Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 16 юли 2014 12:31

Какво значи това уж ще го задържим...
Значи тренира с вас и ако ви хареса на тренировките, ще подпишете с него..Аз така го разбирам :roll:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 17 юли 2014 01:02

Ами , аз доколкото разбрах сме го задържали ...може и да рита в дублиращия и ако се представи добре евентуално да получи някакъв шанс .

dortmund_fen
Контакти:

Мнениеот dortmund_fen » 07 авг 2014 18:13

Поздравления за Лудогорец и от мен ! В първите минути си пролича класата която имат и набързо им мушнаха 2 гола, а сърбите не знаеха къде се намират, после последва отпускане и от там ни вкараха головете. ;) Въпроса ми е, защо по дяволите когато хамза и туре от ботев си търсят отбори Г-н Домусчиев не посегне да ги купи, след като вижда че Безяк не е в форма ???? Те са 100 пъти по-добри от безяк и кишада. Толкова ли са скъпи за Домуса ? Ако вземем поне хамза сме на 90% в групите.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 авг 2014 19:27

Здравейте лудогорци, може ли да ми кажете кои са новите ви попълнения от това лято и от кой клуб са дошли.

Благодаря предварително :)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 07 авг 2014 22:53

dortmund_fen написа:Поздравления за Лудогорец и от мен ! В първите минути си пролича класата която имат и набързо им мушнаха 2 гола, а сърбите не знаеха къде се намират, после последва отпускане и от там ни вкараха головете. ;) Въпроса ми е, защо по дяволите когато хамза и туре от ботев си търсят отбори Г-н Домусчиев не посегне да ги купи, след като вижда че Безяк не е в форма ???? Те са 100 пъти по-добри от безяк и кишада. Толкова ли са скъпи за Домуса ? Ако вземем поне хамза сме на 90% в групите.

И как стигна до извода, че тия двамата от Ботев са някакво качесто за Лудогорец при това в повече от Безяк.
Тия освен по заплати, аз в тях друго високо качество не срещам!?
Ако имаха такива отдавна да са ги купили някъде на север или юг, а самия факт, че си търсят отбори говори достатъчно.
Лудогорец си има чудесни скаути и ако си забелязал те рядко грешат, иначе отбора нямаше днес да е това което е.
Да ги оставим да си вършат работата - те знаят как!

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 08 авг 2014 08:50

И аз съм на мнението на dortmund_fen още откакто видях, че играчи като тях могат да бъдат привлечени в България. Аз лично имах наблюдения явърху тях и отпреди това. Смешно е да се каже, че скаутското звено в Лудогорец не греши и има изобилие от примери по тази ос:

Ернандез, Витиня, Милисавлевич, Кишада, Вандерсон ..

Също така е тъпо да седиш с между половин нападател и нападател и половина 3 сезона - вече четвърти и да не търсиш подобрения в тази област - дори на всяка цена!

Аз лично съм крайно недоволен от трансферната политика на Лудогорец и се надявам нещо да се промени. Ако се случи ШЛ, дано поне тогава малко да се поразхарчат качествено, защото иначе се опасявам, че малко по малко всичко надградено до тук ще отиде на вятъра.

Според мен да твърдиш, че Хамза и Доре не са нищо особено показва некомпетентност, защото и двамата са много класни играчи и ако бяха в Лудогорец в момента ми се струва, че друга песен щяхте да пеете. Дори и да не са те, обаче, трябва нападател и то спешно - поне докато Безяк навлезне във форма, защото в момента е плачевен, а Кишада пък изобщо не е за Лудогорец.
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 авг 2014 10:34

Soul_VB написа:И аз съм на мнението на dortmund_fen още откакто видях, че играчи като тях могат да бъдат привлечени в България. Аз лично имах наблюдения явърху тях и отпреди това. Смешно е да се каже, че скаутското звено в Лудогорец не греши и има изобилие от примери по тази ос:

Ернандез, Витиня, Милисавлевич, Кишада, Вандерсон ..

