RedeviL написа:Betchualeng Arnaikem написа:MKirchev написа:Tommi написа:MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб.
Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.
Това не чакай да го разберат. По-добре кажи, че си платен фен и не спори с някои хора :D
Естествено, че всеки сам избира, дали да се радва или не на успехи на Лудогорец. Не търся сметка и на тези, които утре ще са на стадиона, за да видят големи отбори като Реал и Ливърпул. Колкото и да са велики играчите в тези отбори, не е нормално да твърдиш, че имаш синьо шалче и да си готов да извадиш 50-100 лв. за Реал, а след това да ти свидят 5 лв. за любимия отбор... Просто не го разбирам това поведение! Приказки от сорта на "Батков е виновен", "футболистите са мърди" и т.н. са само оправдания. Истинският фен подкрепя любимия си отбор най-много в трудните моменти. Много са ми смешни тези, които казват, че са фенове на други отбори, но ходели на мачовете на Лудогорец в Европа, защото уж подкрепяли българското... Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив, Берое и т.н не представляват ли също българското? Сокачев и другият коментатор от мача със Стяуа (забравих му името) и те горди фенове на Славия, но сигурно не знаят къде се намира "Овча Купел"... Адски сбъркана ни е фенската култура!
Де го чукнеш, де се пукне...Естествено, че ако Левски бяха на мястото на Лудогорец, щях да съм по-щастлив, но не са. Но въпреки това съм щастлив, това е. Ако всяка година вкарвахме по 2-3 отбора в Шампионската лига и единият от тях да е Левски, мислиш ли, че щяха да ме интересуват толкова къде, с кой и кога ще играят Лудогорец? Или пък още по-малко ЦСКА? Тогава наистина щях и да злорадствам на тяхно отпадане и загуба. Но за толкова години това да е едва второ участие на БГ отбор в ШЛ и за мен това си е празник, това си е събитие и за това отивам на стадиона и почвам да дера гърло за БЪЛГАРСКИЯТ отбор.