Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот iliyan » 21 авг 2014 20:46

Петричев: Не всички запалянковци на ЦСКА ще подкрепят Стяуа
Смешника Петричев май се усети какво трябва да приказва , че неутралните фенове да напълнят стадиона в жегата.Късно е либе за китка.Вече с Кирето тотална осрахте нещата с #националната кауза.
Ще си джиткате на празен стадион. Като се научите да уважавате всички фенове и че никой фен ни вие длъжен и има собствено мнение може и да почнат да ви симпатизират.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Airan Sandakov
Контакти:

Мнениеот Airan Sandakov » 21 авг 2014 20:51

Съдията ако е Никито Йорданов взимаме и шампионската лига.Барса,Милан,Манчестер няма проблем.Важното е да се дава червен картон за неправилно дишане като в А група

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 авг 2014 21:01

dream team написа:Какво толкова има? Разград-Букурещ е 120 км, наем на автобус - 1-1,5 лв/км. Отиване и връщане - 240-360 лв. Отделно за шофьор 30-60 лв. Такси и винетки - да кажем още 50-60 лв. Слагаш отстъпка за повече на брой автобуси. Грубо 400 лв на автобус. Делиш на 40 пътника и излиза 10 лв на човек. Излиза, че Домусчиев е спонсорирал с по 7 лв на човек х 2000 души = 14 хиляди лв се е охарчил. В Левски и ЦСКА да би да не дават пари на фенклубовете? Друг е въпросът къде потъват.

Е,нищо няма.
Само питам има ли безплатен билет и(или) транспорт.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

мили

Мнениеот мили » 21 авг 2014 21:21

Airan Sandakov написа:Съдията ако е Никито Йорданов взимаме и шампионската лига.Барса,Милан,Манчестер няма проблем.Важното е да се дава червен картон за неправилно дишане като в А група

Като ви бутнахме 4 парцала, видяхме как дишахте отзад.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 авг 2014 22:18

Всичко е възможно. От 3:0, до 0:3. Продължения и евентуални дузпи също.
Само Левски!

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 22 авг 2014 08:56

dreben23 написа:А никой ли не забеляза, че Лудогорец бяха и доста уморени като че ли. Цикълът сряда-събота дори и за тях се оказа сериозен проблем, но това се очакваше. Освен това нямат треньор в момента, имат си някакъв прехвален чичко и те, който пред камерите е по-голям и от Жозе. Печелил бил много купи и не знам си какво. :)
Вярно, че Стоев не беше кой знае какво, но в сравнение с Дерменджиев беше на доста по-добро ниво човека и Домусчиев прибърза малко със смяната, за да не кажа, че това е най-тъпото нещо, което може да причини един собственик на отбора си, когато е пред прага на нещо голямо и значително. Да, една треньорска рокада действа положително за един или два мача, но в третия вече излиза и истината наяве, а тя е, че треньорът в момента не го бива и трябват мерки! :)

Взимайте Херо преди реванша и сте в групите и с тези играчи! :)

А ти как прецени кой колко е треньор? Да си нямаш някоя квалификация? Или пък си ги оценял по изпитите в тия треньорски школи?

Потребителски аватар
Airan Sandakov
Контакти:

Мнениеот Airan Sandakov » 22 авг 2014 17:07

успех на Стяуа дано Господ им даде сили да елиминират тоя Съдийски отбор.Ще отида да запаля свещичка и да се помоля за Стяуа.Дано Правдата възтържествува

