BRF написа:CSKA 78 написа:Виждам,че се надъхвате,то така и трябва!Само че реалностите са други,Стяуа ако не се лъжа,досега има 7 участия в групите на ШЛ!Ще ви бият с опит,или ще играят толкова,колкото им трябва за да ви елиминират!
Трябва да се надъхват и да предадат това на обора си!
То хубаво надъхване, ама само с това не става. Ако беше така титлата нямаше да излиза от София и Пловдив, но реалността е друга. Трябва можене на терена, но като видях, че се мъчим с Локомотив не знам какво да мисля. Ще видим, но в никакъв случай не са някакво страшилище като Базел миналата година. Имаме сили при пълна концентрация да ги победим. Какво правим обаче със защитата не знам! Кайсара не е на себе си, Данчо не може да изкара цяла мач на високи обороти. В центъра Моци е стабилен, но винаги е готое да направи глупост за червен картон. В Полузащитата не е по-розово. Златински този сезон не е същия, Дяков и той почва с картон, Ешпиньо бяга, но за мен не е ефективен, може би само Марсело е във форма, но една птичка пролет не прави. За нападението надявам се вкара 2 гола