riak4 написа:ГОЛЯМ ЛУДОГОРЕЦ!
Днес Лудогорец надви съдбата!
Дано всички "българи" да умират от яд на стадиона! Вие сте срам и позор за България!
Ти пък, щото си гордостта на родината!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
riak4 написа:ГОЛЯМ ЛУДОГОРЕЦ!
Дано всички "българи" да умират от яд на стадиона! Вие сте срам и позор за България!
Pichichi написа:Пожелавам най-лесната група на Лудогорец и дано вземат точки в нея -> Бенфика; Базел/Шалке; Спортинг/Галатасарай;
MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.
RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.
siniq_fen написа:Браво на Лудогорец. Това, което направи Моци е епохално! Със сигурност се превърна в легенда на отбора!
RedeviL написа:riak4 написа:ГОЛЯМ ЛУДОГОРЕЦ!
Ти пък, щото си гордостта на родината!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта