Петричев: Не всички запалянковци на ЦСКА ще подкрепят Стяуа
Смешника Петричев май се усети какво трябва да приказва , че неутралните фенове да напълнят стадиона в жегата.Късно е либе за китка.Вече с Кирето тотална осрахте нещата с #националната кауза.
Ще си джиткате на празен стадион. Като се научите да уважавате всички фенове и че никой фен ни вие длъжен и има собствено мнение може и да почнат да ви симпатизират.
Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- Airan Sandakov
- Контакти:
Съдията ако е Никито Йорданов взимаме и шампионската лига.Барса,Милан,Манчестер няма проблем.Важното е да се дава червен картон за неправилно дишане като в А група
dream team написа:Какво толкова има? Разград-Букурещ е 120 км, наем на автобус - 1-1,5 лв/км. Отиване и връщане - 240-360 лв. Отделно за шофьор 30-60 лв. Такси и винетки - да кажем още 50-60 лв. Слагаш отстъпка за повече на брой автобуси. Грубо 400 лв на автобус. Делиш на 40 пътника и излиза 10 лв на човек. Излиза, че Домусчиев е спонсорирал с по 7 лв на човек х 2000 души = 14 хиляди лв се е охарчил. В Левски и ЦСКА да би да не дават пари на фенклубовете? Друг е въпросът къде потъват.
Е,нищо няма.
Само питам има ли безплатен билет и(или) транспорт.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Airan Sandakov написа:Съдията ако е Никито Йорданов взимаме и шампионската лига.Барса,Милан,Манчестер няма проблем.Важното е да се дава червен картон за неправилно дишане като в А група
Като ви бутнахме 4 парцала, видяхме как дишахте отзад.
Всичко е възможно. От 3:0, до 0:3. Продължения и евентуални дузпи също.
Само Левски!
- kartacha_hs
- Контакти:
dreben23 написа:А никой ли не забеляза, че Лудогорец бяха и доста уморени като че ли. Цикълът сряда-събота дори и за тях се оказа сериозен проблем, но това се очакваше. Освен това нямат треньор в момента, имат си някакъв прехвален чичко и те, който пред камерите е по-голям и от Жозе. Печелил бил много купи и не знам си какво.![]()
Вярно, че Стоев не беше кой знае какво, но в сравнение с Дерменджиев беше на доста по-добро ниво човека и Домусчиев прибърза малко със смяната, за да не кажа, че това е най-тъпото нещо, което може да причини един собственик на отбора си, когато е пред прага на нещо голямо и значително. Да, една треньорска рокада действа положително за един или два мача, но в третия вече излиза и истината наяве, а тя е, че треньорът в момента не го бива и трябват мерки!
Взимайте Херо преди реванша и сте в групите и с тези играчи!
А ти как прецени кой колко е треньор? Да си нямаш някоя квалификация? Или пък си ги оценял по изпитите в тия треньорски школи?
- Airan Sandakov
- Контакти:
успех на Стяуа дано Господ им даде сили да елиминират тоя Съдийски отбор.Ще отида да запаля свещичка и да се помоля за Стяуа.Дано Правдата възтържествува
След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.Видяхте какво беше в Румъния - 55 000 души подкрепяха Стяуа.И оказа натиск върху нашите играчи , малко или много.Аз лично не разбирам левскари и цскари.Имаме един отбор в Европа.Отбор с качества и ти да тръгнеш да викаш срещу него , защото бил от Разград и не бил твоя отбор.Ако поставим Левски или ЦСКА на мястото на Лудогорец в този плейоф срещу Стяуа , аз не мисля , че би имало интрига.И колкото да не им се иска да си го признаят левскари и цскари , знаят че ще го загубят.Аз не съм фен на Лудогорец.Викам за тях защото са български отбор и само те вършат нещата в България по нормален начин и се развиват правилно.Викал съм и за Левски и за ЦСКА , когато са играли в Европа и вероятно ще продължа да го правя.България се нуждае от голям футбол , от Шампионска Лига.Хората са зажаднели за футбол.Миналата година когато дойде Лацио , на стадиона имаше близо 40 000.Да , парадокс е , че може би Лудогорец няма толкова фенове като цяло , но се видя , че българина може да е единен , когато става дума за България.Когато се изписва името на Лудогорец , в скоби е съкращението "BUL".Какво мислите гледат чужденците.Те не знаят кои са Лудогорец , но си казват : "Аха , тия са българи".И така им остава в съзнанието.Тъй като имаме само един отбор в Европа , те няма да делят България на Левски , ЦСКА или Лудогорец или който и да е друг отбор.Левскари викаха срещу Лудогорец на мача с Лацио.Да се надяваме , че цскари няма да викат за Стяуа , защото така дърпат Лудогорец назад.Дърпат българския футбол.В момент Лудогорец представлява България в Европа.При предното участие на български отбор в Шампионска Лига , представянето не бе добро.Нека да видим какво ще направи Лудогорец.Левки опита , нека пробва и Лудогорец.
