СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев
Хаха, ок. Както кажеш 

- Unforgiven_M
- Контакти:
Абсолютно неоправдан рев от страна на феновете на Ботев. Не сте се научили да губите достойно. Кажете че противника е бил по-добър, а не търсете под вола теле. Една спорна ситуация да има и веднага си намирате оправдание за загубата. А в нея дори съдията свири правилно...
На съдията правата са спрени, защото спести 2-3 картона за Лудогорец и поне 5-6 още за вас.
А младежа с картона, ако има морал и си признае че симулира, че говори врели некипели - всички ще го уважават, но с подобно поведение, повлияно от методите на Вили тъпото - само на загуба е...
На съдията правата са спрени, защото спести 2-3 картона за Лудогорец и поне 5-6 още за вас.
А младежа с картона, ако има морал и си признае че симулира, че говори врели некипели - всички ще го уважават, но с подобно поведение, повлияно от методите на Вили тъпото - само на загуба е...
Доста странно поведение за така лошо ударен играч, който не само , че не се хвана инстинктивно за удареното място, но и минута след това тропа по терена и с двата крака
Да ти ритнат така в областта на костта и да не те заболи изобщо си е направо извънземно

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Unforgiven_M
- Контакти:
Кашчей написа:Доста странно поведение за така лошо ударен играч, който не само , че не се хвана инстинктивно за удареното място, но и минута след това тропа по терена и с двата кракаДа ти ритнат така в областта на костта и да не те заболи изобщо си е направо извънземно
![]()
Лошо е, че злобарите в жълто и червено само говорят без да мислят. Дано е от някакъв вид душевна болка след загубата, а не заради липсата на капацитет за мислене...
Viv.Brooke написа:Глупости. Левия крак му е във въздуха, ако му отсече десния нали се сещаш, че няма да полегне така плавно.
То се вижда, че почти идеално че чорапът, кракът, бутонката на Александров са изцяло зад играча на Ботев.
Смърфиета, не. Не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че чорапът му е вдигнат над раната. Като гледам и аз не мога да те убедя обратното така че не ми се занимава да продължавам да пиша. Каквото имах - казах.
Мир да има само!Казвам това,което мисля и виждам!В събота ще ви надуем шушоните и готово

-
- Контакти:
BRF написа:Viv.Brooke написа:...
Мир да има само!Казвам това,което мисля и виждам!В събота ще ви надуем шушоните и готово!
Аз също:)
Щом ти говориш за шушони, съгласен съм. Имаш висок, но не отличен коефициент на познаване.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Unforgiven_M написа:Кашчей написа:Доста странно поведение за така лошо ударен играч, който не само , че не се хвана инстинктивно за удареното място, но и минута след това тропа по терена и с двата кракаДа ти ритнат така в областта на костта и да не те заболи изобщо си е направо извънземно
![]()
Лошо е, че злобарите в жълто и червено само говорят без да мислят. Дано е от някакъв вид душевна болка след загубата, а не заради липсата на капацитет за мислене...
Аз писах и снощи, след мача, че фенът има странната способност да приема всяко единоборство, спечелено от противника за фаул, докато нарушенията на нашите са безобидни, борба за топката, съдията ритуално ни отряза главите, момчетата плачат в съблекалнята. Головете са предимно от засада, а ако не е засада, то преди гола е имало нарушение в наша полза, но оня мръсник-съдията-не го свири.. това са общо взето вижданията на фена, а на българският фен са дори и леко засилени....Всъщност това са вижданията предимно на българският фен.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Viv.Brooke написа:BRF написа:Viv.Brooke написа:...
Мир да има само!Казвам това,което мисля и виждам!В събота ще ви надуем шушоните и готово!
Аз също:)
Щом ти говориш за шушони, съгласен съм. Имаш висок, но не отличен коефициент на познаване.
0:5 да съм по конкретен пък нека объркам с 2-3 гола

Кашчей написа:Доста странно поведение за така лошо ударен играч, който не само , че не се хвана инстинктивно за удареното място, но и минута след това тропа по терена и с двата кракаДа ти ритнат така в областта на костта и да не те заболи изобщо си е направо извънземно
![]()
Със сигурност тази рана не от тази ситуация ДЕСНИЯ крак на Колев (ляв на екрана) няма и драскотина на видеото.. Нивото на раната е по близо до коляното, а на видеото се вижда голяма част от крака...
Вижте поведението на играча на Ботев мисля че е на Огнянов на около 2.00 минута който е близо до съдията, който веднага след като съдията вдигна ръка , се изнесе към половината на Ботев без протести без нищо. 23 номер също не протестира..
Съдията даде фаул за симулация, но без намерение да вдига картон....
После защо му вдигна може само да гадаем, аз виждам че , Колев долу на земата мята ръце и вика нещо от рода на "аве, ей" псувня не виждам...После виждам Йорданов да казва нещо от рода на "Изчезни".....и след това Колев не е в кадър, и Йорданов му вдига картона , възможно е да го е напсувал точно в този момент.
Само гадаем. в момента...аз коментирам това което виждам, дали съдията е прав или не, ще се произнесе Съдийската комисия и тогав аще разберем кой крив кой прав !
Viv.Brooke написа:BRF кажи къде виждаш крака на Ал. Александров тук: http://prntscr.com/4cqkrf през единия или зад двата крака на футболиста. Виж, че бутонка се вижда !!зад!! крака на играча на Ботев

Тез пак почнаха със снимките.
Смешна работа.
И що наказаха Никито,като всичко е наред ???

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]