Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот mozart » 24 авг 2014 22:59

BRF написа:
CSKA 78 написа:Виждам,че се надъхвате,то така и трябва!Само че реалностите са други,Стяуа ако не се лъжа,досега има 7 участия в групите на ШЛ!Ще ви бият с опит,или ще играят толкова,колкото им трябва за да ви елиминират!

Трябва да се надъхват и да предадат това на обора си!

То хубаво надъхване, ама само с това не става. Ако беше така титлата нямаше да излиза от София и Пловдив, но реалността е друга. Трябва можене на терена, но като видях, че се мъчим с Локомотив не знам какво да мисля. Ще видим, но в никакъв случай не са някакво страшилище като Базел миналата година. Имаме сили при пълна концентрация да ги победим. Какво правим обаче със защитата не знам! Кайсара не е на себе си, Данчо не може да изкара цяла мач на високи обороти. В центъра Моци е стабилен, но винаги е готое да направи глупост за червен картон. В Полузащитата не е по-розово. Златински този сезон не е същия, Дяков и той почва с картон, Ешпиньо бяга, но за мен не е ефективен, може би само Марсело е във форма, но една птичка пролет не прави. За нападението надявам се вкара 2 гола :)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 25 авг 2014 00:00

CSKA 78 написа:Виждам,че се надъхвате,то така и трябва!Само че реалностите са други,Стяуа ако не се лъжа,досега има 7 участия в групите на ШЛ!Ще ви бият с опит,или ще играят толкова,колкото им трябва за да ви елиминират!

Чипчу и Танасе (капитанът им) няма да играят.Санмартеан е на 34 и отговаря за офанзивната част.А преди броени дни продадоха един от основните си играчи (Флорин Гардош) на Саутхямптън.Така че откъм опит за го закъсали.Ако чакат на Санмартеан , ще си останат с чакането , понеже ще са опълченци през почти целия мач.
Стандарт Лиеж , Бате Борисов , Галатасарай , Легия Варшава.Това са отбори с които са играли за място в групите за последните им 4 участия в ШЛ.Лудогорец ако играе с такива отбори плейофи , също ще влиза редовно в ШЛ.Не искам да им умаловажам постиженията , просто не са срещали отбор като Базел на прага на ШЛ , когато са стигали групите.

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 25 авг 2014 00:09

BRF написа:
Gordie94 написа:
BRF написа:
D.Georgiev написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Лудогорец да играе за голеада. Почти сигурен съм, че не могат да си опазят мрежата суха и в реванша, тоест ще се нуждаят от ПОНЕ 3 гола. Не мисля, че това е невъзможно да се постигне. Но с пазене на резултат при 1-2:0 или паника или тъпи индивидуални грешки няма да го бъде.

Друг шанс нямаме, ако ни бива в нещо, то е да атакуваме, ако не го правим, по-добре изобщо да не излизаме в сряда...

Даааа!Яко атака,защото не виждам как Стяуа няма да вкарат поне един гол!

Стяуа ще излезе за хикс , тоест при 0:0 в началото воабще няма да мислят за атаката.А при 1:0 за Лудогорец , и да тръгнат случайно напред , няма кой да вкара.Това 1:0 в Букурещ бе със съдията , с публиката , с физика и хъс.Видяхме как изнасят топката - с шут напред.За мен Стяуа не е от класата на Лудогорец.Имат тук таме някой добър играч , но като цяло го дават на "каквото стане".Аз лично не видях да организират някаква атака с пасове през центъра или да натиснат Лудогорец в малкото наказателно.Предимно мача се играеше в центъра , а там вземаха преимущество , понеже съдията нашари с картони Златински и Дяков още отначало.Лацио бе много по-опасен отбор от Стяуа.Не знам защо някои хора от форума се респектират от Стяуа.Гранд са в Румъния , но на балканите отстъпват.Представете си подобен развой срещу гръцки (най-вече Олимпиакос) или турски отбор.Тогава щеше да има повод за притеснения.
Би било хубаво съдията да даде дузпа за Лудогорец и да им нашари играчите с картони , та да е честно.Да видим тогава , колко им е психиката.Демонстрират самочувсвтие , но според мен , те имат нужда да се самоубеждават , че са по-добри от нашите.
Според мен Лудогорец трябва да ги натисне първите 15 минути , малка почивка и в края на полувремето пак.Стяуа ще се огъне.
Прогнозата ми е 3:0.

Уважавам прогнозата ти .,но май си гледал друг мач в Букурещ!Колкото до това дали Стяуа са гранд за Балканите,може би са най-големия.Имат КЕШ и финал за КЕШ,в групите на ШЛ са участвали 7-8 пъти,в ЛЕ и там няколко!Затова ги смятам за труден турнирен противник.В двете от трите срещи срущу нас(ЦСКА) в първите мачове в Румъния взимахме добри турнирни резултати(по-добри от това 1:0) и двата пъти бързо,бързо си взимаха своето!
И двата отбора са ми безразлични и съм се опитал да дам безпристрастна прогноза!

Най-голям гранд на балканите?Та те нямаха пари да вземат Хамза.Отбора им е само от румънци.Какво ти говори това?Че нямат пари да плащат заплати на чужденци.Мислиш , че на тях не им се иска някой като Марселиньо?Виж какво става в Турция.Демба Ба в Бешикташ.И не само.Много имена във футбола бяха , а и в момента има в Турция.В Олимпиакос игра Джоел Кембъл , било то и под наем.Станали европейски шампиони.Е как няма да станат като са партийния отбор?Те и ЦСКА са играли полуфинал за КЕШ , ама ако ми кажеш , че и те са балкански гранд ...
Едно е историята друго настощето.
Кешеру прави 6 гола в един мач , после не го пускат.Нали ако беше голова машина щеше да играе срещу Лудогорец още първия мач и после някаде в чуждина за 10-15 милиона евро.Големите отбори поне така правят (не визирам галактическите Барса , Реал , Байерн и т.н.).

