Искам всички палячовци, които защитаваха този престъпник вчера да се изкажат относно това видео! Чакам с интерес.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Val3ncia написа:samobotev написа:нарушението ясно се вижда при повторението, както се вижда, че играча не казва нищо на съдията и единствено отговаря на онова мекере Дяков като след това тръгва без да реплекира никой, ясно се вижда как въобще устата на играча не се отваря и как след като съдията приключва разговора си с Дяков вади картона и тръгва след Колев.
Общо взето жалка работа и Лудогорец все повече заприличва на едни други два отбора които от 60 години ги бутат и те 60 години разправят че това е най нормалното нещо на света.
Нарушението го виждате само тези заслепени от злоба !
Съдийските права на рефера Николай Йорданов бяха спрени до разглеждане на представянето му в мача за Суперкупата между Лудогорец и Ботев, завършил 3:1, съобщи сайтът на БФС.
Ето какво се казва в официалното съобщение на Съдийската комисия:
“Председателят на Съдийската комисия спира правата на съдията от финала за Суперкупата на България, игран между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Ботев Пд, Николай Йорданов, заради представяне, неотговарящо на категорията на съдията и получена незадоволителна оценка от съдийския наблюдател. Правата на съдията ще бъдат спрени до следващото заседание на Съдийската комисия, когато представянето му ще бъде анализирано подробно.”
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
boabbb написа:BRF написа:Гледах го тоя мач от 25-тата мин. до края на полувремето.Самият мач ми хареса,Ботев бяха много нахъсани и им се радвах на младия отбор.Второто не го гледах заради картона.Беше ясно,че мача свърши.Просто Лудогорец са по-класния отбор и срещу 10 човека логично стигнаха до победата.Дали имаше фал,дали нямаше,трябваше ли картон,кога трябваше да го даде?Как се радваше вили вуцов?За съжаление сега се коментират такива неща,а не се прави анализ на играта.Но,така е в България!Няма футболни анализи,кой как играл,къде сгрешил,кога е сменил схемата.Има само съдията това,съдията онова!
Честито на победителите!Купата си е купа и никой не би трябвало да я нарича безсмислена!Разбира се,този мач трябваше да се играе седмица преди започване на първенството,а не след 4-ти кръг!Но,така е в България!
Ами, не е така. Лудогорец бил по-класния - хубаво, така е, ама да го покажат, беА не да се налага Ники Плешивото да ги бута нагло напред
Аз лично съм много разочарован, когато съдията бута отбор с мангали, за сметка на нахъсани млади български играчи
Смърфиета написа:Яяяяяяя, какво прави дясното краче на М. Александров? Коментари?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NcEYEFy5GSM[/youtube]
Val3ncia написа:Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта