Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 14:03

Цецо Чука написа:
GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Тя и баба ти предполагам е била невиждана красавица по нейно време,ама шансовете и да я поканят сега за фотосесия за Плейбой са относително ниски...

Абе не ви ли писна бе?Оставете хората да се радват на мира и си глейте ваште отбори,ебати хората сте честно...

Пич,пожелал съм на феновете на Лудогорец нещо което съм изпитал аз.Това лошо ли е?Бях на полуфинала от ЕКТ на ЦСКА срещу Барселона.Триумфа ни на Анфийлд през далечната за теб 2005 проследих по Дарик радио,щото никоя българска телевизия не предаваше мача.Та защо викаш да не пожелая на лудогорци да изживеят това,което ми е донесъл ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 29 авг 2014 14:18

Много пари ще приберат Лудогорец от тая ШЛ. Батков и Томов, и майките си биха продали за нещо такова. Но те вече толкова време съсипват отборите си (ЦСКА кой ли не ги съсипваше след Божков) , че заслужават само посредствеността в която са сега. При правилно управление, което за момента е на лице, спокойно можете да се превърнете в българския Шахтьор. Богат отбор, добри играчи, местен доминант и редовен участник в лигата. Никой не иска от вас да биете Реал и Пул, то е ясно, че ням да стане и ще има радост за хейтърите, но финансово ударихте джакпота с тая група. За доброто на българския футбол е да станете шампиони отново и пак да се пробвате в ШЛ. Влезете ли отново, ще дръпнете със светлинни години пред останалите.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 29 авг 2014 15:07

Чета форума от доста време и често срещам упражнение от типа ”С кого играе ЦСКА тази година в Европа .”Тая година вече никъде в ЕТ,но.....За да разберете какво е извършил ЦСКА в евротурнирите ,ще ви пропомня ,че е отстранявал два пъти действащ шампион.Сега си представете ,че Лудогорец играе с Реал на елиминации,т.е. им трябва резултат от сорта 0-0 в София и 1-1 в Мадрид.Ако Лудогорец в двата си мача с действащият ЕКШ постигне нещо подобно ,то аз с ръка на сърцето ще кажа “Да лудите са велик клуб! Вече.” Ако ли не, колко от вас ще напишат:“ЦСКА наистина са извършили подвиг.Два пъти!!!”
П.П Впрочем това упражнение,което предстои го видяхме преди години ,когато сините се натресоха на Барса
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 авг 2014 15:14

GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

А ЦСКА,кога ще играе в ШЛ,както го направиха Левски и Лудогорец?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 29 авг 2014 15:18

А ,ако утре преименуват ШЛ във "Висш футболен турнир" ,значи ли че сините не сте играли там?
30.05.2016г
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 15:25

Карамел Му написа:А ,ако утре преименуват ШЛ във "Висш футболен турнир" ,значи ли че сините не сте играли там?

Ако го преименуват и коренно сменят формата на провеждане, ще означава, че Левски не е играл в този нов турнир.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 29 авг 2014 15:28

По тая логика никой отбор не е участвал и в А група ,преименувана и преобразувана доста пъти през годините?!Е, откъде са ви отличията тогава?
30.05.2016г

Потребителски аватар
HOBAK
Контакти:

Мнениеот HOBAK » 29 авг 2014 15:31

Лудогорец има потенциала да стане 3-ти в тази група. Като фен на Ливърпул и като човек, който следи отбора, мога да кажа, че този сезон ще ни е трудно да стигнем нивото си от миналия. Базел са по-слаби от преди една година. Реално Лудогорец има шанс за победа срещу Базел и равенство срещу Ливърпул в България. Навън ми е трудно да прогнозирам какво може да стане, но за двата мача с Базел съм оптимист. Реал, естествено, е твърде голяма риба, и ме съмнява да стане някое невиждано чудо, но все пак успех на Лудогорец!
[center]ЛИВЪРПУЛ и ЛУДОГОРЕЦ[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 15:37

Карамел Му написа:По тая логика никой отбор не е участвал и в А група ,преименувана и преобразувана доста пъти през годините?!Е, откъде са ви отличията тогава?

"А" група е държавно първенство с леки преобразувания, а не е международен турнир, в който коренно се изменя форматът и условията за участие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
moraes98
Контакти:

Мнениеот moraes98 » 29 авг 2014 15:43

Еее супер жребий!Точно това исках!Грандове да дойдат за да става кеф. :) Иначе имаме минимален шанс за 3-то място.
Определено ще бъдат атракция всички мачове.Трябва да черпя за тая група! :) Който е от Враца да казва да ходим да пием по една бира. :)

Върни се в “Лудогорец”