angelofdeath написа:На Армията след малко започва празник и се надявам да дойдат доста хора. Аз тръгвам след 5 минути, времето е хубаво, билетите не са толкова скъпи и никой, особенно феновете от София нямат извинение за отсъствието си. Мача с Металург не е важен, все пак е контрола. Важно е, колко пари ще се акомулират и как ще се използват те след това. Купих си акции и сега ще дам 10 лева да А сектор, но не мога повече. Сигурен съм, че има хора, които ще се изръсят и повече и то не заради фланелки и топки, а за ЦСКА. Човек може да смени държавата, града, приятелите, работата и жена си дори, но любимия отбор остава завинаги. И това се отнася за всички: бедни и богати. Всеки ще даде своята дан за ЦСКА. Какво ще стане, като теглим чертата не знам? Дори и един лев да се събере, ще се знае, че той е от сърце! Затова макар да сме в лошо състояние в момента, ЦСКА си остава гранд, защото има хора, които ще отделят от оскъдния си залък, само и само да подпомогнат отбора. Това е любов изграждана с години и тимове, като Лудогорец и Литекс никога няма да я имат. Прекалено са малки, дори да влезнат по-сто пъти в Лигата! Нашето време също ще дойде, колкото и години да чакаме и пак ще играем с големите и то не олимпийски принцип, а като с равни. Такава е маята от, която е замесен ЦСКА! Винаги да се борим със силните и по-тях да се сверяваме. Пък, когато някой друг отбор победи Ливърпул, Байерн, Леверкузен, Парма, Ювентус и Шахтьор, значи е пробвал да ни догони. С история от 5-10 години не става!
Много се смях на тази творба. Псевдо феновете на Армията са там точно заради Металург Донецк. Да не мислиш че стадиона ще се напълни за мач с Калиакра Каварна (нищо против този отбор)?