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 22 авг 2014 18:03

След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.Видяхте какво беше в Румъния - 55 000 души подкрепяха Стяуа.И оказа натиск върху нашите играчи , малко или много.Аз лично не разбирам левскари и цскари.Имаме един отбор в Европа.Отбор с качества и ти да тръгнеш да викаш срещу него , защото бил от Разград и не бил твоя отбор.Ако поставим Левски или ЦСКА на мястото на Лудогорец в този плейоф срещу Стяуа , аз не мисля , че би имало интрига.И колкото да не им се иска да си го признаят левскари и цскари , знаят че ще го загубят.Аз не съм фен на Лудогорец.Викам за тях защото са български отбор и само те вършат нещата в България по нормален начин и се развиват правилно.Викал съм и за Левски и за ЦСКА , когато са играли в Европа и вероятно ще продължа да го правя.България се нуждае от голям футбол , от Шампионска Лига.Хората са зажаднели за футбол.Миналата година когато дойде Лацио , на стадиона имаше близо 40 000.Да , парадокс е , че може би Лудогорец няма толкова фенове като цяло , но се видя , че българина може да е единен , когато става дума за България.Когато се изписва името на Лудогорец , в скоби е съкращението "BUL".Какво мислите гледат чужденците.Те не знаят кои са Лудогорец , но си казват : "Аха , тия са българи".И така им остава в съзнанието.Тъй като имаме само един отбор в Европа , те няма да делят България на Левски , ЦСКА или Лудогорец или който и да е друг отбор.Левскари викаха срещу Лудогорец на мача с Лацио.Да се надяваме , че цскари няма да викат за Стяуа , защото така дърпат Лудогорец назад.Дърпат българския футбол.В момент Лудогорец представлява България в Европа.При предното участие на български отбор в Шампионска Лига , представянето не бе добро.Нека да видим какво ще направи Лудогорец.Левки опита , нека пробва и Лудогорец.
Лудогорец може да отстрани Стяуа.Знаем какво могат Лудогорец.Видяхме срещу ПСВ и Лацио.Аз не мисля , че Стяуа е по-добър отбор от тези двата.Напротив , Стяуа не може да спечели битка на трансферния пазар срещу Лудогорец.Не успя да вземе Хамза.За какво говорим тогава?След като нямат повече пари от Лудогорец , следователно силите са най-малко изравнени , ако не в полза на Лудогорец.
Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.Билетите ги пускат утре 23.08.14.Ако ви се гледат големи европейски тимове , единствения шанс това да се случи е като Лудогорец влезе в групите.Бъдете първо Българи , после клубни фенове.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 авг 2014 18:10

Gordie94 написа:След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.Видяхте какво беше в Румъния - 55 000 души подкрепяха Стяуа.И оказа натиск върху нашите играчи , малко или много.Аз лично не разбирам левскари и цскари.Имаме един отбор в Европа.Отбор с качества и ти да тръгнеш да викаш срещу него , защото бил от Разград и не бил твоя отбор.Ако поставим Левски или ЦСКА на мястото на Лудогорец в този плейоф срещу Стяуа , аз не мисля , че би имало интрига.И колкото да не им се иска да си го признаят левскари и цскари , знаят че ще го загубят.Аз не съм фен на Лудогорец.Викам за тях защото са български отбор и само те вършат нещата в България по нормален начин и се развиват правилно.Викал съм и за Левски и за ЦСКА , когато са играли в Европа и вероятно ще продължа да го правя.България се нуждае от голям футбол , от Шампионска Лига.Хората са зажаднели за футбол.Миналата година когато дойде Лацио , на стадиона имаше близо 40 000.Да , парадокс е , че може би Лудогорец няма толкова фенове като цяло , но се видя , че българина може да е единен , когато става дума за България.Когато се изписва името на Лудогорец , в скоби е съкращението "BUL".Какво мислите гледат чужденците.Те не знаят кои са Лудогорец , но си казват : "Аха , тия са българи".И така им остава в съзнанието.Тъй като имаме само един отбор в Европа , те няма да делят България на Левски , ЦСКА или Лудогорец или който и да е друг отбор.Левскари викаха срещу Лудогорец на мача с Лацио.Да се надяваме , че цскари няма да викат за Стяуа , защото така дърпат Лудогорец назад.Дърпат българския футбол.В момент Лудогорец представлява България в Европа.При предното участие на български отбор в Шампионска Лига , представянето не бе добро.Нека да видим какво ще направи Лудогорец.Левки опита , нека пробва и Лудогорец.
Лудогорец може да отстрани Стяуа.Знаем какво могат Лудогорец.Видяхме срещу ПСВ и Лацио.Аз не мисля , че Стяуа е по-добър отбор от тези двата.Напротив , Стяуа не може да спечели битка на трансферния пазар срещу Лудогорец.Не успя да вземе Хамза.За какво говорим тогава?След като нямат повече пари от Лудогорец , следователно силите са най-малко изравнени , ако не в полза на Лудогорец.
Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.Билетите ги пускат утре 23.08.14.Ако ви се гледат големи европейски тимове , единствения шанс това да се случи е като Лудогорец влезе в групите.Бъдете първо Българи , после клубни фенове.

Глупост,след глупост.
Петричев,ти ли си ??? :)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2014 18:16

@Gordie94
България си има национален отбор.Всеки който се чувства българин трябва да го подкрепя.За клуб всеки си вика за този който му харесва.Отделно като си българин ти как подкрепи ЦСКА в тежката 2008 година?Вдигна ли плакат в наша защита?Посочи поне един български фен клуб който да го направи!Щото аз мога да ти посоча чуждестранен (Стяуа)!И какво излиза,румънците са по-българи от теб. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”