Лудогорец в групите на Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: За антиЛудогорците
Въпросът е един. Дали Паша плаща на много тролове, или тролът е само един с различни профили, регистрирайки народна любов към kleta majka
- Черният козел
- Контакти:
iliev72 написа:Прекалено си елементарен за да разбереш , че няма антиЛудогорци.
Защото и Лудогорците са кът в наше време. И ако не си разбрал има хора които не понасят Киро Домусчиев и ко.
Много си далеч истината и същото така от правописа в българският език.Пише се "събудя" , а не "събодя".
+1914
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Друго си е да ядеш хот-дог на стадиона.
Първо помечтай ЦСКА да може да отстрани Торпедо, Мура или Зимбру, после лети из облаците.
Първо помечтай ЦСКА да може да отстрани Торпедо, Мура или Зимбру, после лети из облаците.
GOLEADOR написа:pomiqr180 написа:От 30 години ЦСКА не е отстранявал краля. Бил ли си жив да го видиш, че си толкова възторжен?
Виждал съм краля повален в краката на армейците.И знам,че ако пак срещнем краля ще го бием.Където и да е.В София или в "палата" му!А виж кренвирша даже не смее да мечтае за това.Жалка картинка,но аз друго не съм и очаквал.
На колко години си
На тия нещастници мечтата им е Мадрид да им излязат с 3-ия си отбор (все пак е групова фаза) и да издрапат до равен с някакъв щур късмет. После като нищо Гела ще си плати в световнонеизвестни медии да излязат статии, че вече са задминали ЦСКА и в Европа. Няма да ме учудят. те даже не осъзнават какво е да ЕЛИМИНИРАШ в директен двубой действащ европейски шампион.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Аве,и аз съм фен на ЦСКА ами вие нещо сте олигофрени!Вместо да се радвате за това,че български отбор ще играе в ШЛ,боклуците им с боклуци тръгнали да викат за другите отбори!?Браво така показвате колко сме "интелигенти" феновете на ЦСКА!Респект!
ЦСКА в момента ако играе с Пуул най-много да отнесе 6-7 парчета...2-ма класни чужденци и 2-ма класни българи..страшен състав няма що!
но,нищо вие продължавайте да храчите по Лудогорец,те ще си играят в най-големия турнир на планетата пък вие може и да продължавате да си използвате иглите...

ЦСКА в момента ако играе с Пуул най-много да отнесе 6-7 парчета...2-ма класни чужденци и 2-ма класни българи..страшен състав няма що!

но,нищо вие продължавайте да храчите по Лудогорец,те ще си играят в най-големия турнир на планетата пък вие може и да продължавате да си използвате иглите...

Лудогорец, не са лоши, но няма как да ги приема за български отбор! Та, в Русия има отбори, с повече българи в стартовия състав от "нашия" евробоец! Не съм викал срещу тях ,но не ги и подкрепям! Автора на темата, явно иска да подразни колегите от ЦСКА с някакви селски провокации! Не е прав, и до няколко години ще го осъзнае! 

- Xtr3m3_MaCHiNe
- Контакти:
Авторът на статията е много тъпо парче, и явно гледа футбол от макс 5 години!
Първо, да ти кажа - НИКОГА не слагай феновете на един отбор под един знаменател! Това никога не се прави..защото половината фенове на Левски са сс-сигани,но аз пак имам приятели левскари, които не са такива.
Така, това едно на ръка. Второ, не сме падали нито от Мура,нито от Зимбру!
Трето, върни се 2 годинки назад и си помисли кой отбор имаше 8 точки преднина 3 кръга преди края и как Титаните преди да опитат да унищожат ЦСКА си играеха черно тото. И със Славия на Армията, и с Миньор (и на Армията, а и на "Стадиона на мира/винкело"). Това беше прецедент, и виновен не е Стойчо.. Грънчов в 20тата мин с червен картон..айде моля ти се.. в най-важния мач, където и хикс ни стигаше. Нали и по ТВ дадоха реакция на единствения,който беше тогава на стадиона от "горните етажи" (нито един от УС го нямаше!) - та Калоян Стоянов когато джонго Присо удари греда си затвори очите от страх.. това не ти ли говори нещо??
А дали следващите години щяхте да сте шампиони никой не може да знае.. но на ЦСКА и беше "открадната" една титла.. и то изстрадана, в която ние наваксвахме, догонихме ви, и поведохме..но явно на някои това не се хареса.
Махни малко зелените очила и гледай реално, ей! Колко публика имате вие,а? А щом Васил Левси е пълен как мислиш, дали всички червени фенове са викали против вас? Дори и на мача със Стяуа казах,че това е простотия и никога няма да викам за тях. Не съм подрипал и за Лудите, но пак..бях на стадиона, ръкоплясках на Моцито, който ви отърва кожите и така..
Айде, със здраве, и без толкова злоба,а?
Първо, да ти кажа - НИКОГА не слагай феновете на един отбор под един знаменател! Това никога не се прави..защото половината фенове на Левски са сс-сигани,но аз пак имам приятели левскари, които не са такива.
Така, това едно на ръка. Второ, не сме падали нито от Мура,нито от Зимбру!
Трето, върни се 2 годинки назад и си помисли кой отбор имаше 8 точки преднина 3 кръга преди края и как Титаните преди да опитат да унищожат ЦСКА си играеха черно тото. И със Славия на Армията, и с Миньор (и на Армията, а и на "Стадиона на мира/винкело"). Това беше прецедент, и виновен не е Стойчо.. Грънчов в 20тата мин с червен картон..айде моля ти се.. в най-важния мач, където и хикс ни стигаше. Нали и по ТВ дадоха реакция на единствения,който беше тогава на стадиона от "горните етажи" (нито един от УС го нямаше!) - та Калоян Стоянов когато джонго Присо удари греда си затвори очите от страх.. това не ти ли говори нещо??
А дали следващите години щяхте да сте шампиони никой не може да знае.. но на ЦСКА и беше "открадната" една титла.. и то изстрадана, в която ние наваксвахме, догонихме ви, и поведохме..но явно на някои това не се хареса.
Махни малко зелените очила и гледай реално, ей! Колко публика имате вие,а? А щом Васил Левси е пълен как мислиш, дали всички червени фенове са викали против вас? Дори и на мача със Стяуа казах,че това е простотия и никога няма да викам за тях. Не съм подрипал и за Лудите, но пак..бях на стадиона, ръкоплясках на Моцито, който ви отърва кожите и така..
Айде, със здраве, и без толкова злоба,а?
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
- MagicMoments
- Контакти:
100% автора на темата е един от тия дето ходят с безплатни билети на Софията,хапне кренвирш,ако Лудогорец бие седи да гледа мач,ама ако пада като срещу Базел или Валенсия на полувремето се изнасят.Това не са футболни фенове,това са хора,които хал хабер си нямат представа от футбол и ходят на мачовете,просто за да намажат нещо аванта и да се тагне,че е на Софията.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Арамус самозакрий се глупак