Tommi написа:Доволен съм, като изключим, че "Б" и "Г" не са равни, а "Б" е по-голям.А и вътрешните скоби може да не ги слагаш.
Така е, но понеже общия им капацитет е 29 000, а цената на билетите е еднаква, това няма никакво значение.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Доволен съм, като изключим, че "Б" и "Г" не са равни, а "Б" е по-голям.А и вътрешните скоби може да не ги слагаш.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Tommi написа:Доволен съм, като изключим, че "Б" и "Г" не са равни, а "Б" е по-голям.А и вътрешните скоби може да не ги слагаш.
Така е, но понеже общия им капацитет е 29 000, а цената на билетите е еднаква, това няма никакво значение.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
BRF написа:parazit написа:BRF написа:Аз мисля,че премията за достигане до плейоф е 2 100 000,а премията за достигане на групите е 8 600 000 евро.Не съм сигурен,че се взимат и двете премии,мисля че се взима по-голямата!Друго за коментар ни виждам в тази тема!
Взимат и двете премии. 2 100 000 е наградата за достигане до плейофите независимо дали отбора се класира за груповата фаза или в групите на Лига Европа
As of 2012–13, UEFA awards €2.1 million to each team in the play-off round. For reaching the group stage, UEFA awards a base fee of €8.6 million.
На мен ми звучи като:за достигане на трети кръг наградата е 500лв,а за достигане на четвърти е 1000лв.Ако стигнеш четвърти гръг,наградата е каквато е за въпросния кръг,а не сумарно на преминатите кръгова!Така го разбирам аз,без да твърдя че съм прав!Така го тълкувам!
vayk написа:Приходите са едно, печалбата съвсем друго. Чертата се тегли, след като станат ясни и разходите, а те не са никак малки. 30 млн. лв. действително изглеждат колосална сума за България, но първо каква е гаранцията, че стадиона ще е пълен срещу Базел, та дори и срещу Ливърпул? Мачът с англичаните е на 26 ноември, я си представете, че завали сняг или температурите паднат до минус 7-8 градуса, да речем? Освен това не малка част от местата в сектор А са с покани - за официални лица, спонсори, гости, журналисти и пр., т.е., затварянето на сектора за мача с Реал не видях да го броите, а това са също няколко хиляди места минус. Също така не съм сигурен дали премиите за влизане в групите и стигане до плейофа се събират.
модерабе написа:Само да вметна,че тези около 30м които ЛЦ ще прибере са оборот а не печалба,никой още не знае колко ще му струва на Домусчиев за подобренията които тепърва ще прави по В.Левски,и не само това.
модерабе написа:Само да вметна,че тези около 30м които ЛЦ ще прибере са оборот а не печалба,никой още не знае колко ще му струва на Домусчиев за подобренията които тепърва ще прави по В.Левски,и не само това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта