Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 11:27

CSKA69 написа:Чисто спортно-технически Лудогорец изигра колеблив мач, според мен.. Първото полувреме си беше направо слабо.. Тактиката на тима беше предпазлива и изчаквателна, да не би случайно румънците да вкарат гол и да приключи мача.. Второто вече нямаше на къде и Разград тръгна напред, а и беше улеснен от дефанзивната тактика на Стяуа.. Закон във футбола е - играеш ли за равен, ще загубиш - това направи Лудогорец в Румъния, това направиха и те тук.. Дерменджиев продължава доста да ме съмнява в способностите му да бъде старши-треньор - смените му бяха позакъсняли, а давам и само един красноречив пример - видя се ясно по телевизията, вижте го на записа, как за третата смяна - Вандерсон,трябваше Стефан Генов-Чечо да му подсказва, а изражението на Дерменджиев беше от типа ''е сега и трета смяна ли да правя'' :lol: Успех на Лудогорец в групите - в зависимост от жребия трябва да се преследва следващата цел - 3-място и игра в Лига Европа напролет ;)

Дерменджиев и в двата мача сбърка и отбора и смените . Колкото до Вандерсон - да вкара гол ... но само толкова . И беше на път да загроби Лудогорец . След грешния пас на Марселиньо , беше просто задължен да извърши тактически фаул . Но той остави румънеца да се завърти около него и да даде началото на атаката при която Владо Стоянов беше изгонен . Поздравления , че и Моци и Стоянов влязоха в единоборството с мисъл как да съборят Варела , но да не допуснат голова ситуация
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 авг 2014 11:30

Teo написа:
Няма как да са хора... тия същите изроди са убивали, изнасилвали, гаврели са се с прародителите ни в продължение на 500 години... вие повече място в СОФИЯ НЯМАТЕ!

Да де ама това не са същите османлии нали ?.
Имам положително мнение за обикновените турци (не онези от ДПС - мазни турчуля)- работливи, плащат си данъците, седят си по селата им дават някакъв живот, доста млади туркини изглеждат добре, модерни са и се учат добре...
Пак казвам..има десетки паметници на паднали турци в Балканската, Първата световна и Втората, виждал съм го с очите си , така че...
Нито са ми по симпатични, нито по неприятни от други народи . Даже бих казал че оригиналните Турци (не османлии, които ни поробиха) са ми по симпатични от православните ни "братя" - румънци, гърци и сърби, които ни забиха нож в гърба, разделиха Македония и взеха Добруджа,
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 11:31

СВОБОДЕН написа:
CSKA69 написа: Дерменджиев продължава доста да ме съмнява в способностите му да бъде старши-треньор - смените му бяха позакъсняли, а давам и само един красноречив пример - видя се ясно по телевизията, вижте го на записа, как за третата смяна - Вандерсон,трябваше Стефан Генов-Чечо да му подсказва, а изражението на Дерменджиев беше от типа ''е сега и трета смяна ли да правя'' :lol: Успех на Лудогорец в групите - в зависимост от жребия трябва да се преследва следващата цел - 3-място и игра в Лига Европа напролет ;)

+1
Да,виж на кого му кацна птичето на рамото. Там където нито Херо, нито Георги Василев, та дори и Стойчо Младенов. Всичките са повече треньори от Дерменджиев. Всъщност успеха до голяма степен се дължи на работата на Стойчо Стоев който миналата година изгради този стил. Дерменджиев нямаше достатъчно време да го развали дотолкова, че да се окаже фатално срещу тази сравнително посредстветна Стяуа. Но нивото на Лудогорец пада след махането на Стоев и предполагам, че тези които са компетентни го виждат ясно. Въпрос на време е и Домусчиев като отшумят емоциите да усети този момент. Не вярвам Дерменджиев да се задържи дълго, но в Лудогорец трябва да дойде момента в който да разберат, че треньорите не се сменят като носни кърпички. Ако ли не, то Домусчиев ще копира Тодор Батков във фарсов вариант.

Всъщност след като Стоев беше освободен Лудогорец заигра по-правилно . Отделно - миналата година подготовката на отбора беше направена от Петев ( и Дерменджиев ) . Тази година беше правена от Стоев . Разликата е драстична . Но пък в тактическо отношение Дерменджиев има още много да се развива .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 авг 2014 11:33

СВОБОДЕН написа:
CSKA69 написа: Дерменджиев продължава доста да ме съмнява в способностите му да бъде старши-треньор - смените му бяха позакъсняли, а давам и само един красноречив пример - видя се ясно по телевизията, вижте го на записа, как за третата смяна - Вандерсон,трябваше Стефан Генов-Чечо да му подсказва, а изражението на Дерменджиев беше от типа ''е сега и трета смяна ли да правя'' :lol: Успех на Лудогорец в групите - в зависимост от жребия трябва да се преследва следващата цел - 3-място и игра в Лига Европа напролет ;)

