Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Перловски

Re: За антиЛудогорците

Мнениеот Перловски » 07 сеп 2014 14:56

samatoranaga написа:Факт е, че често във вътрешното първенство лудогорци ги подкрепят брутално срещу някои отбори, но пробивите им в Европа са си реални и колкото и да не са ми приятни в А групата заради съдиите никога не бих викал срещу български отбор в Европа. Дано запишат и още по големи успехи. Червените няма какво да се коментират, защото те не могат да напълнят една трибуна на стадиона и завистта която струи от сини и червени е ужасяваща. Разлика между Левски, Цска, Славия и Локо София откъм публика в над 90% от мачовете им няма, останали са само шепа лумпени на Герена и армията дето изгониха нормалните и като никой не им обръща внимание стават все по агресивни и започнаха да викат дори за чужди отбори и да наричат българите турци. С това нито на армията, нито на Герена ще дойдат повече хора. В провинцията сърцата милиони и отбора на народа са история.
И червени и сини бяха подкрепяни десетилетия наред(и още са) много по бруално от Лудогорец и не виждам какво реват. И феновете им знаят, че всичките им титли са изкуствени и подарени от съдии и затова сега на Армията и на Герена не могат да съберат 1000 човека в 90% от мачовете си.
Със завист най-много да се изпобият и останалата една щепа наркомани помежду си, това е жалката истина на "славните" уж някога "колоси" :mrgreen:

Зависта и глупоста са присъщи на хора пиещи по цял ден.
Само не разбирам, защо го правиш.

А ето ти и нещо за размисъл.
Изображение
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 сеп 2014 15:04

GOLEADOR написа:Кренвирш,ЦСКА никога не е губил от Зимбру (бъркаш ни с Литекс) или Мура.Но ти това няма от къде да го знаеш,защото без кетъринг мач не гледаш.Все пак пожелавам ти Лудогорец да постигне успехите на ЦСКА в ЕКТ.Още сега може да биете и в двата мача актуалния европейски шампион и да триумфирате на "Анфийлд"!Така ще разберете какви емоции е донесъл ЦСКА на футболните фенове в България.

Абсолютно вярно.Въпросът е защо не продължи,след като не е губил. :lol:
Авторе,мисля че такива теми дразнят вече.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

pomiqr180

Мнениеот pomiqr180 » 07 сеп 2014 15:05

ivo55 написа:А бе, ти с два акаунта пишеш, а? "Самотна ага" и "Помияр" ?!?
Кире, траверс, сам си пишеш да си подкрепяш тук, а?!? хахаха

Ъ, не ме познаваш момченце. Като съм бил в този форум баща ти още не е бил заплануван. Кога научиш от кой отбор съм ми пиши пак.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 сеп 2014 15:10

Самотна ага-помияр, фактът на твоето съществуване го намирам за ... лесно пренебрежим.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 07 сеп 2014 15:12

pomiqr180 написа:
ivo55 написа:А бе, ти с два акаунта пишеш, а? "Самотна ага" и "Помияр" ?!?
Кире, траверс, сам си пишеш да си подкрепяш тук, а?!? хахаха

Ъ, не ме познаваш момченце. Като съм бил в този форум баща ти още не е бил заплануван. Кога научиш от кой отбор съм ми пиши пак.

Всички знаем от кой обор си, ама са те изтървали. :lol:
Изображение
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 07 сеп 2014 15:13

GOLEADOR,ти в кой свят живееш?Не говори за случайни и тото победи.Лудите с пилето вече ви изпревариха и ще им дишате прахта.Кога ШЛ за вас? Отговорът е "никога".
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 07 сеп 2014 15:13

MagicMoments написа:
pomiqr180 написа:
MagicMoments написа:100% автора на темата е един от тия дето ходят с безплатни билети на Софията,хапне кренвирш,ако Лудогорец бие седи да гледа мач,ама ако пада като срещу Базел или Валенсия на полувремето се изнасят.Това не са футболни фенове,това са хора,които хал хабер си нямат представа от футбол и ходят на мачовете,просто за да намажат нещо аванта и да се тагне,че е на Софията.

Друго си е на 100-годишния юбилей да раздават безплатни билети, ядене, пиене и пак да не напълнеш стадиона.

Манго кога са се радвали безплатни билети бе.Ядене и пиене имаше за хората,които стояха 10 часа на жегата,за да наредят двете хореографии.

Не се изхвърляйте, защото предпоследният ден на доста хора предлагаха безплатни билети, когато се разбра че не може да напълните стадиона. В Пловдив познати левскари и мен ме караха да идвам с тия билети за да можело всичко да е пълно и да съм викал и други :mrgreen: Накрая и с безплатните билети не можахте да го напълните, така че по добре не пишете такива неща.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 07 сеп 2014 15:22

Ludogorets__forever написа:Искрени аплодисменти от мен за тази тема 8-)

Комплексар!

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 07 сеп 2014 15:24

samatoranaga написа:
MagicMoments написа:
pomiqr180 написа:
MagicMoments написа:100% автора на темата е един от тия дето ходят с безплатни билети на Софията,хапне кренвирш,ако Лудогорец бие седи да гледа мач,ама ако пада като срещу Базел или Валенсия на полувремето се изнасят.Това не са футболни фенове,това са хора,които хал хабер си нямат представа от футбол и ходят на мачовете,просто за да намажат нещо аванта и да се тагне,че е на Софията.

Друго си е на 100-годишния юбилей да раздават безплатни билети, ядене, пиене и пак да не напълнеш стадиона.

Манго кога са се радвали безплатни билети бе.Ядене и пиене имаше за хората,които стояха 10 часа на жегата,за да наредят двете хореографии.

Не се изхвърляйте, защото предпоследният ден на доста хора предлагаха безплатни билети, когато се разбра че не може да напълните стадиона. В Пловдив познати левскари и мен ме караха да идвам с тия билети за да можело всичко да е пълно и да съм викал и други :mrgreen: Накрая и с безплатните билети не можахте да го напълните, така че по добре не пишете такива неща.

Изображение

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 07 сеп 2014 15:27

caci написа:GOLEADOR,ти в кой свят живееш?Не говори за случайни и тото победи.Лудите с пилето вече ви изпревариха и ще им дишате прахта.Кога ШЛ за вас? Отговорът е "никога".

КЕШ,ШЛ/или както щеш го наречи/ е един и същ турнир.ФормАта и името нямат значение.Това е състезанието излъчващо клубния шампион на Европа.За това и Реал взеха ДЕСЕТАТА,А НЕ ДЕВЕТТЕ И ЕДНА ШЛ!И,да ЦСКА е участвал в този турнир.Какво е постигнал можеш и сам да откриеш :idea:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Върни се в “Лудогорец”