Минутката на "водещия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Re: Минутката на "водещия"

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 22:21

iliev72 написа:
Zaash написа:
iliev72 написа:
Zaash написа:
iliev72 написа:Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.
Радвал съм се на успехите на Левски(Цесекар съм) в Европа и знаеш ли колко болно ми беше като Антверп ги унижи за няколко минути.Колко ми е било яд за другите им издънки които вече нямат край.
Никога Батков или Чьорни не се ревали да им се пълни стадиона щото имали мач от ЕКТ.И сега на мача с Базел ще се видят колко са феновете на Лудогорец наистина.
На другите 2 мача е ясно за какво ще ходи българина - едни заради Реал , други(и аз съм от тях) заради Ливърпул.А снощният коментар ако го е слушал някой психиатър със сигурност вече има тема за докторантура.
Не обвинявай хора , че не обичат Лудогорец. Сами си го изпросиха и сега да се оправят.

Ако знаеш пък аз как се ядосвах когато от 1:3 ви изравниха?
Все едно бях Цесекар. Толкова ме беше яд и толкова велик беше Нанков тогава. Няма да го забравя този мач и не за друго, а защото в евротурнирите всички сме представители на България!!!
Не знам какви претенции е имал Домусчиев, аз лично се ужасих, че махна Стоев защото вярвах, че той е разковничето, но след вчера...
Имай впредвид, че всеки успех на роден отбор на международната сцена носи 20% коефициент за всеки друг участник и е безумно харакири такава нелепа омраза!

Не бъркай омразата с безразличието ! Иначе това отборче за мен е като всяко друго на което не съм фен и нямам намерение по никакъв повод да подкрепям !
И никой не може да ме накара да подкрепят този отбор. Преди миналата година имаше някакъв шанс , но сега никакъв. И затова Лудогорец могат да се сърдят само на благодетеля си.

10 години :lol: :lol: :lol: Следа Барса от времето когато идваха и играха ЦСКА и след това взеха Стоичков и от тогава съм им фен и едва ли това ще се промени.
Ти сметни от колко време следя Барса.Освен ЦСКА има още 3 отбора които никога няма да спря да следя - Барса , Байерн и разбира се Ливърпул !

Преди малко повече от 10 години започнах да следя Барселона. С времето започнаха да ме радват футболно повече от Левски въпреки 2006 и 2007.( не че тогава не бях много щастлив)
Сега ми носят много разочарование, ако продължават в същия дух сигурно скоро ще спра да се интрересувам въпреки великия Меси ( много ме е яд че счупиха уникалността си, че нямат реклами на екипите), но Левски няма да спра да го следя. Аз съм си Левскар. Може всичко, но ще следя успехите( дай боже) на отбора до гроб. Това не ми пречи да се радвам на красивия футбол на други отбори. Нещо повече, ако аз бях на мястото на Батков щях да дам тлъста сума, Петричев да направи Левски поне като Лудите!
За толкова години и толкова средства Левски заслужаваше някакво признание.
След вчера обаче даже е срам ръководенето на този отбор...
Както е и срам ръководенето на ЦСКА
Срам
За толкова години не можаха ли да проеумеят, че всичко е бизнес, или само трябваше да изпълняват "държавната поръчка".
Справка Литекс...

Не разбирам за какво точно се смееш. И изобщо не разбирам какво искаш да кажеш!
Колкото до Стоичков, той отиде в Барса преди около 20 години.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 авг 2014 22:23

Не знам защо всички са се вторачили върху 50-60 да ги наречем фена,които преди време подкрепяха Лацио,вчера Стяуа,нима стадиона не е един своебразен Хайд парк където всеки е свободен да си изрази мнението.Лошото е това че преди мача журналистите вместо да се съсредоточат върху спортните аспекти на двубоя се занимаваха само със тези които по форумите заявяваха че няма да подкрепят Лудогорец и те като получиха такава реклама се помислиха на велики и наистина оформиха агитка анти-Лудогорец.След мача вместо да се радват на наистина големия си успех част от ръководството и собственика на клуба отново се занимаваха с "неправилната" агитка.От тук нататък какво правим като дойдат Реал и Ливърпул,че те в България имат фенклубове с хиляди членове,техните агитки ще са на стадиона и не вярвам да подкрепят Лудогорец,така че оставете всеки да си подкрепя който си отбор иска и не правете трагедии от това.Вчера след мача героят Моци каза нещо много интересно,аз разплаках половин Румъния,а другата половина ги направих щастливи,това е реалността,колкото и да не го приемаме особено по-възрастните.Това което направиха Лудогорец е феноменално,ако успеят и да вземат някакви точки от тук нататък ще е подвиг,този успех е реклама за българския футбол,но той няма да реши проблемите с безпаричието и липсата на перспектива в другите футболни клубове.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 авг 2014 22:24

