Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот mozart » 25 авг 2014 15:01

BRF написа:
mozart написа:
bobonikolov написа:
IvailoRz написа:Само дето стелистите дето викаха ЦСКА незнаеха ,че няма от какво да се дразним за това ... Виж обаче ефекта беше "Уау" или по -точно "уууу" , когато ние им отговорихме с "Динамо" :lol:

Само дето живеете в голяма заблуда. Стелистите са скандирали ЦСКА ЦСКА не за да ви дразнят, а защото отдавна са в топли отношения с фен клубовете на ЦСКА. През лятото на 2008-ма година точно преди 6 години, когато Стяуа игра в ЕКТ те разпъваха транспаранти с надписи "Justice for CSKA Sofia", но вие това няма от къде да го знаете.

Добре де, приятели сте с цигнетата, няма лошо, но защо когато скандираха ЦСКА се обръщаха към нас? За мен си беше за дрязга все едно ние сме ви абонати! Или може би искаха да кажат, че цесекарите подкрепят тях, а не българският отбор? Кой знае! Ще видим колко цесекари ще влязат в сектора на стелистите! Аз се обзалагам, че няма да са повече от 200-250 човека!

Разбира се,че са дразнели вас и са ви показвали,че подкрепят нас!
Бройка хора не бих се наел да прогнозирам!Имам приятел,който пътува за техни мачове(включително и този с вас в Букурещ)!Дружбата между части от двете публики е много по-силна,отколкото предполагаш!Пак казвам,че тези които ще бъдат там в този мач,биха били дори съперника да не беше вашия отбор,а който и да е друг!
п.п.Не си правите добра услуга,като постоянно ни обиждате нас,феновете на ЦСКА!Тези форуми се четат от всякакви хора и накрая заради няколко келеша го отнасят други хора!Така ще стане и в сряда,но......

На коя моя дума точно се обиди? Я погледни вашия форум! Какво видя там?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - Стяуа /от Враца/

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 15:28

Хайде бе лудогорци!Организирайте нещо на момчето!Да го вземе някой от рейсовете или нещо такова!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 15:31

mozart написа:
BRF написа:
mozart написа:
bobonikolov написа:
IvailoRz написа:Само дето стелистите дето викаха ЦСКА незнаеха ,че няма от какво да се дразним за това ... Виж обаче ефекта беше "Уау" или по -точно "уууу" , когато ние им отговорихме с "Динамо" :lol:

Само дето живеете в голяма заблуда. Стелистите са скандирали ЦСКА ЦСКА не за да ви дразнят, а защото отдавна са в топли отношения с фен клубовете на ЦСКА. През лятото на 2008-ма година точно преди 6 години, когато Стяуа игра в ЕКТ те разпъваха транспаранти с надписи "Justice for CSKA Sofia", но вие това няма от къде да го знаете.

Добре де, приятели сте с цигнетата, няма лошо, но защо когато скандираха ЦСКА се обръщаха към нас? За мен си беше за дрязга все едно ние сме ви абонати! Или може би искаха да кажат, че цесекарите подкрепят тях, а не българският отбор? Кой знае! Ще видим колко цесекари ще влязат в сектора на стелистите! Аз се обзалагам, че няма да са повече от 200-250 човека!

Разбира се,че са дразнели вас и са ви показвали,че подкрепят нас!
Бройка хора не бих се наел да прогнозирам!Имам приятел,който пътува за техни мачове(включително и този с вас в Букурещ)!Дружбата между части от двете публики е много по-силна,отколкото предполагаш!Пак казвам,че тези които ще бъдат там в този мач,биха били дори съперника да не беше вашия отбор,а който и да е друг!
п.п.Не си правите добра услуга,като постоянно ни обиждате нас,феновете на ЦСКА!Тези форуми се четат от всякакви хора и накрая заради няколко келеша го отнасят други хора!Така ще стане и в сряда,но......

На коя моя дума точно се обиди? Я погледни вашия форум! Какво видя там?

Аз не съм се обидил!Говоря по принцип!Има доста хора,които само това чакат!Това ми беше мисълта!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 авг 2014 15:49

Похвално е, че момчето от Враца иска да пътува. Малко останаха такива като него, които искат, а не които ги карат.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 авг 2014 16:08

Ти на мач на Ботев Враца не си ходил на гостуване, ама за Каузата си от първите... :idea: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 авг 2014 16:59

Абсурд да има някакви организирани пътувания от Враца ;)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 25 авг 2014 17:58

По-добре си почивай във Враца :)

Потребителски аватар
batalizator
Контакти:

Мнениеот batalizator » 25 авг 2014 18:26

Питай тук дали няма някой от Монтана и може с тях да се комбинираш :)

http://forum.net-surf.net/

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 авг 2014 18:40

batalizator написа:Питай тук дали няма някой от Монтана и може с тях да се комбинираш :)

http://forum.net-surf.net/

Врачани и Монтанчани в една кола не е добра идея :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 26 авг 2014 01:43

Ще ходя на мача в сряда да подкрепя Лудогорец и дай боже да имаме представител в турнира на богатите! Стяуа е солиден отбор и определено това 1:0 им дава сериозно предимство , но в този мач всичко е възможно от 3:0 до 0:3!Най-важното е да не се подходи страхливо, а здрава атака от първата минута, защото в първият мач се забеляза , че когато Стяуа са под натиск се пропукват лесно в отбрана!Това им е слабото място!Друг плюс за Лудогорец е отсъствието на Чипчиу и Танасе!Успех!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Лудогорец”