Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Има ли дузпа за Ливърпул срещу Лудогорец? (ВИДЕО)
Лястовица...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
gzagorov написа:RedeviL написа:gzagorov написа:Аре малко по спокойно, вратарят няма НИКАКВА вина, не трябваше да му връщат топката.
Браво на Лудогорец, страхотен мач, макар и загубен. Успех по-нататък в Европа!
Какво значи "не трябва да му я връщат!?" Един вратар винаги трябва да е готов да играе като полеви играч, особено в съвременния футбол! Нищо не му пречеше да си спре топката много по-добре и да я изчисти.
А дали ако Александров беше изхамалил топката накъдето и да е, щеше да се получи гол? Винаги съществува възможност вратарят да се размине с топката и оттам дори автогол да се получи. Затова в последните минути и когато зад гърба има "залепен" противников играч, топката се чисти, по възможност към противниковата врата, в тъч или в краен случай дори в корнер. Но никога в очертанията на вратата, т.е. към вратаря.
Съгласен съм, че грешката е предизвикана, но и в тази ситуация примерно можеше да я изчисти, вместо да се мъчи да я спира и след това да се оплете по този начин.
Искам специално да поздравя модераторите, да кажа че много обичам Лудогорец и с разбиране подхождаме към изтриването на няколко стотин мнения показващи народната любов към отбора от разград. Но е хубаво за четящите - само спретнати коментари изпълнени със симпатия. Ех, Българино...
-
- Контакти:
Какво да кажа след мача -
тъжен съм
, защото отборът беше на крачка от резултат, който щеше да остане в историята - 1-1.
Още повече след като съумя да се върне в мача в 90та мин.
И 2та гола бяха адски нелепи - грешка на Моци и на вратаря
Общо взето повторение на мача с/у Стяуа - изпусната греда при 0-0 и после евтин(и) гол(ове) след липса на достатъчно концентрация !
Ако крайният резултат беше 1-1, щях да кажа много добри неща за Лудите, но сега ще кажа само едно.
Много добро физ.въз - при това ниво на преса, което налагаха през целия мач, успяха да задържат високо темпо абсолютно до последно , свидетелство за което е и изравнителния гол в 91та мин.
Но пак повтарям-много съм натъжен, че пропуснаха велик шанс да се запишат в историята
тъжен съм

Още повече след като съумя да се върне в мача в 90та мин.
И 2та гола бяха адски нелепи - грешка на Моци и на вратаря

Общо взето повторение на мача с/у Стяуа - изпусната греда при 0-0 и после евтин(и) гол(ове) след липса на достатъчно концентрация !
Ако крайният резултат беше 1-1, щях да кажа много добри неща за Лудите, но сега ще кажа само едно.
Много добро физ.въз - при това ниво на преса, което налагаха през целия мач, успяха да задържат високо темпо абсолютно до последно , свидетелство за което е и изравнителния гол в 91та мин.
Но пак повтарям-много съм натъжен, че пропуснаха велик шанс да се запишат в историята

Дузпата си е 100-процентова.
Имаше тъп защитник на Лудогорец... кой беше тоя чук, дето я върна толкова нескопосано на вратаря? Това щеше да бъде приличен успех за българския футбол, ама както винаги нещата трябва да стават по трудния начин. Съдията се застрахова, беше далеч, а положението беше много съмнително. Играе се на Анфийлд и някакви източноевропейски анонимници щяха да хлъзнат английския гранд. Ако не свиреше и имаше дузпа, беше край на кариерата му направо, а сега голяма работа. За мен по-скоро имаше.
Bobolin написа:Искам специално да поздравя модераторите, да кажа че много обичам Лудогорец и с разбиране подхождаме към изтриването на няколко стотин мнения показващи народната любов към отбора от разград. Но е хубаво за четящите - само спретнати коментари изпълнени със симпатия. Ех, Българино...
И аз те "поздравявам", този път вече дълъг поздрав, да, българин съм и не се срамувам от това! Научи правилата и пак заповядай след моя "поздрав"!
- nikita 333
- Контакти:
Категорично... НЕ!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- TEDIMAR99
- Контакти:
Абсолютна дузпа
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Вратарчето се омаза, ама така им се пада на Разград, щом се правят на големи тарикати и ще привличат играчи 3 дена преди мач от ШЛ. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!