забравиш.
Останалото домуса ше уреди.

Зелените няма да са проблем, ама едни други шайки биха създали проблеми ако им падне възможност.. нали пусто научиха, че така могат да изкарат поне някакви наказания на разградчани.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 06:00

diplomat написа:
hajitsu написа:Помоли си пет пъти на Аллаха за деня, носи едно кило кренвирши и си вътре. 8-)

С такова отношение и с този "подпис", не знам как още са те оставили да щъкаш във форума.

Подозирам, че нарочно държат шепа провокаторчета. Предизвикват повече теми, поустове, четене и тям подобни на форума...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 23 сеп 2014 16:01

ще слушаш мен, защото правото е в моята компетентност:
до 14 години - само с придружител
до 18 години - със съгласието на родителите