Лудогорец може да отстрани Стяуа.Знаем какво могат Лудогорец.Видяхме срещу ПСВ и Лацио.Аз не мисля , че Стяуа е по-добър отбор от тези двата.Напротив , Стяуа не може да спечели битка на трансферния пазар срещу Лудогорец.Не успя да вземе Хамза.За какво говорим тогава?След като нямат повече пари от Лудогорец , следователно силите са най-малко изравнени , ако не в полза на Лудогорец.
Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.Билетите ги пускат утре 23.08.14.Ако ви се гледат големи европейски тимове , единствения шанс това да се случи е като Лудогорец влезе в групите.Бъдете първо Българи , после клубни фенове.
Лудогорец може да отстрани Стяуа.Знаем какво могат Лудогорец.Видяхме срещу ПСВ и Лацио.Аз не мисля , че Стяуа е по-добър отбор от тези двата.Напротив , Стяуа не може да спечели битка на трансферния пазар срещу Лудогорец.Не успя да вземе Хамза.За какво говорим тогава?След като нямат повече пари от Лудогорец , следователно силите са най-малко изравнени , ако не в полза на Лудогорец.
Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.Билетите ги пускат утре 23.08.14.Ако ви се гледат големи европейски тимове , единствения шанс това да се случи е като Лудогорец влезе в групите.Бъдете първо Българи , после клубни фенове.
Gordie94 написа:След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.Видяхте какво беше в Румъния - 55 000 души подкрепяха Стяуа.И оказа натиск върху нашите играчи , малко или много.Аз лично не разбирам левскари и цскари.Имаме един отбор в Европа.Отбор с качества и ти да тръгнеш да викаш срещу него , защото бил от Разград и не бил твоя отбор.Ако поставим Левски или ЦСКА на мястото на Лудогорец в този плейоф срещу Стяуа , аз не мисля , че би имало интрига.И колкото да не им се иска да си го признаят левскари и цскари , знаят че ще го загубят.Аз не съм фен на Лудогорец.Викам за тях защото са български отбор и само те вършат нещата в България по нормален начин и се развиват правилно.Викал съм и за Левски и за ЦСКА , когато са играли в Европа и вероятно ще продължа да го правя.България се нуждае от голям футбол , от Шампионска Лига.Хората са зажаднели за футбол.Миналата година когато дойде Лацио , на стадиона имаше близо 40 000.Да , парадокс е , че може би Лудогорец няма толкова фенове като цяло , но се видя , че българина може да е единен , когато става дума за България.Когато се изписва името на Лудогорец , в скоби е съкращението "BUL".Какво мислите гледат чужденците.Те не знаят кои са Лудогорец , но си казват : "Аха , тия са българи".И така им остава в съзнанието.Тъй като имаме само един отбор в Европа , те няма да делят България на Левски , ЦСКА или Лудогорец или който и да е друг отбор.Левскари викаха срещу Лудогорец на мача с Лацио.Да се надяваме , че цскари няма да викат за Стяуа , защото така дърпат Лудогорец назад.Дърпат българския футбол.В момент Лудогорец представлява България в Европа.При предното участие на български отбор в Шампионска Лига , представянето не бе добро.Нека да видим какво ще направи Лудогорец.Левки опита , нека пробва и Лудогорец.
Глупост,след глупост.
Петричев,ти ли си ???

[center]
[/center]

@Gordie94
България си има национален отбор.Всеки който се чувства българин трябва да го подкрепя.За клуб всеки си вика за този който му харесва.Отделно като си българин ти как подкрепи ЦСКА в тежката 2008 година?Вдигна ли плакат в наша защита?Посочи поне един български фен клуб който да го направи!Щото аз мога да ти посоча чуждестранен (Стяуа)!И какво излиза,румънците са по-българи от теб.
България си има национален отбор.Всеки който се чувства българин трябва да го подкрепя.За клуб всеки си вика за този който му харесва.Отделно като си българин ти как подкрепи ЦСКА в тежката 2008 година?Вдигна ли плакат в наша защита?Посочи поне един български фен клуб който да го направи!Щото аз мога да ти посоча чуждестранен (Стяуа)!И какво излиза,румънците са по-българи от теб.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]