Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот mozart » 25 авг 2014 16:43

CSKA 78 написа:Днес е понеделник,а няма никаква информация колко билети са продадени!Защо ли? Ако до днес са продадени повече от 7-8 хил.билети пак ще е добре!!! :shock: :oops: ;)

Продадени са 1500 билета само! Хората са се уплашили от заканите на сини и червени, че ще бомбят зелените фенове! Да го правят стадиона, че да не се налага да играем в София. :)
Аз съм от Микре Юнайтед

dortmund_fenn
Контакти:

Мнениеот dortmund_fenn » 25 авг 2014 17:21

CSKA 78 написа:Днес е понеделник,а няма никаква информация колко билети са продадени!Защо ли? Ако до днес са продадени повече от 7-8 хил.билети пак ще е добре!!! :shock: :oops: ;)

http://www.livesport.bg:1080/vizhte-int ... 57926.html

10 000 са продадените днес до обяд билети за решаващата битка на Лудогорец срещу тима на Стяуа. ;)
Малко са си... дано поне 25 000 има на стадиона.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 25 авг 2014 17:42

стяуа е по - можещия отбор и е с добро предимство преди реванша. лудогорец е добър проект, направи добри неща, но малко се прекалява със суперлативите. И това "национална кауза" е смехотворно.. каквото и да си говорим няма истински фен на Левски или цесека, който да подкрепя лудогорец и то на стадиона... Тези, които го правят са най - вероятно симпатизанти на сини или червени, това е реалността. Мача в сряда е 1:2
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 авг 2014 17:51

dortmund_fenn написа:http://www.livesport.bg:1080/vizhte-interesa-kym-ludogorec-stqua-video-57926.html

10 000 са продадените днес до обяд билети за решаващата битка на Лудогорец срещу тима на Стяуа. ;)
Малко са си... дано поне 25 000 има на стадиона.

Тази статия е платена!Отдалеч се вижда,че числото е твърде завишено!
Няма как в отпускарският период и при тези цени на билетите неутралните фенове да отидат да гледат Лц-Стяуа! В сряда ще има 200-300 ЦСКА-ри подкрепящи Стяуа;2000-2500 румънци;3000 фена на Лц,които са си купили билети(в това число влизат и неутралните фенове) и 2- 3 хил.души(събрани от цяла България) дошли до София,като ексурзията плюс билета за мача ще им струват общо 10 лева! :lol:
Та, общо на мача в сряда се очаква да има 8- 9 хил. души!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 авг 2014 17:59

Много пък загрижен стана , колко билета са продадени !

Дано му уври главата на Домусчиев, че трябва да направи стадиона в Разград.
12 000 билети в Разград, вече щяха да бъдат продадени :?
Тогава няма да има такива смешни напъни да се пълни "Васил Левски"....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 авг 2014 18:20

Аз не мога да разбера защо последните дни се пише какво ли не за проблемите в Стяула. То не бяха пиянски изцепки, черно тото, контузени играчи, едва ли не още малко служебно трябва да продължим. И всичката тази информацие е забележете - от ръмънските медии. Преди първия мач беше същата история - Танасе го няма, взели сме им Хамза, разправии в отбора - дрън, дрън... За мен това си е чисто и просто сваляне на напрежението от Стяула и прехвърлянето му върху нас - едва ли не, вижте колко проблеми, ще е чудо ако продължим, ако пък не продължим то е защото нашите не искаха да играят. От другата страна нашите всеки ден четат какво в отбора не е наред и малко или много се успокояват. Това никому не е нужно, и без това сме аутсайдери, всички различно от пределма мотивация ще е пагубно. Този отбор трябва да излезе с идеята да отбележи минимум 3 гола, защото с чиста мрежа няма да си тръгнем. Видяхме че когато напрежението го няма това е напълно осъществимо (4:2 беше най-малкото с което се оттърваха румънците в онази контрола). Та, вместо да успояковаме и окуражаваме тука, нашите да си опичат ума и да излязат за изразителен резултат - пък каквото стане.

