Лудогорец - непоставен в плейофа за Шампионска лига!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

samo_levski
Контакти:

Re: Лудогорец - поставен в плейофа за Шампионска лига!

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2014 11:48

saract написа:Кое му е лошото да се скандира "българи юнаци"?

Еми така се скандира на националния тим, бе, льохи, не на клубен отбор, половината от които са църнаци :idea:

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 07 авг 2014 11:49

Жребият за плейофите ще се тегли на 8 август 2014 г. Първите мачове са на 19 и 20 август, а реваншите са на 26 и 27 август 2014 г.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 авг 2014 11:50

А на вашите мачове няма ли трикольори?Каква е разликата?

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2014 11:52

saract написа:А на вашите мачове няма ли трикольори?Каква е разликата?

че не се опитваме нито ръководството, нито феновете, да изкараме Левски национална кауза, докато ръководството на лайноборец и всичките му фенове се опитват да изкарат лайноборец национална кауза.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 авг 2014 11:57

samo_levski написа:
saract написа:А на вашите мачове няма ли трикольори?Каква е разликата?

че не се опитваме нито ръководството, нито феновете, да изкараме Левски национална кауза, докато ръководството на лайноборец и всичките му фенове се опитват да изкарат лайноборец национална кауза.

Мълчанието е злато.Ако беше се вслушал в тази народна мъдрост,сега злобата и простотията ти щяха да останат в тайна.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 авг 2014 12:03

Дали това, че Лудогорец е поставен, всъщност няма да им изиграе лоша шега? Ако приемем че Динамо Загреб бяха елиминирали Олборг, Лудогорец щяха да са непоставени в компанията на Марибор, Легия, Слован и Малмьо и да очакват някой измежду БАТЕ, Загреб, АПОЕЛ Никозия, Стяуа или Залцбург. Загреб видяхме какво им се случи миналата година, БАТЕ вече много издишат, Стяуа всяка година ядат здрав пердах от Лудогорец в контролите, АПОЕЛ едва ли са по-силни от Легия и Марибор по мое мнение... може би само Залцбург е по-силен отбор. Както и да е, пожелавам успех на Лудогорец и смятам, че ще успеят, но това разпределение на поставени и непоставени според мен не отговаря на класите на отделните тимове.
Само Левски!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 07 авг 2014 12:11

Разград се намира в България, населението е предимно БЪЛГАРСКО.
Имат чужденци - факт. Но градят и сериозна школа.
За мене този модел е оптимален за България, виждаме, че може.
Стига управлението да е сериозно де.

Как може, Левски и ЦСКА да нямат ЕДИН нормален стадион, как може от 25г. (без един пробив в ЛЕ) да нямаме никакви успехи в турнирите?
Може, защото управлението е скапано!

Защо значи да не се радвам на един БЪЛГАРСКИ отбор, за два сезона в Европа ве натрупал повече репутация от Левски и ЦСКА за 25г.?
Аз съм БЪЛГАРИН, и чак тогава Левскар. Бих се радвал и на европейски успехи на ЦСКА.
Това не значи, че не обичам Левски и няма да псувам Лудогорец в А-Група.
Но в Европа - Българското ще ми е винаги по-драго от всякакви там Лацио, Партизани и т.н.

Григор, Лудогорец, Кубрат - това е безплатен ПР за България, по-ефективен от всякакви ПР-агенции.

proto
Контакти:

Мнениеот proto » 07 авг 2014 12:36

Ще ме извинявате но се дразня на нелепите типове които искат да хейтват защото любимия им клуб е паднал от Лудогорец. Аз съм от Левски. Но не хейтвам без причина просто защото това е Лудогорец. Проблема на Левски е Тодор Батков, дебилните му решения, липсата на пари, заканите които не се спазват. Като цяло липсата на политика и план за развитие на клуба. В прибавка с малка част празноглави наркомани наричащи се "фенове" и ето ти какво става. Вярвам ,че с един Петев щяхме да се справим по-добре, а и ако му се дадеше шанс да работи за повече от 3 мача време...
В ЦСКА работата е същата , има един лъжлив лупи който няма и идея от къде да намери пари за клуба, но в същото време си говори общи приказки. Как ЦСКА видиш ли до няколко месеца ще станат шампиони. В същото време им седи още табелата на главния вход с проект за нов стадион, ама не виждам кога , как и кой ще го направи в близките години. В ЦСКА стратегия няма, какво ще се прави и как. Варянта според мен и за ЦСКА и за Левски е тип Ловеч-Партизан. Школата и с по няколко чуждестранни попълнения (ако) могат да вдигнат нивото, явно това в момента не се случва нито в Партизан нито в Ловеч, НО продажба на футболисти. Портизан продава за по 8-9 мил. Ловеч за по 2-3, но и това стига за да са финансово добре. Сега , има го и момента , че на мен да кажем ми е по-интересно да гледам клуб с 3ма българи в състава си , но да стига до елиминацията в Европа на пролет, пред това да се радвам, че сме продали наше момче на Удине, Спортинг, Майнц, като не е ясно колко ще играе там, а и това е вид инвестиция в националния отбор , който обаче виждаме ,че не се движи кой знае колко добре въпреки тая инвестиция. Затова се радвам на Лудогорец и не хейтвам. Много исках и Василев да направи стадиона на Ботев, със селекция да постигнат нещо значимо. Поне участие в групите на ЛЕ. А и жребия им беше супер. Ако не бяха станали кризите там вероятно и днес щяхме да им стискаме палци срещу ПСВ.
Проблема е там, че има едни лайнарковци с извинение които наричат другите клубове с ругатни но не си дават сметка, че те са толкова жалки, че не е истина. Пожулавам успех на Лудогорец и се надявам да са в групите на ШЛ, НЯМА ПО-ДОБПО нещо за българския футбол от нов представител в груповата фаза на ШЛ!!!!!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 07 авг 2014 12:43

Ако някой не подкрепя "каузата" е национален предател :lol: :lol:
Смешки.
България има един национален отбор и той не е Лудогорец, колкото повече се опитвате да изкарате Лудогорец по-важен от националния отбор и да ни убеждавате, че трябвало да подкрепяме "каузата", толкова повече хора намразват това отборче.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 авг 2014 12:48

siniq_fen написа:Дали това, че Лудогорец е поставен, всъщност няма да им изиграе лоша шега? Ако приемем че Динамо Загреб бяха елиминирали Олборг, Лудогорец щяха да са непоставени в компанията на Марибор, Легия, Слован и Малмьо и да очакват някой измежду БАТЕ, Загреб, АПОЕЛ Никозия, Стяуа или Залцбург. Загреб видяхме какво им се случи миналата година, БАТЕ вече много издишат, Стяуа всяка година ядат здрав пердах от Лудогорец в контролите, АПОЕЛ едва ли са по-силни от Легия и Марибор по мое мнение... може би само Залцбург е по-силен отбор. Както и да е, пожелавам успех на Лудогорец и смятам, че ще успеят, но това разпределение на поставени и непоставени според мен не отговаря на класите на отделните тимове.

Може и да не отговаря но отговаря на представянето на тези тимове през последните 5 години в ЕКТ иначе дай един Монако дето не е играл в Европа от сумалък време да го сложим направо в 1ра урна щото са извадили парички и са направили класен отбор еми не става като докажат тази класа със стабилно представяне в ЕКТ 5 години подред тогава ... дотогава ей така на последно място в групите зад Разград :lol:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2014.html

Върни се в “Лудогорец”