iliev72 написа:
Player написа:По принцип не трябва да се съдят феновете кой отбор са подкрепили в даден мач. Имат си приятелство или симпатии и подкрепили някого за сметка на български отбор. Няма нищо чак толкова лошо. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Обаче недопустимо става, когато започнеш да се обиждаш българския отбор пред чужденците. Това вече не го разбирам. Как ли са се почувствали вчера българите в сектор Г, когато се пееше химна на България от останалите хора. Те ти пеят родния химн а ти ги обиждаш?!? Ето това е уникален казус.

А ти да си виждал феновете на Реал , Ливърпул , Байерн , Барса , Борусия и т.н. да пеят националният химн по време на мач а ?! Всички знаем кога се пее химна нали ?!

Знам кога се пее. Но нямам нищо против като българин да чувам да се пее по често от официалното. Като българин се чувствам много добре като го пеят спонтанно хора където и да било, когато и да било. А ти можеш ли да кажеш колко от феновете на отборите ни са го пеели?

Мишок

Мнениеот Мишок » 28 авг 2014 22:26

Lyubooo написа:Браво Zaash!
Ония по трибуните при Стяуа и Лацио, са загубени души, които търсят внимание, като правят немислими глупости! Особено е характерно за малките деца! Лошото е, че там възпитателния процес е приключил и те няма да станат нормални големи хора!

Хората обичат Лудогорец и го обичат, защото неприлича по нищо на Левски и ЦСКА!!! Пълните трибуни в ЛЕ го доказаха. Сега ще се напълнят и в ШЛ. И ще е така, защото Лудогорец ще предложат емоции, които не се срещат много често по нашите терени, и затова поканата им за пълнене на трибуните беше и ще бъде приемана от нормалните хора!
Никой не обвинява ултрасите, че не харесват Лудогорец! Те сами са си избрали да подкрепят други отбори и сега да си се зименнооправят!

пиша ти без обръщение,защото ти си безименно същество.Лудгорец заслужено продължава,но с тази идиотщина:"Хората обичат Лудогорец и го обичат, защото неприлича по нищо на Левски и ЦСКА" направо счупи тъпомера. :o

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 22:31

peliforewer написа:Не знам защо всички са се вторачили върху 50-60 да ги наречем фена,които преди време подкрепяха Лацио,вчера Стяуа,нима стадиона не е един своебразен Хайд парк където всеки е свободен да си изрази мнението.Лошото е това че преди мача журналистите вместо да се съсредоточат върху спортните аспекти на двубоя се занимаваха само със тези които по форумите заявяваха че няма да подкрепят Лудогорец и те като получиха такава реклама се помислиха на велики и наистина оформиха агитка анти-Лудогорец.След мача вместо да се радват на наистина големия си успех част от ръководството и собственика на клуба отново се занимаваха с "неправилната" агитка.От тук нататък какво правим като дойдат Реал и Ливърпул,че те в България имат фенклубове с хиляди членове,техните агитки ще са на стадиона и не вярвам да подкрепят Лудогорец,така че оставете всеки да си подкрепя който си отбор иска и не правете трагедии от това.Вчера след мача героят Моци каза нещо много интересно,аз разплаках половин Румъния,а другата половина ги направих щастливи,това е реалността,колкото и да не го приемаме особено по-възрастните.Това което направиха Лудогорец е феноменално,ако успеят и да вземат някакви точки от тук нататък ще е подвиг,този успех е реклама за българския футбол,но той няма да реши проблемите с безпаричието и липсата на перспектива в другите футболни клубове.

