Честито на Лудогорец,заслужиха си го! Голям мач,Кайсара и Моци изпъкваха,просто феноменални бяха.Пожелавам ви по-лек съперник от третата урна,че да имате поне шанс за точка,защото в групите това ще е равносилно на грандиозен успех

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
bubka написа:Много злоба от доста наши фенове( на ЦСКА ) тази вечер. И имам в предвид буквално злоба, а не нормална подкрепа за отбора на Стяуа, между двете има огромна разлика. Не сме по-различни от левскарите и мача с Лацио миналия сезон. Просто хейтърството и комплексите нямат националност, цвят, раса или пък клубна принадлежност.
bubka написа:Много злоба от доста наши фенове( на ЦСКА ) тази вечер. И имам в предвид буквално злоба, а не нормална подкрепа за отбора на Стяуа, между двете има огромна разлика. Не сме по-различни от левскарите и мача с Лацио миналия сезон. Просто хейтърството и комплексите нямат националност, цвят, раса или пък клубна принадлежност.
Capitan Puyol написа:bubka написа:Много злоба от доста наши фенове( на ЦСКА ) тази вечер. И имам в предвид буквално злоба, а не нормална подкрепа за отбора на Стяуа, между двете има огромна разлика. Не сме по-различни от левскарите и мача с Лацио миналия сезон. Просто хейтърството и комплексите нямат националност, цвят, раса или пък клубна принадлежност.
Това е начин човек да разпусне от тежкото ежедневие като нахрани даден обект било то човек, отбор, институция, държава и т.н. и му олекне знаейки че няма да има последствия когато се изсере в някой нет форум.![]()
Нормални човешки чувства и емоции са това...аз дори не мисля че тези потребители толкова мразят Лудогорец, а просто го правят за спорта, да има сеир.
Разпределение по урни: Първа урна: Реал Мадрид, Барселона, Байерн, Челси, Бенфика, Атлетико Мадрид, Арсенал, Порто Втора урна: Шалке 04, Борусия (Д), Ювентус, ПСЖ, Шахтьор (Д), Базел, Зенит, Манчестър Сити Трета урна: Леверкузен, Олимпиакос, ЦСКА (М), Аякс, Ливърпул, Спортинг, Галатасарай, Атлетик Б Четвърта урна: Андерлехт, Рома, АПОЕЛ (Никозия), БАТЕ, Лудогорец, Марибор, Монако, Малмьо
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=505550
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
bobonikolov написа:Както и да го гледаме оптимистичен вариант за група няма. Все ще се паднете с някой голям отбор - я Реал, я Барселона, я Байерн. Във втора урна не е по - различно положението - Шалке, Ювентус, ПСЖ са все добри отбори. Единствено Шахтьор е от вашата черга горе долу. В трета урна положението е същото.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта