Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Re: Пример за родолюбие!

Мнениеот -1914- » 07 сеп 2014 14:25

Абе аре стига вече с тези теми.
Който иска си подкрепя всички Български отбори в евротурнирите, пък който не иска - не.
Стига вече сме го дискутирали за 115 път, нови аргументи няма да видим.

Aramous
Контакти:

Мнениеот Aramous » 07 сеп 2014 14:31

Аз искам да питам онези шизофреници нещо - по какво точно сте "братя" с Лацио и Стяуа?!Да не би да сте расли в една къща или сте имали сексуално сношения с тях,че да са ви "братя"?!?!!?
Iceberg - не се опитвай да им обясниш,приятел,това българската омраза е по-силна и от силата на Господ! ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 сеп 2014 14:36

Iceberg написа:
Alexx написа:Бла-бла-блааааа.

Феновете на другите букурещки отбори бяха против Стяуа срещу Лудогорец. Навсякъде по света се счита,че е нормално да викаш против местния ти съперник в Европа!
Това което са направили феновете на Стяуа и президента на клуба към Моци не е от родолюбие,а от уважение към това което направи.

УВАЖЕНИЕ! Ето нещо, върху което ти и сумати и други фенове, предимно на ЦСКА и Левски трябва да се позамислите. Защото помията, която изляхте тук върху Лудогорец - българския шампион и собственика му, преди, а и след битките му за влизане в шампионската лига, беше отвратителна и недопустима. Само силно комплексирани и прости хора могат да направят подобно нещо. Никой не те кара да ходиш да викаш за Лудогорец, да го подкрепяш, но да плюеш така срещу български отбор и то отбор, който носи такъв добър коефициент на страната ни, да не говорим за друго.. е тъпо и жалко. Еми стой си у вас и умирай от яд, че побеждават. Гризи нокти и псувай, че на негово място не е твоят отбор :lol: . Но да се наместиш под чуждите знамена и дереш гърло срещу роден отбор... жалкарско! А ето какво правят хората! Отстранени, уязвени, направо съкрушени и то от румънец, играч на мразения вражеския отбор... и да постъпиш така е най-малкото похвално. Респект от мен, ако е вярно, а аз не се съмнявам, че е така. А вие се позамислете. Кой, защо и как го е направил. И какво правите вие?! И следващия път... пък дерете гърла под чуждите знамена, барем изкарате по-големи наказания на "братските" си агитки :mrgreen:

Изсипаха се негативни мнения към Домусчиев и фирмения му отбор, защото хората се дразнеха от призивите за подкрепа и глупостите за национална кауза.

Смешно е и е малоумно да се принизява патриотизма на даден човек в това дали подкрепял даден клубен тим.

Феновете на Челси по-малко английски патриоти ли са щом викат против Ливърпул?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 сеп 2014 14:56

iliev72 написа:Айсберг ти май не схвана какво се пише вече месец а ?!
Всеки има прави да си избира който иска отбор и това няма нищо общо с националността.
Един е преценил и вика за Стяуа , а друг за Лудогорец.Личен избор.
А родолюбието ще си проличи на мачовете на националният отбор.
И ще ти кажа защо повечето хора на викат за Лудогорец. Защото не понасят собственика който при всеки удобен скучай се опитва да скубе държавата.
Всеки нормален човек който има представа от игричките на Киро Домусчиев не ги обича и вика срещу тях.Въобще не ми говори , че би трябвало всички да викаме за заводското отборче на Киро Парахода.Това е положение което сам Киро си го изпроси.Нали си чул - Каквото сам си направиш , другите не могат да ги направят.

И ти ли бе, Илиев не си разбрал още?! Кажи кога съм те карал да викаш за някого??!! Кога и къде казах, че ТРЯБВА да поддържаш "заводското отборче"или някой друг?! Просто темата беше за хубавия пример, който са дали тези привърженици на Стяуа, а в същото време разкритикувах дебилското отношение на някои фенове с обиди и с просташки изказвания тук или яростна подкрепа на чуждия отбор и пак обиди към българския?! Абе, вие ще се научите ли да четете и да разбирате това, което е написано?! Аман от бавнозагряващи.... Абе, четете бе хора, мислете, проумявайте написаното и тогава гъгнете тука! :!: :idea: И вземи си оправи правописа, ако можеш де, че едвам ти прочетох писанията :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

pomiqr180

Мнениеот pomiqr180 » 07 сеп 2014 14:57

Едно време се радвахте на заводското отборче БАТЕ, а сега сте против българското???

pomiqr180

Мнениеот pomiqr180 » 07 сеп 2014 14:59

Преглътнете фактите. В момента "ЦСКА" не е нищо особено. Някога може пак да стане фактор, но това може и да не се случи. Същото се отнася и за "Левски". Историята е за историците и за хората без настояще и бъдеще.

ПС: След тази моя поредна гениална мисъл (удебелената) можете да заключите темата.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 07 сеп 2014 15:20

Умнико, обясни ми на прост български, защо фенове на Челси не подкрепят Ливърпул в Европа, защо фенове на Барселона не подкрепят Реал в Европа, защо всички в Германия са против Байерн в Европа ......... ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2014 16:38

Лудогорец много започна да дразни с това за националната кауза.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 сеп 2014 17:20

Eminem написа:Лудогорец много започна да дразни с това за националната кауза.

И "Левски" дразни, с това "отбор на народа", но никой не ви го натяква през ден!
Всъщност, аз скоро не съм слушал от Домусчиев, или от ръководството на "Лудогорец", да говорят нещо за национална кауза, но е възможно да не съм слушал достатъчно съсредоточено :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2014 17:30

Кашчей написа:
Eminem написа:Лудогорец много започна да дразни с това за националната кауза.

И "Левски" дразни, с това "отбор на народа", но никой не ви го натяква през ден!
Всъщност, аз скоро не съм слушал от Домусчиев, или от ръководството на "Лудогорец", да говорят нещо за национална кауза, но е възможно да не съм слушал достатъчно съсредоточено :roll:

Март месец приемаш ли го за скоро? :)
http://vbox7.com/play:81b656322e
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Лудогорец”