Много си прав. Но реших да включа глупостта им в коментара от щастието си!

Мишок

Мнениеот Мишок » 28 авг 2014 22:35

Player написа:
iliev72 написа:
Player написа:По принцип не трябва да се съдят феновете кой отбор са подкрепили в даден мач. Имат си приятелство или симпатии и подкрепили някого за сметка на български отбор. Няма нищо чак толкова лошо. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Обаче недопустимо става, когато започнеш да се обиждаш българския отбор пред чужденците. Това вече не го разбирам. Как ли са се почувствали вчера българите в сектор Г, когато се пееше химна на България от останалите хора. Те ти пеят родния химн а ти ги обиждаш?!? Ето това е уникален казус.

А ти да си виждал феновете на Реал , Ливърпул , Байерн , Барса , Борусия и т.н. да пеят националният химн по време на мач а ?! Всички знаем кога се пее химна нали ?!

Знам кога се пее. Но нямам нищо против като българин да чувам да се пее по често от официалното. Като българин се чувствам много добре като го пеят спонтанно хора където и да било, когато и да било. А ти можеш ли да кажеш колко от феновете на отборите ни са го пеели?

Не може да се пее национален химн на клубен отбор,не може да се скандира:'Българи юнаци"на разни чужденци,защото се обезценява съдържанието им.Може да се подкрепят с името или песни или каквото си искат,но само националите на България имат високата чест да слушат българския химн.Това няма какво да се коментира,но за целта трябва години да си ходил на мачове или поне да си гледал футбол по телевизионните екрани.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2014 22:35

Zaash написа:
iliev72 написа:
Zaash написа:Преди малко говорих с баща си, той като мен беше много впечатлен от вчерашния мач, гледал е поне 30 години футбол, повече от мен изрази мнение, че такъв мач не е виждал. Аз бях на мнение още по време на мача, че Лудите са уникални и заслужават не просто класиране ами голяма признание.. футболно признание. Бяха уникални!
По- късно ми се обади приятел(славист) за билети, защото със всеки изминал час ще стане все по трудно да намериш билет за бруталните сблъсъци.
Лошият късмет за Лудите донесе огромен интерес...

Не знам какво е гледал баща ти , но аз гледах само продълженията и не видях нищо стойностно в него ! Освен истеричните викове на Алекси нищо не запомних от тези 30 мин.
Мога да кажа , че съм гледал достатъчно футбол и помня мачове от 80-те години които са ме впечатлили , но от тези 30 мин нищо ! Направи си изводите за себе си.

Едно въпросче!: ти знаеш ли някога в историята на футбола полеви играч да е пазил на вратата по време на дузпите!?
А самия момент, от който си се включил, подсказва колко е неуместно да коментираш!

Манията "Козмин Моци" продължава с пълна сила из целия футболен свят. Оказа се, че румънският централен бранител не е единственият полеви футболист, който застава на вратата и отразява дузпа. Преди две години - през ноември 2012 година, Фелипе Мело извършва подобно нещо, макар и с много по-малка значимост. Тогава вратарят на Галатасарай Фернандо Муслера е изгонен в шампионатен мач срещу Елазигспор. Тъй като всички смени вече са извършени, на вратата застава бразилският полузащитник, който трябва да парира дузпа. В 90-ата минута Мело успява да се хвърли в точния ъгъл и да спаси, след което ликува заедно със своите съотборници.

И какво от това ?! На всеки отбор това може да се случи ! Ако такива неща те впечатляват значи си падаш по сапунените опери ! Сбъркал си какво да гледаш.
Да не говорим , че точно това излизане на Владо показа , че в момента е много далеч от оптималната си форма.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 22:38

Мишок написа:
Lyubooo написа:Браво Zaash!
Ония по трибуните при Стяуа и Лацио, са загубени души, които търсят внимание, като правят немислими глупости! Особено е характерно за малките деца! Лошото е, че там възпитателния процес е приключил и те няма да станат нормални големи хора!