Също така е тъпо да седиш с между половин нападател и нападател и половина 3 сезона - вече четвърти и да не търсиш подобрения в тази област - дори на всяка цена!

Аз лично съм крайно недоволен от трансферната политика на Лудогорец и се надявам нещо да се промени. Ако се случи ШЛ, дано поне тогава малко да се поразхарчат качествено, защото иначе се опасявам, че малко по малко всичко надградено до тук ще отиде на вятъра.

Според мен да твърдиш, че Хамза и Доре не са нищо особено показва некомпетентност, защото и двамата са много класни играчи и ако бяха в Лудогорец в момента ми се струва, че друга песен щяхте да пеете. Дори и да не са те, обаче, трябва нападател и то спешно - поне докато Безяк навлезне във форма, защото в момента е плачевен, а Кишада пък изобщо не е за Лудогорец.

С изключение на скаута на Вандерсон (за когото е още твърде рано да се твърди че не става), "скаутите" на останалите споменати от теб звезди не са в Лудогорец заради тази и подобни причини!
Заплатите на Доре и Хамза не съответстват нито на качествата им, нито на финансовата политика в Лудогорец!
С какво е заслужил Хамзата да взема с 10 000 евро повече от Марселиньо или Владо, каквито претенции има недоказаната звезда?
Защо трябва да се разваля атмосферата в един отбор, ако именно тя го движи към успеха!
Ивайло Петев си замина точно, заради пристрастията си към Генчев, Иван Стоянов и Деко, които бяха звезди, но на гърба на Лудогорец, като отбор!
Къде и какви са сега?!
"Скаут" на Милесавлевич беше именно Генчев.
Томанов не се съобразява с статута на футболиста, дали е звезда или не, а търси хора с футболни и морални достойнства, които да пасват на стила на Лудогорец!
Защо сте решили че на Лудогорец му трябва "Таран", след като това ще смени и стила и схемата на отбора, а се вижда че тази им носи успех!
Отборът винаги са играли със силно подвижен център нападател, който се смесва с полузащитата и осигурява фронт за атаки по цялата ширина на терена. Ако заменим Безяк или Кишада с "таран" ще трябва да се подготвим за безкрайни центрирания в наказателното поле на противника, което всъщност е и разликата на Лудогорец в атака от останалите тимове в шампионата!
На нас по скоро ни трябва тип Бербатов (с добра техника и нюх към гола, но с повече морал и по-малко мързел), но такъв не се задава на хоризонта!
Може пък нашите скаути да са набелязали някого. - Ще видим!?

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 08 авг 2014 13:10

При цялото ми уважение според мен на Лудогорец им трябва футболист с голов нюх и за мен Хамза е точно такъв. Не мисля, че който и да е в Лудогорец има такова изявено качество и именно на това се дължат многобройните пропуски. Чудни атаки - левашки завършени. И това не е от днес или от вчера, а открай време. Освен това и таран открива празни пространства, но може и да сваля топки и да гърдира, докато на скорост навлизат другите осфанзивни играчи.
Изображение

мили

Мнениеот мили » 08 авг 2014 15:47

Soul_VB написа:При цялото ми уважение според мен на Лудогорец им трябва футболист с голов нюх и за мен Хамза е точно такъв. Не мисля, че който и да е в Лудогорец има такова изявено качество и именно на това се дължат многобройните пропуски. Чудни атаки - левашки завършени. И това не е от днес или от вчера, а открай време. Освен това и таран открива празни пространства, но може и да сваля топки и да гърдира, докато на скорост навлизат другите осфанзивни играчи.

Стяуа ни е противник в ШЛ. А те желаят да вземат Хамза.
Сега е момента да вземем Хамза, който ни е много необходим и едновременно да прецакаме Стяуа.

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 08 авг 2014 21:03

Стяуа ни е противник в ШЛ. А те желаят да вземат Хамза.
Сега е момента да вземем Хамза, който ни е много необходим и едновременно да прецакаме Стяуа.

И аз туй си мисля цял ден :)
Изображение

Върни се в “Лудогорец”