Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Bate_Mitko
- Контакти:
Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Дузпата е 101%, спор просто не може да има, с инерцията си вратаря спря в нападателя е го събори, за умисъл не може да се говори, но контакт има и такива нарушения се свирят! Не може цялата вина да се стоварва на вратаря, такива неща се случват, все пак не забравяйте, че по време на мача той спаси поне три 100% гола за Ливърпул! Поздравления за играта на Анфийлд, но не повярвахте че можете да спечелите този мач, цяло второ полувреме го играхте да не го изгубите, а не да го спечелите, там е проблема според мен! Това дърво Безяк няма ли да го сложат на пейката най-после, Хамза е поне две класи над него! Можете да ги биете в София, ама трябва да си повярвате и да не играете за едната точка, която Левски не успя да вземе!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
- MagicMoments
- Контакти:
Добра работа свършиха Дучето и 1 000 членния фен Клуб Лондонгорец,наложили са новата песен Победа и пак победа ние пеем само за победааа Баааа след Моци,Българи Юнаци и Лудогорец Оле се е родило ново патриотично възклицание,но пък ща не ща трябва да поздравя агитката на Гостите,че така хубаво пя Химна ни в началото на второто полувреме.Мача ми е трудно да го коментирам,защото гостите играха много добре,но пък тези журналистически статии и коментара на Сокачев идват в повече на нормалните хора,ама не тия дето ходят три-четири пъти в годината на мач,ами хората,които ходят на мачовете на отборите си,въпреки реззултатите,заради пустата любов.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Грешката е на вратаря..имаше цялото време на света да я изчисти...дори и като не можа, гледам на клипчето - защо играе с крака, нали е вратар, поне да посегне с ръце, може да избие топката !
Иначе показа качества Борян - типичен вратар за Премиър Лийг , ръстов, отличен шут с крака...
Сега и да се тюхкаме..Така или иначе, Ливърпул вкара в 82 минута...и пак щяхме да загубим, не с 2:1 а с 1:0...
Иначе показа качества Борян - типичен вратар за Премиър Лийг , ръстов, отличен шут с крака...
Сега и да се тюхкаме..Така или иначе, Ливърпул вкара в 82 минута...и пак щяхме да загубим, не с 2:1 а с 1:0...
- kanara1978
- Контакти:
Дай Боже всеки мач така да падат в последните минути Лудогорец и да реват от съдията-това значи само едно Клетвите на милиони хора Хващат 

snakebite написа:Грешката е на вратаря..имаше цялото време на света да я изчисти...дори и като не можа, гледам на клипчето - защо играе с крака, нали е вратар, поне да посегне с ръце, може да избие топката !
Нали е върната топката с крак от съотборник, няма как да играе с ръце.
-
Верни ли са слуховете, че Борян има договор само до зимата? След като Лудогорец свърши с ШЛ , той ще си ходи?
Bate_Mitko написа: Това дърво Безяк няма ли да го сложат на пейката най-после, Хамза е поне две класи над него!
Как го реши това, да припомня че Хамза изтърва чисто положение със Стяуа, изтърва дузпа с Берое .
Да не си треньор нещо ?
Дерменджиев е преценил че Безяк ще му свърши повечко работа- защото пресира. Както прецени че Анисе ще е по-полезен от Фабио Ешпиньо, който вероятно е най-силния ни играч от началото на сезона. Анисе игра много добре...
Дерменджиев се справи с този мач, смените му бяха добри, критикувал съм го, но за този мач нямам никакви забележки. Играхме като солиден отбор. Индивидуални грешки, от адреналин, от неопитност ни костваха мача !
terata написа:snakebite написа:Грешката е на вратаря..имаше цялото време на света да я изчисти...дори и като не можа, гледам на клипчето - защо играе с крака, нали е вратар, поне да посегне с ръце, може да избие топката !
Говоря когато ливърпулеца я поведе с крак, Борян бе много близо и виждам че влиза с крака вместо да протегне ръце...За мен безумно поведение на Борян, но явно му е било объркано в главата какво точно да прави.. !!
snakebite написа:terata написа:snakebite написа:Грешката е на вратаря..имаше цялото време на света да я изчисти...дори и като не можа, гледам на клипчето - защо играе с крака, нали е вратар, поне да посегне с ръце, може да избие топката !
Говоря когато ливърпулеца я поведе с крак, Борян бе много близо и виждам че влиза с крака вместо да протегне ръце...За мен безумно поведение на Борян, но явно му е било объркано в главата какво точно да прави.. !!
Е тогава беше вече късно. Борян вече беше се хвърлил с краката напред. Като цяло грешката за мен е повече на Александров отколкото на Борян, ама станалото станало. Щом аз, дето не мога да ви дишам ме беше яд, че не измъкнахте точката, значи много добре сте играли.

ПП: А и не мисля, че е редно всички да се нахвърлят върху вратаря. Спаси немалко положения, а е в отбора едва от има няма седмица и веднага го хвърлиха да пази на Анфийлд.
Нали имаше "чиста" дузпа? Гонгаджиите пак извъртяха задника, а вчера ревяха, като заклани за "световната конспирация срещу Разградския колос".
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQ[/youtube]