Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот bastuna2003 » 05 сеп 2014 20:47

IvailoRz написа:Голям праз ! Кой знае колко не е финансовата загуба .. няма да съборят Лудогорец . Просто много привържаници на Реал няма да ги гледат . Да обвиняват който си искат , но първо трябва да се пуснат 10 -15 000 билета в Разград и после на останалите места ;) Айде бе Киро прави стадиона по - бързо че ни писна :mrgreen:

Цинични са тези приказки малко... С толкова пари школата на Пирин ще изкара няколко национала, а вие и един ляв бек не може да купите. Сега сте ларж с парите от старо желязо :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vasilev14

Мнениеот vasilev14 » 05 сеп 2014 20:48

IvailoRz написа:Аз друго немога да си обесня .. за един или два мача , ние сме викали цигани и ни отнасят с глоби , а в Бг почти всички гостуващи викат "турци сте " и нито веднъж не съм чул за забеежка дори ....ех тва бг първенство . :mrgreen:

Щото е самата истина.
Изображение

qqq
Контакти:

Re: В Македония пристеснени заради наказанието на Лудогорец

Мнениеот qqq » 05 сеп 2014 20:48

Red Warrior написа:В Македония приемат за лоша вест наказанието да бъде затворен сектор "А" на стадион "Васил Левски", за мача на Лудогорец с Реал Мадрид. Така се намалявал шанса македонци да присъстват на мача.

http://kanal5.com.mk/sport_detail.asp?ID=6291

Как само армейските фенове го набиха едновременно на делиорманци, мамалигари и македонци. :mrgreen:

мене ако питаш - станахте смешни на всички, колкото и да сте майки с колички

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 05 сеп 2014 20:50

"Фесоносец" Рязград национална кауза и на Македония !!!!!!

Браво Домузе евалла Петричев!!!!!!

Пратете 2 тира кренвирши в Скопие!!!!! :) :) :)

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 05 сеп 2014 20:56

mahtava написа:"Фесоносец" Рязград национална кауза и на Македония !!!!!!

Браво Домузе евалла Петричев!!!!!!

Пратете 2 тира кренвирши в Скопие!!!!! :) :) :)

това явно е някаква гордост.....пет пари не давам за резаците , нито за някакви македонци, но цялата история е доста срамна за всеки , който се има за българин. Стой си вкъщи, гледай и псувай, но да ида да подкрепям мамалиги срещу бг отбор е трагедия и би ме било срам. Явно не разбирам.........тази тъпотия, а ти чак се радваш. За какво? Че ви се смеят? Чак фланелки си направили........? Винаги съм имал Стяуа за сериозен клуб....трябваше да ви изгонят, както Лацио не пуснаха други леваци в техния сектор.
Последна промяна от qqq на 05 сеп 2014 20:57, променено общо 1 път.

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 05 сеп 2014 20:57

sandi74 написа:В Македония се вълнуват за отбора на България Лудогорец.В България истерията по абсолютният хегемон и властелин Лудогорец е тотална.Лудогорец-това е България.Българският футбол е само и единствено Лудогорец Разград.Факт.Пожелавам от все сърце на Лудогорец успех в ШЛ и тоталната им хегемония в България да е много дълга и естествено болезнена и кошмарна за противниците им.Напред Лудогорец,цяла България вас гледа.

СМЕНИ СИ ДИЛЪРА!!!ТЪПАК!!!

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 05 сеп 2014 21:01

molteni написа:Турците ще ги оправи Томов. Още няколко месеца и официално ще ги закрие. ;)

А теб майче са те правили ТУРЦИ.Гледай си "ОБОРЧЕТО",че както гледам с Бай Ганьо,ще ви е последен сезон!!!

Потребителски аватар
vasilev14

Мнениеот vasilev14 » 05 сеп 2014 21:13

Супер новина,тъкмо повече хора ще могат да спестят пари за мега важния сблъсък с Хърватска след месец в София за истинската национална кауза а не за да пълнят джоба на Домус бей. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 05 сеп 2014 21:35

Пълната пародия на УЕФА! Оказа се, че хората там освен корумпирани (справка Легия Варшава) са и расисти! Но нека ви докажа това свое твърдение с факти. Няколко наши фена наричали румънците по време на мача със Стяуа на Национал Арена Букурещ цигани(факт, имаше такива възгласи, не ги одобрявам и не съм бил част от тях, внимавам какво излиза от устата ми както на стадиона, така и извън него) и по тази причина сладуранковците от УЕФА затварят сектор А за мача с Реал Мадрид! Защо? Нима е обидно да наречеш някого циганин? Циганина (не обичам думата ром, циганин е добра дума и в нея няма нищо лошо) е равен по стойност човек на българина, американеца и румънеца например. Та какво обидно има в това да те нарекат циганин. Аз съм българин, но за мен няма разлика между цигани, турци и българи, затова не приемам тези възгласи за обидни. Още повече имайки предвид факта, че поне 40% от онези румънци са си чистокръвни цигани, в което няма нищо лошо. Нашите не им викаха "Тъпи цигани" например, а просто цигани, мен ако ми викат българин на мач в Европа ще се пъча, а не обиждам. Та явно за УЕФА да те нарекат циганин е обидно, което ги прави расисти. Ако съм циганин бих се гордял с произхода си и бих осъдил УЕФА за отношението и. Цирка обаче продължава. Стотина фена на ЦСКА бяха в агитката на Стяуа на реванша и ни викаха "Турци сте!" Не виждам нещо обидно и в това, много голяма част от агитката е съставена от български турци и те също са равни по стойност човешки същества. Нима да си турчин е обидно? За мен не е. За УЕФА обаче да те нарекат турчин е десет пъти по обидно от това да те нарекат циганин, защото затвориха 60 000 стадион на Стяуа за мача им в Лига Европа! Значи ако наречеш някой циганин гърмиш с 6000 сектор, а турчин 60 000. Е не са ли расисти в УЕФА ми кажете. Не само считат някой национални принадлежности за обидни, ами даже ги и степенуват. Циганин 1точка, турчин 10 хахаха. А каква е истината? Всички сме равни по стойност и няма нищо обидно в горните скандирания. Обидни ги правят само предразсъдъците в умовете ни. Затова в УЕФА нека махнат първо предразсъдъците в собствените си умове и после да ми казват "Say no to the racism!" Защото те са расисти, а аз не съм

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 сеп 2014 21:44

Напоследък чета толкова гнусни и безнаказани неща тук..че
Чудя се на няколко наши фенове - този IvailoRz и другия fen-fen...дали не са мазохисти ???
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”