"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Мнениеот мили » 05 авг 2014 23:25

Вълчан написа:Не може да му се отрече на Стоев това което направи със Лудогорец.Петев също е супер специалист за мен.И тои попадна във простотията на Домусчиев.Виждаме какво прави навън.Имам чувството че тези двама специалисти не са на почит в Разград.Единият бил дъртак мазен...другият надут .... :(

А кой ти го каза това? Защо му повярва?

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 28 авг 2014 10:23

Начело с новия Лудогорец се пребори за място в ШЛ.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 30 авг 2014 12:55

Бат Стоьо Стоев сигур е полудял, след като е видял как гениалният тандем между "физкултурника" Дерменджиев и Чечу Генов вкарва Лудогорец в шампионската лига :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 12:58

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:Бат Стоьо Стоев сигур е полудял, след като е видял как гениалният тандем между "физкултурника" Дерменджиев и Чечу Генов вкарва Лудогорец в шампионската лига :mrgreen:

Абе аз си мисля, че играчите му скроиха шапка на Стоев, както по-рано на Петев. Ако е така то те биха влязли в ШЛ дори ако Стоев или Петев бяха начело ама нейсе. В историята в случая отива Дерменджиев.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 31 авг 2014 15:08

Абе знаех си аз :)

Да се разхожда мрачен и подтиснат по "Веселата уличка" в Созопол бе забелязан доскорошният треньор на Лудогорец Стойчо Стоев, информира наш читател.

Почти никой сред тълпите почиващи не му обърна внимание. Все пак на едно капанче бдителна групичка левскари го забелязаха и веднага го накачулиха: "Стойчо, кога идваш при нас? Бързо, че ще изпаднем, докато чакаме Херо! Ти ще ни оправиш..."

Треньорът малко вдигна гребен и рече, че от "Левски" никой не го е търсил. "Пък и вие там нещо много ги събличате треньорите,дето не са от "Герена"!", добавил специалиста.

Запалянковците го увериха, че с него това не може да се случи: „Ти си локомотивец, а навремето вашият най-голям футболист Котков игра заедно с Гунди!"

След като отказа предложената му халба бира, Стоев понечи да си тръгне, но в тоя миг един от левскарите го закова с въпроса знае ли, че Бойко Борисов е казал на шефовете в "Левски" веднага да го взимат.

"Не съм чул за това, но Генерала разбира от футбол!", усмихнат Стоев продължил по пътя си...

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 18 сеп 2014 16:57

За тези, които са сигурни, че предишният треньор е качествен, а настоящият не:
Наблюдавайте какво ще направи Лудогорец срещу Базел с новия и го сравнете със срещите между същите отбори от миналата година.

Лудогорец е качествен отбор и запазва силите си при смяната на само един човек.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 18 сеп 2014 17:19

Не можеш да сравняваш 2-та мача с Базел от миналата година с тези, които сега ще играем защото:
1) Базел е променен;
2) Лудогорец е променен;
3) Стойчо беше нов в клуба;
4) Дерменджиев е бил в клуба преди, по времето на и след Стойчо;

Разбира се важно е да отбележа, че тук не говоря за качествата на треньорите, а само за факторите, които преди и сега влияят.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 сеп 2014 18:22

Viv.Brooke написа:Не можеш да сравняваш 2-та мача с Базел от миналата година с тези, които сега ще играем защото:
1) Базел е променен;
2) Лудогорец е променен;
3) Стойчо беше нов в клуба;
4) Дерменджиев е бил в клуба преди, по времето на и след Стойчо;

Разбира се важно е да отбележа, че тук не говоря за качествата на треньорите, а само за факторите, които преди и сега влияят.

1) Щокер и Салах.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 сеп 2014 18:38

В темата за Стойчо Стоев е редно да се спомене и нещо, което като че ли убягна на медиите и феновете или не бе сметнато като толкова важно.. Този треньор, поне за мен, доказа през тази една година, че тактически е много над останалите родни специалисти - знае какъв състав да пусне, да разузнае правилно противника, по време на мач да направи правилните смени в правилния момент.. Освен това се справи блестящо с ротациите в състава и подобри формата на ключови играчи в клуба.. Това, с което не се справи обаче, бе стилът на игра и това бе неговият (и на помощника му - Явор Вълчинов) главен проблем в Разград! Защо казвам това? В Лудогорец от самото начало Дерменджиев и Петев налагат един модифициран стил на испанското тики-така, на играта на Барселона - с контрол над топката, постепенни атаки, включвания на бековете и игра по крилата.. Този стил е наложен през тези първи години, гръбнакът на отбора е подбран точно за него и собствениците Домусчиеви изискват и очакват точно него, когато казват, че Лудогорец играе нападателен и красив футбол! Идеите на Стойчо Стоев за футбола са малко по-различни! Като почитател на Милан на Ариго Саки, той по-скоро се опитваше да имплементира стилът на игра на Борусия Дортмунд, идеите на Юрген Клоп; на Хайнкес за един много по-директен стил в играта на разградчани.. Не успя и това за мен е логично да е така. За да го направи, трябва да си направи изцяло негова селекция и да му се даде време и възможност да осъществи идеите си.. Надявам се скоро да го видим начело на някой от водещите клубове у нас (аз лично бих се радвал да го видя начело на ЦСКА) за да се убедим наистина, че е качествен треньор за българските стандарти ;)
Изображение

Изображение

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 18 сеп 2014 18:49

Директния фитбол, който Стоев се опита да наложи лично на мен ми се понрави много!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”