Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот snakebite » 31 авг 2014 23:53

Bate_Mitko написа:[
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Щели да сепазят за Анфийлд, ха ха ха...............................!

Да паднем с по-малко, какво смешно има :?
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 31 авг 2014 23:53

mozart написа:Който не може да гледа видеото ДУЗПА НЯМА! Жалки бяхме! Ще ни заколят в ШЛ ( не че не беше ясно), важното е че Домусчиев прибра мангите!

Поздрави за мнението ти!От 80-те гледам футбол,но такъв съдийски произвол не съм виждал.Надявам се,да ви вземем скалпа преди да го направи Ливърпул.
Много скоро от "Национална кауза" ще се превърнете в най-мразения отбор в България.Поне аз (и много мои познати) не мога да ви дишам!След 2 седмици на базата ще рева с цяло гърло срещу съдийското ви отборче.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 31 авг 2014 23:54

snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Странен състав от треньора, странни смени,
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Гошо Дерменджиев просто е слаб треньор...
Ако продължаваме с това темпо , титла няма да видим....
Не издържаме физически, психически, напрежението е голямо...
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд

Колега поне едно картонче да ви беше вдигнал СтТ, ама как да вдигне - ще остане без тлъстия хонорар от Домуса.... :mrgreen:
Най-противното отборче сте. Както казва Санди - факт... :mrgreen:
Видно е от мненията за мача - "уважени" сте от цялата палитра фенове на отбори от А група- :mrgreen:
Последна промяна от BEROE_StZ на 31 авг 2014 23:54, променено общо 1 път.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2014 23:54

BadBoy написа:При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.

И аз това се чудя. Дерменджиев тотално опропасти мача...
Моци и Дяков липсваха много, това са двама от лидерите..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 31 авг 2014 23:56

Чудете се и ви предстои още да се чудите....... :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2014 00:01

snakebite написа:
BadBoy написа:При положение, че следват 13 дена пауза от какъв зор се дава почивка на основни играчи ми е много интересно, а ако тези играчи не могат да изкарат два мача на високо ниво през 4 дена по-добре да сменят професията.

умънският защитник Козмин Моци получи повиквателна от Виктор Пицурка за националния тим на Румъния за европейските квалификацята на северната ни съседка срещу Гърция на 7 септември. Защитникът, който стана герой, след като спаси две дузпи в решителния плейоф срещу сънародниците си от Стяуа и класира Лудогорец в групите на Шампионската лига няма да вземе участие в днешния мач на "орлите" срещу Берое. Причината - собственикът Кирил Домусчиев еднолично му е дал три дни почивка. Румънският защитник ще бъде на стадион и ще направи първа компа на новата трибуна, като по този начин ще даде старт на изграждането на новата трибуна.

Не е виновен Дерменджиев. ТОЙ е виновен. Да се свети името му. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 сеп 2014 00:03

subzero написа:
snakebite написа:

умънският защитник Козмин Моци получи повиквателна от Виктор Пицурка за националния тим на Румъния за европейските квалификацята на северната ни съседка срещу Гърция на 7 септември. Защитникът, който стана герой, след като спаси две дузпи в решителния плейоф срещу сънародниците си от Стяуа и класира Лудогорец в групите на Шампионската лига няма да вземе участие в днешния мач на "орлите" срещу Берое. Причината - собственикът Кирил Домусчиев еднолично му е дал три дни почивка. Румънският защитник ще бъде на стадион и ще направи първа компа на новата трибуна, като по този начин ще даде старт на изграждането на новата трибуна.

Не е виновен Дерменджиев. ТОЙ е виновен. Да се свети името му. :mrgreen:

Фенуи на Разград, кво да ги прайш!?Не са виновни те, че не са наясно с новините за собствените си футболисти. :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 сеп 2014 00:07

Не зная формата ли му е паднала, но Мисиджан е голям тролей.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 01 сеп 2014 00:12

BEROE_StZ написа:
snakebite написа:Слабичък мач, от това което видях дузпа за нас няма, както няма и за Берое....
Все пак и на Стяуа срешу нас свириха несъществуваща дузпа, приемете че съдиите свирят за по-силните - не знам защо го правят...
Никой не им е виновен на Берое че отпред имат две дръвчета като Мапуку и Венци, иначе ни зашиваха поне три гола с тази наша защита..
Пускането на слаби защитници на фона на Терзиев и Моци, като Сашо и Барт, както и дебютанта Василев който е пълна щета напред срещу яки и бързи играчи като беройци е самоубисйтво и то почти се получи.
Ако не играехме в евротурниите щяхме да сме шампиони с около 15 точки разлика, но сега ще е много трудно. Повече грешки не трябва да правим до края на сезона, което ми се вижда невъзможно...
Предполгам още с Ботев Пловдви ще направим нов хикс, щото ще се пазим за Анфиийлд

Колега поне едно картонче да ви беше вдигнал СтТ, ама как да вдигне - ще остане без тлъстия хонорар от Домуса.... :mrgreen:
Видно е от мненията за мача - "уважени" сте от цялата палитра фенове на отбори от А група- :mrgreen:

С марулите от Ст. Загора винаги сме били на нож,но тази вечер лично аз исках да ви бият, въпреки че щяха да ни изпреварят.Грандоманщината на Киро Гела ще ви докара до там,че "върлите" ви фенове освен кренвирши ще почнат да ядат и бой!

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 01 сеп 2014 00:19

3latan написа:
BEROE_StZ написа:

С марулите от Ст. Загора винаги сме били на нож,но тази вечер лично аз исках да ви бият, въпреки че щяха да ни изпреварят.Грандоманщината на Киро Гела ще ви докара до там,че "върлите" ви фенове освен кренвирши ще почнат да ядат и бой!

Това вече не трябва да се случва! Поне моряците не са виновни, че домуса е властелин на съдбата им и ако не идат на мач става страшно! А пък иначе кой ще биете? Онези девойки дето ходят в лудия сектор, за да се тагнат, че са били на мач? Като гледам по тв-то мач в Разград винаги има една солидна групичка такива.

Върни се в “Лудогорец”