П.П. Колко хора ще има на стадиона в момента ни е най-малкият проблем. Играта на нашите не става по-добра пред по-голяма публика - напротив точно обратното. Справка - мача с "Лацио" - по-сковано първо полувреме не съм виждал. Нямам нищо против и 5 000 души да има, от които 2 000 да викат за Стяула - само да има пределна концентрация.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 25 авг 2014 19:23

BRF написа:
mozart написа:@BRF
Да де не значи! Барса мачка , но не е ефективна винаги, но за какво мачкане говорим като сме владели топката почти колкото стелистите? Да, бяха по-добри в изброените компоненти, но това бе заради тактиката ни (мое мнение)! Преди година в Белград Партизан ни мачка, в мача със Стяуа обаче не бе така. Ще видим в сряда кой кой е!

Моцарт,
Казвам си впечатленията от мача и очакванията за следващия!Може би гледаме по различен начин на нещата,все пак аз коментирам мач без да влагам емоция,докато ти коментираш любимия си отбор!Предполагам,че моята преценка е по-трезва,но пък е възможно ти да разбираш повече от футбол :) !Аз нямам такива претенции и не се заглеждам много,много по ромбове,триъгълници,преливане на фазите,4-4-2,4-5-2-1 и други такива работи.Просто се наслаждавам на играта.Когато играе обаче ЦСКА,винаги ми се струват по-добри атаките,отколкото навярно са,по-бързи са ни футболистите и ..............
п.п.Няма да ти пожелавам успех в сряда,защото няма да е искрено,както и предполагам,че повечето от вас не ви пука как и от кого отпада ЦСКА!

Хем си цскар хем гледаш трезво на нещата?По-добре не коментирай.Стяуа били мачкали.Момче , та те едвам биха.Вземали първа топка , еми много ясно те играчите на Лудогорец по 170 повечето.Що не взеха топка от Моци или Терзиев?Някой навлезе през фланга , да центрира остро.Нищо такова , мач в центъра си беше , като всеки 2-ри фаул за Стяуа.Запази си хейтърските коментари , или ги пускай в някой армейски форум или армейска тема.Аз ние влизам да пиша постове ЦСКА колко са смотани.
Другото , което е специално седнах да гледам мача на ЦСКА със Зимбру (2-ия мач) и ги подкрепях.Останах много разочарован , ама не съм тръгнал по форумите да храня.Какво трябва да кажем ние за този мач тогава , щом Лудогорец играели слабо.Абстрахирай се малко от фенска насоченост и тогава коментирай.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 авг 2014 20:13

Билетите до днес късно следобед са повече от 10000 продадени.Говоря за цялата страна.Ще се сбъдне прогнозата за над 25000 души със сигурност.Все пак да не забравяме че във столицата живеят голям брои запалянковци които не са родом от тук....и одобряващи играта и развитието на клуб като Лудогорец.Всеки един баща обичащ футбола ще се опита да заведе детето си на този спокоен и вълнуващ мач без притеснения някакви от простотии.Това да се подържа гостуващ отбор от друга държава е смешно и подло.Все пак сме Българи...нека се осъзнаем малко и да престанем със тази злоба и ненавист към кадърните и можещите.А Лудогорец са точно такъв отбор.Знаещ и можещ.Успех на зелените и пълна подкрепа за отбора.

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 25 авг 2014 20:25

Цитат :

Колко хора ще има на стадиона в момента ни е най-малкият проблем. Играта на нашите не става по-добра пред по-голяма публика - напротив точно обратното. Справка - мача с "Лацио" - по-сковано първо полувреме не съм виждал. Нямам нищо против и 5 000 души да има, от които 2 000 да викат за Стяула - само да има пределна концентрация.

Виж, тук абсолютно не съм съгласен с теб !
Прав си, че първото полувреме с/у Лацио бяхте спек, но без тази публика и пълен стадион 2-то никога нямаше да обърнете от 1-3 до 3-3 ;)
Така че за мен едно е ясно - пълен стадион и мощна подкрепа от 1та до последната минута ще бъдат огромен стимул за вашите играчи
На крилете на ентусиазма и вдъхновението се правят чудеса!

Аз лично съм сигурен , че на Васил Левски ще има повече публика, отколкото на мача в Румъния. Там прогнозите бяха за пълен стадион, но официално са присъствали точно 35 800 човека.

Колкото повече публика има, толкова по-големи са шансовете на лудите за краен успех !

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 25 авг 2014 20:55

Пред много публика и аз мисля, че не играем добре. Много мачове съм гледал и то на стадиона с много публика- при всичките имаше наливане на гипс.

Върни се в “Лудогорец”