+1
Да,виж на кого му кацна птичето на рамото. Там където нито Херо, нито Георги Василев, та дори и Стойчо Младенов. Всичките са повече треньори от Дерменджиев. Всъщност успеха до голяма степен се дължи на работата на Стойчо Стоев който миналата година изгради този стил. Дерменджиев нямаше достатъчно време да го развали дотолкова, че да се окаже фатално срещу тази сравнително посредстветна Стяуа. Но нивото на Лудогорец пада след махането на Стоев и предполагам, че тези които са компетентни го виждат ясно. Въпрос на време е и Домусчиев като отшумят емоциите да усети този момент. Не вярвам Дерменджиев да се задържи дълго, но в Лудогорец трябва да дойде момента в който да разберат, че треньорите не се сменят като носни кърпички. Ако ли не, то Домусчиев ще копира Тодор Батков във фарсов вариант.

На 100000000000000% вярно. Дано въпреки треньора, отборът да съумее да запази добрата си гра.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 авг 2014 11:34

Преди мача бях скептично настроен от отношение на шансовете "Лудогорец", но смятам, че с оглед показаното на терена, заслужаваха повече от румънците да влязат в групите на ШЛ. Анализ на мача едва ли смисъл да се прави, тъй като наистина беше нещо епично, а куриозиът, който се получи с Моци накрая, вероятно ще се помни още дълго.

П.П. Забелязвам, че отново не липсват споровете за това, кой отбор трябва да се подкрепя, кой е патриот, кой е родоотстъпник и т.н. Аз обикновено съм за българските отбори при участията им в евротурнирите и така беше и в този случай. Не бих си позволил обаче да съдя онези, които не са на моето мнение (нито цесекарите за вчера, нито левскарите за Лацио) - в крайна сметка нещата опират до въпрос на вкус, а нито аз, нито някой друг има правото да казва на другите какво да харесват (нито бих приел на мен да ми казват разбира се). Спирам дотук, тъй като мога да изпиша много по темата. Със сигурност има и радостни, и разочаровани българи след вчерашния успех на "Лудогорец". За себе си мога да кажа, че съм доволен от развръзката.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Re: Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот castiel » 28 авг 2014 11:35

Браво на Лудогорец , хубаво че са те да ни доведат най-големите отбори в Европа !! Другите които завиждат да ходят в публиката за гости или да си живеят в миналото.

П.С. Реал , Юве , Ливърпул , Лудогорец си пожелавам аз 8-) 8-) 8-)
Последна промяна от castiel на 28 авг 2014 11:38, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 авг 2014 11:37

Бих искал да се паднат в една група с: Реал, Ман Сити или ПСЖ, Ливърпул или Билбао.

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 28 авг 2014 11:42

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=la6ScV7HLhw[/youtube]
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2014 11:42

Ако може да попитам:
Защо феновете на един отбор толкова много мразят Лудогорец?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 28 авг 2014 11:49

Тео моля те, не ми пиши теен глупостите си. Ходи си стискай пъпките и не ни обеснявай неща, които не разбираш. Как са създадени Левски и ЦСКА сигурно не е било изкуствено, природата ги е изсрала. Ходи си пиши домашните, боли ме фара за ултрасите ви и ваще смешни песни, за боНби ви и факлите ви. Вчера се видя семейства, мъже и жени на по 40-50 години присъстваха на стадиона. Нормалните хора от обществото дошли да се забавляват. Защо мислиш на стадиона на ЦСКА и Левски има 1-2к човека(ще намаляват още споко), никой нормален човек не му се слуша кур за това, селяни сте и умрете и т.н. Фенове се трупат с успехи и добра игра или когато отбора защитава някакъв идеал и застава зад нещо. Не случайно навремето се е получило много добре за ЦСКА или Левски. Феновете на единия отбор са защитавали комунистическия идеал, другите са били против него. Също така са имали и успехи от там са дошли другия тип хора. Каква са успехите на Левски и ЦСКА в момента , какви са идеалите които защитават ? Никакви успехи и омразата не е идеял, никой нормален човек не иска да мрази. Омразата е за бедните и нисши души. Всеки човек постигнал нещо в живота е видял, че омразата не постига нищо, а само те дърпа назад. Така, че не ми обеснявайте смешни истории, Левски и ЦСКА били вечни. Продължавайте така и след 15-20 години ще сте никой. Няма нищо вечно на този свят, запомни го това моето момче. По-добре ме послушай мене къде къде по-умен съм от твойте кумири в агитката ти.

Нямам нищо против крайни фенове, въпроса да са крайни в някакъв идеал. Проблема е като си прост и тъп като галош и си краен, тогава нямаш спирачката в главата, няма го образованието да те спре и да кажеш стига тази граница не трябва да се прекрачва. По този случай съм обеден, че ако не на ЦСКА, феновете на Левски от едно време се обръщат в гроба заради тяхната простотия в момента. Несъмнено все още има свестни хора в секторите на Левски и ЦСКА, но те намаляват все повече и повече, в момента в които изчезнат тотално, това ще ви е края вечните.
Последна промяна от love_hurtz на 28 авг 2014 11:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”