Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 20:45

RedeviL написа:
bobmarli написа:
RedeviL написа:
bobmarli написа:
Teo написа:
RedeviL написа:Басирам се, че поне 1/3 от заявилите желание да посетят мачовете на Лудогорец, в живота си не са стъпвали на стадион, камоли на международен мач. Смятай, щом някои отсега питат за цени на билети, дали щяло да има много хора и тем подобни глупости! :mrgreen:

Те не са стъпвали на мачове от А група.... то само по диема не става... фен на Реал и Пуул, но от тв-то... :idea:
Нека се трепят за билети... мен даже не ми пука.. сигурно с GPS ще търсят къде са касите на Васил Левски :idea: :lol: :lol:

а вие кога в ШЛ?

Ей такива смешници като тебе най ги обичам! Ние сме ЦСКА, а вие кои сте? Фенове под наем! Това сте вие, а Лудогорец ви идва точно като по поръчка, за да можете да си начешете големите комплекси на анонимността, която иначе ви е обвзела.

прощавай, но не е разбрах. цецка кога в ШЛ?

Анонимен фен с никнейм "bobmarli" не може да ми бъде дразнител! Казах.

Последно време са във вихъра си... манията по лудогорец превзема България... аре юруш на маслините :lol: :lol: а колко е смешно отстрани не е истина просто :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 авг 2014 20:46

Пожелах ви Ливърпул и ви се падна.Сега ви пожелавам успех срещу другите отбори в групата. 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

haha

Мнениеот haha » 28 авг 2014 20:46

Абе, момчета, преди 2 години БАТЕ (Борисов) би Байерн с 3:1, а няколко месеца по- късно вторите спечелиха ШЛ със смазваща игра. :) Сензации винаги стават. Най- вероятно лудогорци ще паднат 6 пъти, но не виждам що се подигравате на някой, който пише, че има шанс да вземат някоя точка.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 авг 2014 20:49

Blue Mind написа:
Teo написа:Niksh0.. тука е разликата... ти ако искаш да посетиш един мач на живо на любимия си отбор ще го направиш.. каквото и да ти струва това.. ще заделяш...лесно е.. воля и желание трябва :roll:

Приказваш пълни глупости,да речем че съм фен на Реал и изкарвам по 1000лв на месец,имам сметки-ток,вода телефон и т,н. а едно пътуване до Испания и 1 мач на Реал ми струват 1000лв ,кое избирам,а ако имам и семейство,Приказвате колкото да не заспите като се правите на големите фенове.Обичам Левски и когато Левски е на терена с цялото си сърце и душа искам победата,но също така обичам футбола,красивата игра,класата,победата и футболистите от топ класа.Това за мен е Реал Мадрид.

Няма смисъл да му обясняваш на тоя бастун. Дрънка си ги, колкото да не заспи.
Тео, когато започнеш да си изкарваш парите, а не да разчиташ на родителите си, тогава ще говорим. А пък когато имаш свое семейство и дете, тогава пак ще говорим. Защото аз се опитвам да осигуря на детето си възможно най-добрите условия за живот и образование. Той е повече от любимите ми отбори. Обича Левски и Реал толкова, колкото и аз. Надявам се да си ме разбрал.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 20:51

Абе не се оправдавай бе.. е такива колко ме дразнят не е истина... ИМАШ ЛИ ЖЕЛАНИЕ И ВОЛЯ всичко се прави.. разбери го това нещо.. то не се налива с фуния в главата :roll:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 авг 2014 20:51

Teo написа:Последно време са във вихъра си... манията по лудогорец превзема България... аре юруш на маслините :lol: :lol: а колко е смешно отстрани не е истина просто :mrgreen:

А пък ние им приказваме какво е да си фен. Аз те уверявам, че ще ми е по лесно да направя едно дърво фен отколкото хора като тях. Ако след няколко години Малеш Микрево стигне до ШЛ пак същите ще са най-големите фенове.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 28 авг 2014 20:53

Teo написа:Абе не се оправдавай бе.. е такива колко ме дразнят не е истина... ИМАШ ЛИ ЖЕЛАНИЕ И ВОЛЯ всичко се прави.. разбери го това нещо.. то не се налива с фуния в главата :roll:

Абе я си гледай бащата и дядото, да не им стане нещо от завист, както е станало при тебе. ;)
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 авг 2014 20:53

Tommi написа:
ivaka написа:Лудогорец влезе в групите на ШЛ с късмета на Левски...
Преди 8 години Левски изтегли - Барселона, Челси и Вердер и трите отбора бяха шампиони на страните си, а като бонус Барселона беше носител на купата на ШЛ.
Сега е същото, горе-долу.
Реал или Барса, все тая.
Тогава в Барса играеха също невероятни звезди, всъщност, както винаги.
Етоо, Меси, Шави, Иниеста, Роналдиньо, Пуйол, Людовик Жюли, Валдес и т.н.
Сега в Реал е същото съзвездие, независимо, че Реал не е шампион на Испания, за сметка на това е Супершампиона на Европа, а тогава Барса беше шампион на Испания, но падна от Севиля в мача за Суперкупата на Европа.
Сега Ливърпул не е шампион на Англия, като Челси тогава, но това не променя много нещата.
И шампионът на Швейцария, не е шампионът на Германия, но сегашния Базел не е по-слаб от тогавашния Вердер.
Лудогорец е на ход, да видим!

Първо, Разград не е влязъл с късмета на Левски, защото Левски не се класира след гол в последната минути и дузпи.
Второ, онази Барса беше по-голям отбор от сегашния Реал, лично мнение.
Трето, сегашният Ливърпул хич не може да се сравнява с онзи Челси, пак лично мнение.
Четвърто, онзи Вердер беше по-сериозен отбор от Базел, също лично мнение. ;)

Основното в поста ти е....."лично мнение". ;) :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 20:55

Долгопол написа:
Teo написа:Абе не се оправдавай бе.. е такива колко ме дразнят не е истина... ИМАШ ЛИ ЖЕЛАНИЕ И ВОЛЯ всичко се прави.. разбери го това нещо.. то не се налива с фуния в главата :roll:

Абе я си гледай бащата и дядото, да не им стане нещо от завист, както е станало при тебе. ;)

Завист.. абсурд.. просто манталитета които имате е уникален и не подлежи на промяна :idea:

Потребителски аватар
Damon_1912
Контакти:

Мнениеот Damon_1912 » 28 авг 2014 20:59

Хехе - ето какво мислят във форумите на Ливърпул за Лудогорец :)

http://www.redandwhitekop.com/forum/ind ... 13472.1400

Върни се в “Лудогорец”