Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот BRF » 12 авг 2014 11:10

Alexx написа:Предлагам да си селекционирате няколко футболни коментатора, за да бъде вашия собственик доволен, че коментират "обективно" спрямо неговата преценка!

По-лесно ще е просто олигарха да си използва връзките и да разкара тия,които не му харесват!Все пак благодарение на него има футбол в България!Навярно и слънцето е изгряло днес след преговори с него,къде и колко да пече!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 авг 2014 11:51

BRF написа:
Alexx написа:Предлагам да си селекционирате няколко футболни коментатора, за да бъде вашия собственик доволен, че коментират "обективно" спрямо неговата преценка!

По-лесно ще е просто олигарха да си използва връзките и да разкара тия,които не му харесват!Все пак благодарение на него има футбол в България!Навярно и слънцето е изгряло днес след преговори с него,къде и колко да пече!

Вие се ебавате с човека, ама без него няма наистина няма футбол в България. Останалите 11 отбора практикуват различен спорт. Последно съм гледал А група през успехите на бг отборите в периода 2005-2007. От тогава досега футбол нямаше, понеже некадърници и мафиоти като Батков, Титан, Лупи, Христолов, Галя Топалова, Коко Динев, Марешки, Събев и прочие боклуци го убиха. Радвам се, че Лудогорец се появиха на сцената и играят истински и добър футбол в Европа и изстрадалия, необременен с фенщини български запалянко, може да се наслади на класни мачове, а не евроидиотии и трошене на нерви по чалгарски псевдофутболисти ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 авг 2014 14:54

Хаха какви две асистенции за цяла пролет , че той само срещу сините направи 2 асистенции в мачовете между двата отбора :)

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 12 авг 2014 16:59

Евала Соулън!

И аз съм на същото мнение - не разбирам защо извън вашата си кочинка се заглеждате само в мръсотията отвън - при вас си имате предостатъчно - като поглеждате навън - много по-полезно би било да усетите блясъка --> иначе си е от лайно на лайно.

Аз лично съжалявам, че се усъмних в ръководенето на клуба, като смятах, че не се прави нищо в насоката, в която на мен ми се искаше - пък те го направиха толкова добре, колкото дори не смеех да си представя!

Поздравления на всички неутрални фенове тук - аз смятам, че действително Лудогорец като клуб роди фенове на футбола, а не на отбори. Пък тези дето са си феновете на отбори - те винаги на чуждото бяло казват черно, а на своето черно - бяло. Това си е техният начин, но аз се радвам, че го има и нашият :)
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2014 17:03

Soulen написа:
BRF написа:

Вие се ебавате с човека, ама без него няма наистина няма футбол в България. Останалите 11 отбора практикуват различен спорт. Последно съм гледал А група през успехите на бг отборите в периода 2005-2007. От тогава досега футбол нямаше, понеже некадърници и мафиоти като Батков, Титан, Лупи, Христолов, Галя Топалова, Коко Динев, Марешки, Събев и прочие боклуци го убиха. Радвам се, че Лудогорец се появиха на сцената и играят истински и добър футбол в Европа и изстрадалия, необременен с фенщини български запалянко, може да се наслади на класни мачове, а не евроидиотии и трошене на нерви по чалгарски псевдофутболисти ;)

Дори и да си прав(а ти не си),това дава ли му право да заплашва коментатор?Всъщност дори не разбрах какво е направил въпросния човек!Коментирал колко ще е евентуалната премия при влизане в групите :? ,ми това се казва на всеки мач!

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 12 авг 2014 17:14

БРФ, ти не заплашваш ли Ушев, че ще му ебеш майката? Всеки заплашва, че ще се разправи с несправедливост, която усеща спрямо него. Аз лично също не усетих особена тенднциозност в коментирането на мача, по-скоро на моменти некомпетентност, но това е друга тема. Според мен и журналистите и Домусчиев са прави да отстояват принципите си и е тъпо да се заема страна при положение, че си отстрани. Ако беше Домусчиев - щеше да мислиш като него, ако беше журналист - като тях.
Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 авг 2014 18:35

А, ей сега я вапцахте вече!?! Това ви беше трансфера на века??! Да му се чуди човек на акъла на Дерменджиев (абе струваше ми се умен човек сякаш), какво видя в тоя пълен идиот Генов, че го мъкне в отбора ви??!! Та тоя освен, че е пълен лаик в треньорството, даже и физкултурник не смея да го нарека, щото ще взема да обидя някой даскал по физическо, ами е и доказан интригант, мишок, действаш подмолно и кално за да постигне подлите си цели! Ще ви разбие дисциплината, сговора, колектива... отбора ще ви прецака, ужас! Пада ми в очите Дерменджията, явно е или много заблуден човека или... просто е и той такъв мишок, за съжаление. Пак казвам, на свестен и умен човек ми приличаше и ... изведнъж такъв ход... като параход :mrgreen: Губите си симпатизанти, да знаете. Що народ го мрази тоя гащник Генов, що ви трябваше таралеж в гащите?! Все пак ви желая успех занапред, но вече с друго око ще гледам на отбора ви, докато такъв некадърен мухльо и доказан гадняр се мъдри в редиците ви.. Срам.. :twisted:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2014 20:22

Soul_VB написа:БРФ, ти не заплашваш ли Ушев, че ще му ебеш майката? Всеки заплашва, че ще се разправи с несправедливост, която усеща спрямо него. Аз лично също не усетих особена тенднциозност в коментирането на мача, по-скоро на моменти некомпетентност, но това е друга тема. Според мен и журналистите и Домусчиев са прави да отстояват принципите си и е тъпо да се заема страна при положение, че си отстрани. Ако беше Домусчиев - щеше да мислиш като него, ако беше журналист - като тях.

Ми не!Аргументирал съм се!Не ми се пиши едно и също!Нямам намерение да се поставям на ничие място,още по-малко на "крепостен селянин"!

proto
Контакти:

Мнениеот proto » 13 авг 2014 12:07

Защо Луму си тръгва ? Не е ли по - редно да се продаде за пари , а не просто да разтрогнат? Според мен той беше класно попълнение , а сега просто си тръгва.И то без трансферна сума. Не ,че Лудогорци пари нямат, но е важно да се печелят още. И с тях да се привличат нови футболисти които да вдигат нивото.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2014 15:01

proto написа:Защо Луму си тръгва ?

Как за какво си тръгва, за да дойде при нас, разбира се?! :lol: :mrgreen:
В София има по-хубави заведения! Такива като Луму, Стойчо знае как да ги строява! И накрая ще му вземем сносна сума! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Лудогорец”