Хората обичат Лудогорец и го обичат, защото неприлича по нищо на Левски и ЦСКА!!! Пълните трибуни в ЛЕ го доказаха. Сега ще се напълнят и в ШЛ. И ще е така, защото Лудогорец ще предложат емоции, които не се срещат много често по нашите терени, и затова поканата им за пълнене на трибуните беше и ще бъде приемана от нормалните хора!
Никой не обвинява ултрасите, че не харесват Лудогорец! Те сами са си избрали да подкрепят други отбори и сега да си се зименнооправят!

пиша ти без обръщение,защото ти си безименно същество.Лудгорец заслужено продължава,но с тази идиотщина:"Хората обичат Лудогорец и го обичат, защото неприлича по нищо на Левски и ЦСКА" направо счупи тъпомера. :o

Не съм му адвокат на човека на когото пишеш и не го знам този случай дето описваш...
Мога много да ти пиша и да спорим, само един въпрос ще ти задам обаче! Същия като по- горе: на кой на сметката да пише уефа зулумите от феновете евентуално ( в случая ЦСКА или преди половин година Левски) - на Лудогорец или съответно Стяуа или Лацио !???
Много интересен въпрос не мислиш ли?

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 28 авг 2014 22:45

iliev72 написа:
Zaash написа:
iliev72 написа:
Zaash написа:Преди малко говорих с баща си, той като мен беше много впечатлен от вчерашния мач, гледал е поне 30 години футбол, повече от мен изрази мнение, че такъв мач не е виждал. Аз бях на мнение още по време на мача, че Лудите са уникални и заслужават не просто класиране ами голяма признание.. футболно признание. Бяха уникални!
По- късно ми се обади приятел(славист) за билети, защото със всеки изминал час ще стане все по трудно да намериш билет за бруталните сблъсъци.
Лошият късмет за Лудите донесе огромен интерес...

Не знам какво е гледал баща ти , но аз гледах само продълженията и не видях нищо стойностно в него ! Освен истеричните викове на Алекси нищо не запомних от тези 30 мин.
Мога да кажа , че съм гледал достатъчно футбол и помня мачове от 80-те години които са ме впечатлили , но от тези 30 мин нищо ! Направи си изводите за себе си.

Едно въпросче!: ти знаеш ли някога в историята на футбола полеви играч да е пазил на вратата по време на дузпите!?
А самия момент, от който си се включил, подсказва колко е неуместно да коментираш!

Манията "Козмин Моци" продължава с пълна сила из целия футболен свят. Оказа се, че румънският централен бранител не е единственият полеви футболист, който застава на вратата и отразява дузпа. Преди две години - през ноември 2012 година, Фелипе Мело извършва подобно нещо, макар и с много по-малка значимост. Тогава вратарят на Галатасарай Фернандо Муслера е изгонен в шампионатен мач срещу Елазигспор. Тъй като всички смени вече са извършени, на вратата застава бразилският полузащитник, който трябва да парира дузпа. В 90-ата минута Мело успява да се хвърли в точния ъгъл и да спаси, след което ликува заедно със своите съотборници.

И какво от това ?! На всеки отбор това може да се случи ! Ако такива неща те впечатляват значи си падаш по сапунените опери ! Сбъркал си какво да гледаш.
Да не говорим , че точно това излизане на Владо показа , че в момента е много далеч от оптималната си форма.

Говоря ти за полеви играч на дузпи след продъления !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 авг 2014 22:58

Мишок написа:
Player написа:
iliev72 написа:

Не може да се пее национален химн на клубен отбор,не може да се скандира:'Българи юнаци"на разни чужденци,защото се обезценява съдържанието им.Може да се подкрепят с името или песни или каквото си искат,но само националите на България имат високата чест да слушат българския химн.Това няма какво да се коментира,но за целта трябва години да си ходил на мачове или поне да си гледал футбол по телевизионните екрани.

И къде го има това само на националите да се пее химна? Дали знаеш каква чест е да пееш химна на Америка например на Супербоул? Там няма национални отбори.Но е събитие за цялата страна. Ами като се пуска в училищата, за кои национали го пускат? Изобщо знаеш ли по света за какви неща и къде се пуска или пее химна на дадена страна?

Върни се в “Лудогорец”