Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

dortmund_fen
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: Ливърпул - Лудогорец 16.09.2014 г. 21:45

Мнениеот dortmund_fen » 14 сеп 2014 15:23

Ludogorets__forever написа:Има тема за срещата.

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=183259

Видях я, ама тая тема по-скоро е анкета, отколкото прогнозиране на резултат. :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 сеп 2014 15:24

dortmund_fen написа:Прогнозирам 1-1 и шокирваме цяла европа. ;)

Недей тъй,че мнозина фенове на ''грандовете'' инфаркт ще получат :lol: :mrgreen:
Аз съм фен на М Юнайтед,така че мърсисайдци не са ми симпатични. :lol:
Успех на Лудогорец.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

mozart
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 15:28

visentii написа:За "зелените" форумни идиоти: не ви ли омръзна...Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно...Разбирам че сте една шепа фенове и молите за подкрепа,но не това е начина.Аз съм българин и винаги ще засвидетелствам уважение на българското без да се налага поредния мишок да ми го напомня.На хората им идват малко в повече разградските словоизлияния.
И пак припомням,че не може 4 годишна "кауза" да се сравнява с отбори на по 60-80 100 години...Все едно 4-годишно дете да казва на 50-годишен човек как да живее...И Лудогорец като 4-годишното дете нито има история,нито спомени,нито визия за бъдещето...а,имате си вече две легенди - Козмин Моци и Урош Голубович,извинявам се...Айде стига вече...Много високо литнахте и много лошо ще паднете.

Още един професор по ясновидство. Кръгъл ***** между другото. Не се научихте, на колко години е отборът ни и, че е по-възрастен от вашия, коеот по твоята идиотска логика означава, че не нямате право да ни обяснявате какво и как да правим или държим. История си имаме и феновете си я знаят, просто сега пишем златните страници от нея.
Не съм видял никой зелен фен тук да търси подкрепа от вас. Аз съм дал цитат на върл фен на ЦСКА, който беше станал редовен в нашия форум и беше изключително любезен, и искрено се радваше на успехите ни.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец

Мнениеот angelco77 » 14 сеп 2014 15:28

sandi74 написа:Успех на абсолютният хегемон и трикратен шампион на България Лудогорец срещу английският нафталин.Българи юнаци.Айде момчета,цяла България вас ще гледа.

Недей тъй,че мнозина фенове на ''грандовете'' инфаркт ще получат :lol: :mrgreen:
Аз съм фен на М Юнайтед,така че мърсисайдци не са ми симпатични. :lol:
Успех на Лудогорец.
Последна промяна от angelco77 на 14 сеп 2014 16:06, променено общо 1 път.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 сеп 2014 15:29

Не мисля, че Лудогорец имат шанс за нещо повече от почетна загуба.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 сеп 2014 15:46

3:0
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 сеп 2014 15:51

1Neutralen написа:
we are the champions написа:Като гледам анкетата Домусчиев доста кренвирши е раздал днеска на обяд.

Хаха. Смешко, вижда се че Лудогорец е обичан отбор. Хората виждат че Лудогорец играе футбол, а не ръгби. Ако искат да гледат ръгби, ще си пуснат мачовете на ЦСКА. ;)

Сега ще видим какъв футбол играе Лудогорец срещу Ливърпул, Реал и Базел. Ще има някакво процентно съотношение по притежание на топката 80:20 и повече и в трите мача. Обичан отбор, а гласуваме за Ливърпул и неутралните. ;) Има да чакате да сте обичан, затова ви храчат шефовете по трибуните, щото всички футболни фенове ви обожават. :)
"Били скачали всички на Лудогорец", ами като си силен ще ти скачат, не може всички да излизат като Миньор. Шефовете на Реал и Барса дали се оплакват, когато им скачат отборите за победа, че си ги и бият. Това, че всички скачат на по-силен отбор, трябва да е комплимент за шефовете ви, не обратното.

Още не сте обичани, но може да ви заобичат ако биете два пъти в Шампионска лига някой тези съперници, със сигурност ще ви заобичат много българи. :) Обичат ви само защото им докарвате любимите отбори на крака, от няма и как ви обичат. ;)

И по света ще се заговори за Лудогорец, не за ЦСКА! Получихте златна възможност да се докажете пред света. Ако го направите, ще спечелите и множество иностранци - патриоти. Това си е шанс едно на милион. :)

Но едва ли ще се случи, просто съперниците са безкрайно тежки и гол да им вкарате пак ще е добре. Равен или победа вече си е сериозен успех и щем, не щем ще трябва да ви поздравяваме. Но това не значи, че всички ще ви заобичаме, няма как да стане. Ако бяхте се родили преди ЦСКА, можеше да имате и по-солидна подкрепа. Тъй че без глупости, деца, има още каша да ядете да стигнете най-титулувания български отбор. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 14 сеп 2014 15:56

ralka_levskarka написа:3:0

Напълно съгласен с теб при положение, че спрат да играят Ливърпул след този резултат.
ВДинев

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 сеп 2014 16:03

GOLEADOR написа:
РосенВарна написа:Изпълнителният директор на Лудогoрец Ангел Петричев отговори остро на думите на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов, който преди време заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете с българския шампион.
"Не сме очаквали той да подкрепи отбора, който го бие седем пъти поред и на който не може дори да вкара гол. Всеки си има право на избор", коментира Петричев

........................без коментар.

Стойчо е отстранявал Ливърпул!ЦСКА е триумфирал на "Анфийлд"!И всичко това при положение,че тогава Ливърпул е актуалния европейски шампион.Разбира се,Лудогорец сега може да повтори успеха на ЦСКА,ако бие на "Анфийлд" и победят и в двата мача актуалния европейски шампион.За това коментар имаш ли?

Имам.Стою бие Ливърпул.Лудогорец бие Стою,ама много. :mrgreen: Значи ше бие Ливърпул. :lol:
Абе тва червените много сте се филмирали бе. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 14 сеп 2014 16:10

Ако Разград не излязат насрани,със сигурност могат да вземат нещо от Л-пуул.
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Лудогорец”