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 25 авг 2014 08:15

Няма нищо лошо да се самонавиваш,ако от това спиш по-добре.Но след този мач в Букурещ да ми твърдиш,че Лудогорец са по-можещият отбор е смешно.Те бяха мачкани,надскачани,надбягвани и надигравани в 95% от времето.А колкото до "нашарването "с картони-пак си гледал друг мач.Хамза беше за втори жълт картон,а Дяков по презумция е за картон още преди всеки мач!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2014 08:31

olfix написа:Няма нищо лошо да се самонавиваш,ако от това спиш по-добре.Но след този мач в Букурещ да ми твърдиш,че Лудогорец са по-можещият отбор е смешно.Те бяха мачкани,надскачани,надбягвани и надигравани в 95% от времето.А колкото до "нашарването "с картони-пак си гледал друг мач.Хамза беше за втори жълт картон,а Дяков по презумция е за картон още преди всеки мач!

То е ясно, че всеки вижда различно, което е нормално. Нашите в Букурещ играха за равен, което лично на мен не ми хареса, но мачът в сряда ще е различен. Къде видя мачкане? Че то мачът беше в центъра с леко приемущество на Стяуа. Но мачкане! Владеенето на топката също е почти равно 54:46. Дано покажем, нашата игра, Стяуа не са нищо особено. Това разбира се не означава, че не можем да паднем. Залогът е много голям и за двата отбора и е сигурно, че ще има битка.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 09:24

mozart написа:
olfix написа:Няма нищо лошо да се самонавиваш,ако от това спиш по-добре.Но след този мач в Букурещ да ми твърдиш,че Лудогорец са по-можещият отбор е смешно.Те бяха мачкани,надскачани,надбягвани и надигравани в 95% от времето.А колкото до "нашарването "с картони-пак си гледал друг мач.Хамза беше за втори жълт картон,а Дяков по презумция е за картон още преди всеки мач!

То е ясно, че всеки вижда различно, което е нормално. Нашите в Букурещ играха за равен, което лично на мен не ми хареса, но мачът в сряда ще е различен. Къде видя мачкане? Че то мачът беше в центъра с леко приемущество на Стяуа. Но мачкане! Владеенето на топката също е почти равно 54:46. Дано покажем, нашата игра, Стяуа не са нищо особено. Това разбира се не означава, че не можем да паднем. Залогът е много голям и за двата отбора и е сигурно, че ще има битка.

Този мач си ви мачкаха в борбата за първа и втора топка.Надскачаха ви,надбягваха ви.Публиката викаш не играе,ама е като Редбул-дава криле!Ако си играете в Разград ще е много по-добре за отбора ви!Малко публика(6000),ама поне фенове на отбора!Това владеене на топката,нищо не значи!Барселона и предната година бяха 70/30 във всеки мач и какво от това?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 авг 2014 10:31

От Пловдив къде продават билети за каузата да попитам, че ми се ходи на мач. Червените хейтъри ме амбицираха с тоновете помия, които изляха по Лудогорец в рамките на 2 седмици 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2014 10:38

@BRF
Да де не значи! Барса мачка , но не е ефективна винаги, но за какво мачкане говорим като сме владели топката почти колкото стелистите? Да, бяха по-добри в изброените компоненти, но това бе заради тактиката ни (мое мнение)! Преди година в Белград Партизан ни мачка, в мача със Стяуа обаче не бе така. Ще видим в сряда кой кой е!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 12:37

mozart написа:@BRF
Да де не значи! Барса мачка , но не е ефективна винаги, но за какво мачкане говорим като сме владели топката почти колкото стелистите? Да, бяха по-добри в изброените компоненти, но това бе заради тактиката ни (мое мнение)! Преди година в Белград Партизан ни мачка, в мача със Стяуа обаче не бе така. Ще видим в сряда кой кой е!

Моцарт,
Казвам си впечатленията от мача и очакванията за следващия!Може би гледаме по различен начин на нещата,все пак аз коментирам мач без да влагам емоция,докато ти коментираш любимия си отбор!Предполагам,че моята преценка е по-трезва,но пък е възможно ти да разбираш повече от футбол :) !Аз нямам такива претенции и не се заглеждам много,много по ромбове,триъгълници,преливане на фазите,4-4-2,4-5-2-1 и други такива работи.Просто се наслаждавам на играта.Когато играе обаче ЦСКА,винаги ми се струват по-добри атаките,отколкото навярно са,по-бързи са ни футболистите и ..............
п.п.Няма да ти пожелавам успех в сряда,защото няма да е искрено,както и предполагам,че повечето от вас не ви пука как и от кого отпада ЦСКА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 12:39

Soulen написа:От Пловдив къде продават билети за каузата да попитам, че ми се ходи на мач. Червените хейтъри ме амбицираха с тоновете помия, които изляха по Лудогорец в рамките на 2 седмици 8-)

"Хейта" те е амбицирал да ходиш на мач :? ?Това ти е движещата сила?Хммммммм.Какъв ли си ти тогава?

Върни се в “Лудогорец”