iliev72 написа:Zaash написа:iliev72 написа:Zaash написа:iliev72 написа:Ще ти кажа едно - ако миналата година Кирил Домусчиев не беше ревал толкова да му се напълни стадиона за мачовете в ЛЕ може би щях да се зарадвам на този успех на Лудогорец.
Радвал съм се на успехите на Левски(Цесекар съм) в Европа и знаеш ли колко болно ми беше като Антверп ги унижи за няколко минути.Колко ми е било яд за другите им издънки които вече нямат край.
Никога Батков или Чьорни не се ревали да им се пълни стадиона щото имали мач от ЕКТ.И сега на мача с Базел ще се видят колко са феновете на Лудогорец наистина.
На другите 2 мача е ясно за какво ще ходи българина - едни заради Реал , други(и аз съм от тях) заради Ливърпул.А снощният коментар ако го е слушал някой психиатър със сигурност вече има тема за докторантура.
Не обвинявай хора , че не обичат Лудогорец. Сами си го изпросиха и сега да се оправят.
Ако знаеш пък аз как се ядосвах когато от 1:3 ви изравниха?
Все едно бях Цесекар. Толкова ме беше яд и толкова велик беше Нанков тогава. Няма да го забравя този мач и не за друго, а защото в евротурнирите всички сме представители на България!!!
Не знам какви претенции е имал Домусчиев, аз лично се ужасих, че махна Стоев защото вярвах, че той е разковничето, но след вчера...
Имай впредвид, че всеки успех на роден отбор на международната сцена носи 20% коефициент за всеки друг участник и е безумно харакири такава нелепа омраза!
Не бъркай омразата с безразличието ! Иначе това отборче за мен е като всяко друго на което не съм фен и нямам намерение по никакъв повод да подкрепям !
И никой не може да ме накара да подкрепят този отбор. Преди миналата година имаше някакъв шанс , но сега никакъв. И затова Лудогорец могат да се сърдят само на благодетеля си.
10 години![]()
![]()
Следа Барса от времето когато идваха и играха ЦСКА и след това взеха Стоичков и от тогава съм им фен и едва ли това ще се промени.
Ти сметни от колко време следя Барса.Освен ЦСКА има още 3 отбора които никога няма да спря да следя - Барса , Байерн и разбира се Ливърпул !
Преди малко повече от 10 години започнах да следя Барселона. С времето започнаха да ме радват футболно повече от Левски въпреки 2006 и 2007.( не че тогава не бях много щастлив)
Сега ми носят много разочарование, ако продължават в същия дух сигурно скоро ще спра да се интрересувам въпреки великия Меси ( много ме е яд че счупиха уникалността си, че нямат реклами на екипите), но Левски няма да спра да го следя. Аз съм си Левскар. Може всичко, но ще следя успехите( дай боже) на отбора до гроб. Това не ми пречи да се радвам на красивия футбол на други отбори. Нещо повече, ако аз бях на мястото на Батков щях да дам тлъста сума, Петричев да направи Левски поне като Лудите!
За толкова години и толкова средства Левски заслужаваше някакво признание.
След вчера обаче даже е срам ръководенето на този отбор...
Както е и срам ръководенето на ЦСКА
Срам
За толкова години не можаха ли да проеумеят, че всичко е бизнес, или само трябваше да изпълняват "държавната поръчка".
Справка Литекс...
Не разбирам за какво точно се смееш. И изобщо не разбирам какво искаш да кажеш!
Колкото до Стоичков, той отиде в Барса преди около 20 години.