Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид

Мнениеот MKirchev » 30 авг 2014 14:23

RedeviL написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
MKirchev написа:
Tommi написа:
MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб. ;)

Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.

Това не чакай да го разберат. По-добре кажи, че си платен фен и не спори с някои хора :D

Естествено, че всеки сам избира, дали да се радва или не на успехи на Лудогорец. Не търся сметка и на тези, които утре ще са на стадиона, за да видят големи отбори като Реал и Ливърпул. Колкото и да са велики играчите в тези отбори, не е нормално да твърдиш, че имаш синьо шалче и да си готов да извадиш 50-100 лв. за Реал, а след това да ти свидят 5 лв. за любимия отбор... Просто не го разбирам това поведение! Приказки от сорта на "Батков е виновен", "футболистите са мърди" и т.н. са само оправдания. Истинският фен подкрепя любимия си отбор най-много в трудните моменти. Много са ми смешни тези, които казват, че са фенове на други отбори, но ходели на мачовете на Лудогорец в Европа, защото уж подкрепяли българското... Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив, Берое и т.н не представляват ли също българското? Сокачев и другият коментатор от мача със Стяуа (забравих му името) и те горди фенове на Славия, но сигурно не знаят къде се намира "Овча Купел"... Адски сбъркана ни е фенската култура!

Де го чукнеш, де се пукне...Естествено, че ако Левски бяха на мястото на Лудогорец, щях да съм по-щастлив, но не са. Но въпреки това съм щастлив, това е. Ако всяка година вкарвахме по 2-3 отбора в Шампионската лига и единият от тях да е Левски, мислиш ли, че щяха да ме интересуват толкова къде, с кой и кога ще играят Лудогорец? Или пък още по-малко ЦСКА? Тогава наистина щях и да злорадствам на тяхно отпадане и загуба. Но за толкова години това да е едва второ участие на БГ отбор в ШЛ и за мен това си е празник, това си е събитие и за това отивам на стадиона и почвам да дера гърло за БЪЛГАРСКИЯТ отбор.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 авг 2014 14:30

Нищо не си разбрал, а с този си коментар заключаваш напълно тезата ми! Има една приказка - "феновете са дванайстият играч за един отбор на терена." Ти чувстваш ли се като такъв за Левски?

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 30 авг 2014 14:58

Не мисля да влизам в полемика кой е по-голям фен и какво е да си фен на даден отбор по принцип.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 авг 2014 16:28

30-40-50 лева. В най-лошият случай 40-50-60. Всичко над тези параметри ще рискува празни седалки на Васил Левски, каквито и пози да ми заемат някои тук, че и на 300 лева щели да идат. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 30 авг 2014 17:17

Тия лудили са , кви са - 50 лева нема да дам ,ако ще Роналдо да дойде пред нас да играе :shock: :shock: значи ,ако искаш да отидеш с някой на мач ще трябва да се изръсиш със 100-150 лв .

Аз със 100 лева ще ям и пия като цар цела седмица бе

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 18:35

RedeviL написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
MKirchev написа:
Tommi написа:
MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб. ;)

Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.

Това не чакай да го разберат. По-добре кажи, че си платен фен и не спори с някои хора :D

Естествено, че всеки сам избира, дали да се радва или не на успехи на Лудогорец. Не търся сметка и на тези, които утре ще са на стадиона, за да видят големи отбори като Реал и Ливърпул. Колкото и да са велики играчите в тези отбори, не е нормално да твърдиш, че имаш синьо шалче и да си готов да извадиш 50-100 лв. за Реал, а след това да ти свидят 5 лв. за любимия отбор... Просто не го разбирам това поведение! Приказки от сорта на "Батков е виновен", "футболистите са мърди" и т.н. са само оправдания за апатията и безразличието, които са ни обвзели. Истинският фен подкрепя любимия си отбор най-много в трудните моменти. Много са ми смешни тези, които казват, че са фенове на други отбори, но ходели на мачовете на Лудогорец в Европа, защото уж подкрепяли българското... Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив, Берое и т.н не представляват ли и те българското? Сокачев и другият коментатор от мача със Стяуа (забравих му името) и те горди фенове на Славия, но сигурно не знаят къде се намира "Овча Купел"... Адски сбъркана ни е фенската култура!

