Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
100% пожелавам успех на Разградчани.Ще трябва обаче да се напънат доста.Струва ми се че не бяха играли досега със толкова агресивен противник.Много добре подготвен физически бяха тези мамалигари.Ще съм на стадиона .
hijack1 написа:onegavon написа:Ще си носите ли знамената, че ще ни трябват?
Щели да крадат знамена, шалове. а-у...после да не ревете ако някоя от мутрите на Киро ви пребие
Не знаех,че Кирето и охрана ви е подсигурил за екскурзията.Въх, уплаших се!
- CS -KA -KA
този Хамза колко тъп излезе,ако беше отишъл в Стяуа щеше да вземе 300 000 евро като влязат в шампионска лига, а сега ще радва на голове срещу отбори като Хасково и цска
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
Айде ела лично и ми вземи шала бе смешник
Иначе ако си играем нашата игра имаме добри шансове .200-300 , а на "Nacional arena" снощи 3000 ... брех мааму стара и пусти сметки
Беше уникално снощи ,браво на всички лудогорци от Разград, Варна , София ,Бургас,Попово ,Сандански,Русе и др. Подкрепяйте отбора , оставете кучетата да си лаят . Благодаря на всички за якото преживяване ...

Иначе ако си играем нашата игра имаме добри шансове .200-300 , а на "Nacional arena" снощи 3000 ... брех мааму стара и пусти сметки

Беше уникално снощи ,браво на всички лудогорци от Разград, Варна , София ,Бургас,Попово ,Сандански,Русе и др. Подкрепяйте отбора , оставете кучетата да си лаят . Благодаря на всички за якото преживяване ...
Според мен Стаяуа ще заложат на успешната си игра от мача в Букурещ. Интересно е дали Лудогорец ще успеят да сложат прът в механизма. Имат всички шансове за 2:0 в София, макар че мачът ще им е по-скоро като гостуване (не че има значение).
damyanov1963 написа:kefeshtse написа:Искам Лудогорец като влезе в ШЛ, да не му се случва това, което на моя син отбор от преди 8 години, ми да вземе някоя и друга точица. Нека влязат, като се подсилят още малко. ПСВ и Лацио са по-добри от Стяуа.
Все пак на реванша все още очаквам минимална победа за Лудогорец. Новият тренер е добър стратег, но вчера нещо го прихвана.
Искаш да кажеш, да не му се падат такива отбори, като на Левски, че тогава митът за резила на Левски в ШЛ ще се срути, като Берлинската стена
Резилът за Левски не беше ШЛ, а падението и слабите резултати след това.
Петричев : Виждам, че политиката в страните в нашия ранг е една и съща. Цените са почти еднакви. Цена от 10 лева е добра и не би била причина привържениците на футбола да не могат да си позволят билет“
Такаааааа !!! Ако не се лъжа,пътуването до Букурещ за членове на фенклуба беше 10(десет) лева. Следва въпроса,кое е безплатно-билета или транспорта ???
Тук искам да вметна,че феновете на Левски,членове на фенклуба пътуват за 12 лв.до.....Ловеч .
Верно,че ми е мътна математиката,ама чак пък толкоз да не мога да смятам.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:Петричев : Виждам, че политиката в страните в нашия ранг е една и съща. Цените са почти еднакви. Цена от 10 лева е добра и не би била причина привържениците на футбола да не могат да си позволят билет“
Такаааааа !!! Ако не се лъжа,пътуването до Букурещ за членове на фенклуба беше 10(десет) лева. Следва въпроса,кое е безплатно-билета или транспорта ???
Тук искам да вметна,че феновете на Левски,членове на фенклуба пътуват за 12 лв.до.....Ловеч .
Верно,че ми е мътна математиката,ама чак пък толкоз да не мога да смятам.
Не разбирам какво ти влиза в работата. А и Левски не ме интересуват дали за 0 или 100 лева пътуват. Само такива като тебе се вторачват в детайлите.
А билета при нас е 8 лева най-евтиния. Да ти кажа ако не знаеш..
За Стяуа билета е 15 леи - моят, около 7 лева , смятай математико !
snakebite написа:
Не разбирам какво ти влиза в работата. А и Левски не ме интересуват дали за 0 или 100 лева пътуват. Само такива като тебе се вторачват в детайлите.
А билета при нас е 8 лева най-евтиния. Да ти кажа ако не знаеш..
За Стяуа билета е 15 леи - моят, около 7 лева , смятай математико !
И ся кво написа ????

Ако билета е 7 лв.,значи отиване и връщане до Букурещ е.....3 лв.

Аз за толкоз до работа не мога да ида.
Та остава въпроса. Кое е безплатно-билета или транспорта ??

Не,че има нещо лошо. Безплатен транспорт има навсякъде. Ама само вие отричате.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Какво толкова има? Разград-Букурещ е 120 км, наем на автобус - 1-1,5 лв/км. Отиване и връщане - 240-360 лв. Отделно за шофьор 30-60 лв. Такси и винетки - да кажем още 50-60 лв. Слагаш отстъпка за повече на брой автобуси. Грубо 400 лв на автобус. Делиш на 40 пътника и излиза 10 лв на човек. Излиза, че Домусчиев е спонсорирал с по 7 лв на човек х 2000 души = 14 хиляди лв се е охарчил. В Левски и ЦСКА да би да не дават пари на фенклубовете? Друг е въпросът къде потъват.