Значи тренира с вас и ако ви хареса на тренировките, ще подпишете с него..Аз така го разбирам

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
dortmund_fen написа:Поздравления за Лудогорец и от мен ! В първите минути си пролича класата която имат и набързо им мушнаха 2 гола, а сърбите не знаеха къде се намират, после последва отпускане и от там ни вкараха головете.Въпроса ми е, защо по дяволите когато хамза и туре от ботев си търсят отбори Г-н Домусчиев не посегне да ги купи, след като вижда че Безяк не е в форма ???? Те са 100 пъти по-добри от безяк и кишада. Толкова ли са скъпи за Домуса ? Ако вземем поне хамза сме на 90% в групите.
Soul_VB написа:И аз съм на мнението на dortmund_fen още откакто видях, че играчи като тях могат да бъдат привлечени в България. Аз лично имах наблюдения явърху тях и отпреди това. Смешно е да се каже, че скаутското звено в Лудогорец не греши и има изобилие от примери по тази ос:
Ернандез, Витиня, Милисавлевич, Кишада, Вандерсон ..
Също така е тъпо да седиш с между половин нападател и нападател и половина 3 сезона - вече четвърти и да не търсиш подобрения в тази област - дори на всяка цена!
Аз лично съм крайно недоволен от трансферната политика на Лудогорец и се надявам нещо да се промени. Ако се случи ШЛ, дано поне тогава малко да се поразхарчат качествено, защото иначе се опасявам, че малко по малко всичко надградено до тук ще отиде на вятъра.
Според мен да твърдиш, че Хамза и Доре не са нищо особено показва некомпетентност, защото и двамата са много класни играчи и ако бяха в Лудогорец в момента ми се струва, че друга песен щяхте да пеете. Дори и да не са те, обаче, трябва нападател и то спешно - поне докато Безяк навлезне във форма, защото в момента е плачевен, а Кишада пък изобщо не е за Лудогорец.
Soul_VB написа:При цялото ми уважение според мен на Лудогорец им трябва футболист с голов нюх и за мен Хамза е точно такъв. Не мисля, че който и да е в Лудогорец има такова изявено качество и именно на това се дължат многобройните пропуски. Чудни атаки - левашки завършени. И това не е от днес или от вчера, а открай време. Освен това и таран открива празни пространства, но може и да сваля топки и да гърдира, докато на скорост навлизат другите осфанзивни играчи.
Стяуа ни е противник в ШЛ. А те желаят да вземат Хамза.
Сега е момента да вземем Хамза, който ни е много необходим и едновременно да прецакаме Стяуа.
Потребители, разглеждащи този форум: Ross_ty и 4 госта