Някой може да не извади 5 лева за мач от А група не защото му се свидят а по други причини?
Действително има хора, които не ходят на мачове заради обстановката, не толкова заради резултатите и нивото на футбола.
Колкото до подкрепата на българските отбори.. аз и на ЦСКА - Нюкасъл съм бил (май те бяха, тогава ние бяхме гост на Хайдук Сплит). Но в този случай много народ ще иде на мачовете на Лудогорец не толкова да подкрепя българското, а по-скоро защото идват Реал и Ливърпул.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Колко ще струват билетите за Реал и Ливърпул?

Мнениеот saffron » 31 авг 2014 17:21

Все си мисля ,че няма на къде по ниско да пада нивото на българската журналистика , но това вече е върхът на простотията.
За да отидеш на сватба трябвало да подариш минимум 50 лева :o Ебати сватбаря е тоя , който иска да ни внуши чрез изтъркани журналистически трикове , че трябва да платим по 50 лева и нагоре за да гледаме Реал и Ливърпул. Когато ходихме да гледаме ШЛ с Левски , ходиме заради Левски , не заради Барселона , Вердер или Челси , на когото също съм фен. Давахме си парите за ЛЕВСКИ ! Тоя тръгнал да обеснява , че не можем да гледаме Роналдо и Бейл за 15 лева :mrgreen:
Господин авторе , който иска да гледа Реал и Ливърпул знае как да го направи , има си фен клубове , който организират екскурзии и хората си ги гледат не веднъж на 10 години , ами по 10 пъти на година ! За твоя Лудогорец , не 15 лева а 15 стотинки няма да дадем , както и за вашето смешно опитче да правите психо атаки на обикновенните български граждани!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Колко ще струват билетите за Реал и Ливърпул?

Мнениеот 1Neutralen » 31 авг 2014 17:27

Доста скучна тема си пуснал. Качеството струва пари, това да не ти е Бай Тошовото време...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 31 авг 2014 17:28

saffron написа:Все си мисля ,че няма на къде по ниско да пада нивото на българската журналистика , но това вече е върхът на простотията.
За да отидеш на сватба трябвало да подариш минимум 50 лева :o Ебати сватбаря е тоя , който иска да ни внуши чрез изтъркани журналистически трикове , че трябва да платим по 50 лева и нагоре за да гледаме Реал и Ливърпул. Когато ходихме да гледаме ШЛ с Левски , ходиме заради Левски , не заради Барселона , Вердер или Челси , на когото също съм фен. Давахме си парите за ЛЕВСКИ ! Тоя тръгнал да обеснява , че не можем да гледаме Роналдо и Бейл за 15 лева :mrgreen:
Господин авторе , който иска да гледа Реал и Ливърпул знае как да го направи , има си фен клубове , който организират екскурзии и хората си ги гледат не веднъж на 10 години , ами по 10 пъти на година ! За твоя Лудогорец , не 15 лева а 15 стотинки няма да дадем , както и за вашето смешно опитче да правите психо атаки на обикновенните български граждани!

Ти може да си ходил да си гледаш Левски, но маса народ отиде, за да гледа Барса на Роналдиньо, а някои и за да гледат Челси на Абрамович. Сега ние ще ходим да гледаме Реал и Ливърпул и ще си стискаме палци за някакво чудо от страна на Лудогорец. Във всеки случай няма какво да изгубим, но една евентуална изненада срещу някой от грандовете ще е пълен мазаляк. ШЛ Е В БЪЛГАРИЯ, РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 авг 2014 17:28

saffron написа:За твоя Лудогорец , не 15 лева а 15 стотинки няма да дадем

Кой и кога те задължи да даваш пари на Лудогорец в случая и защо пишеш от името на всички?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Лудогорец”