Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид

Мнениеот thebully » 29 авг 2014 16:59

Не ми пука от цените,да ги пускат и да ходя да си гледам Ливърпула :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 авг 2014 17:01

Интересно ми е, дали ще бъде спазено следното обещание, дадено преди няколко дни:
"...Той (Ангел Петричев) потвърди, че независимо от мачовете, които Лудогорец изиграе до Нова година децата от футболните школи ще имат запазено място на стадиона. Подобна инициатива стартира миналата година, когато Лудогорец предоставяше билети на юношите от различните клубове, които искаха да гледат мачовете на шампионите. „Нашата основна цел повече деца и любители на футбола да гледат мачове на високо ниво. Тези деца, които тренират и са завладени от магията на футбола, ще имат шанс да гледат футбол на високо ниво. Тази инициатива остава независимо дали ще влезем в групите на Шампионската лига“, заяви Петричев."

http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... eem-294092
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 авг 2014 17:04

За "Б" и "Г" ще бъдат около 20 лева
За "В" около 30
За "А" там ще са между 30 и 50.

Това е според мен, с Базел ще са по-евтини.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 29 авг 2014 17:06

Дори да са изброените - струва ми се нормално, при условие, че за концерти на разни псевдо "звезди" са подобни. А това все пак е Европейският шампион.

Въпреки това, смятам, че ще са малко по-ниски. Нали това все пак е "националната кауза" и обикновените хора трябва да имаме възможност да я подкрепим. ;)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 авг 2014 17:10

Аз ги виждам 70 за А, 50 за В и по 30 за Б и Г, като ще има намаления сигурно за пенсионери, инвалиди и тн.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 авг 2014 17:11

Captain Stottlemeyer написа:Интересно ми е, дали ще бъде спазено следното обещание, дадено преди няколко дни:
"...Той (Ангел Петричев) потвърди, че независимо от мачовете, които Лудогорец изиграе до Нова година децата от футболните школи ще имат запазено място на стадиона. Подобна инициатива стартира миналата година, когато Лудогорец предоставяше билети на юношите от различните клубове, които искаха да гледат мачовете на шампионите. „Нашата основна цел повече деца и любители на футбола да гледат мачове на високо ниво. Тези деца, които тренират и са завладени от магията на футбола, ще имат шанс да гледат футбол на високо ниво. Тази инициатива остава независимо дали ще влезем в групите на Шампионската лига“, заяви Петричев."

Ще бъде спазено, Домусчиев го питаха в интервю след мача и потвърди, че това ще продължи !

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2014 17:12

Captain Stottlemeyer написа:Интересно ми е, дали ще бъде спазено следното обещание, дадено преди няколко дни:

Капитане има една българска поговорка - казана дума , хвърлен камък ;)
Случайно малчуганите миналата пролет да бяха на мачовете от ЛЕ - не !
И доколкото имам спомен даже имаше оплакване от школа от провинцията(не помня града) , че им е било отказано !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 29 авг 2014 17:18

Верно само болни мозъци събрани тук и само се чудят от колко дола дренки да докарат и да плюят по Лудогорец и Домусчиев. Разберете едно, представлявате една нищожно малка част от обществото и каквото и помия и да бълвате, истинските фенове на футбола оценят и се радват на Лудогорец. Стига с тази завист бре, не ви останаха жлъчки вече! Никой не го интересува, че няма да дадеш 50лв за билет, никому не си и нужен с такава нагласа да идваш на стадиона. Това си е празник за всички българи, без значение на кой отбор симпатизират. Това с казана и българите, че нямат нужда от пазач...просто почти във всяко едно мнение, което чета последните няколко дни, личи колко е вярно това. Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 авг 2014 17:19

Отново грешно помниш, стига пръска злоба.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 авг 2014 17:20

MKirchev написа:Верно само болни мозъци събрани тук и само се чудят от колко дола дренки да докарат и да плюят по Лудогорец и Домусчиев. Разберете едно, представлявате една нищожно малка част от обществото и каквото и помия и да бълвате, истинските фенове на футбола оценят и се радват на Лудогорец. Стига с тази завист бре, не ви останаха жлъчки вече! Никой не го интересува, че няма да дадеш 50лв за билет, никому не си и нужен с такава нагласа да идваш на стадиона. Това си е празник за всички българи, без значение на кой отбор симпатизират. Това с казана и българите, че нямат нужда от пазач...просто почти във всяко едно мнение, което чета последните няколко дни, личи колко е вярно това. Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Поздрави и евала !

Върни се в “Лудогорец”