Лудогорец - Динамо Букурещ 4:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

LSW
Контакти:

Re: Лудогорец - Динамо Букурещ

Мнениеот LSW » 08 юли 2014 23:16

може ли писача на текстовия коментар да бъде по точен. Всички гледаме мача.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 юли 2014 23:34

Страхотен мач на нашите и според мен резултът изобщо не отговаря на показаното. От 2 удара на Чворович му направиха 2 смешни гола, които бяха напълно спасяеми. Не му помогна и Ал.Александров, който в този мач беше просто отчайващ. Иначе поне още 3 парцала заслужаваха румънците. Най-впечатляващото е, че на терена не се появиха едновременно титулярите ни...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 юли 2014 23:45

D.Georgiev написа:Страхотен мач на нашите и според мен резултът изобщо не отговаря на показаното. От 2 удара на Чворович му направиха 2 смешни гола, които бяха напълно спасяеми. Не му помогна и Ал.Александров, който в този мач беше просто отчайващ. Иначе поне още 3 парцала заслужаваха румънците. Най-впечатляващото е, че на терена не се появиха едновременно титулярите ни...

Нищо ново!
А. Александров всъщност никога от като е в Лудогорец не се е представял на ниво, а днес стана ясно и че въобще не подхожда на стила на отбора заради липса на класа.
Стоев се опитва да създаде два приблизително равностойни отбора, които да ротира в първенството и ми се струва, че тази подготовка въобще няма да промени представите му за основна единадесетица на отбора (може би Анисе с течение на времето да измести Ешпиньо).
Явно сме сила, но никой не бива да смята че това решава нещата, ако футболистите не влагат максимума от себе си.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 юли 2014 23:54

Като чета мненията в румънската преса, там вече са по-ниски от тревата като става въпрос за "Лудогорец". Гледам, че добрите им отбори ги гънем с половината от титулярите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 10:37

-1914- написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:
Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. :shock:

Кой мач от световното ще бъде от 21:30ч.?
BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете :? :lol: !Вместо да е обратната!Как ли се чудят ингилизите!
п.п.Много ме кефи как ръководството никога не е в издънка,а само спасява положението.

Наема на един ПТС да ти заснеме дадено събитие струва около 5000 евро за мач, тази сума едва ли им е проблем

Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!Както и да е и аз бих гледал ЦСКА за сметка на СП!
За другото-мисълта ми беше,че телевизиите плащат за да предават мачове,а в случая отбора ще плаща за да му предават мача :? !Все пак тази пропаганда накрая може и да доведе до създаване на "фенове".

Разбирам те, то никой не би гледал ЦСКА вместо световното :lol: .
На мен Лудогорец са ми интересни, най-малкото защото очаквам да ги гледам в Европа и след зимата.
Други Български представители не очаквам да стигнат (да не говорим за минаване) до групите.
От Лудогорец очаквам пак пробив, дали до групите на ШЛ или до 1/8 или 1/4 финал на ЛЕ ще видим след няколко месеца.
Само, че миналата година ги спря слабата защита, а сега пак не виждам да са направили трансфери в тази посока.

Писал съм БИХ гледал ЦСКА вместо СП!Пък щом Лудогорец са ти интересни,гледай си ги кой те спира?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 10:39

Долно уйно написа:
BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.

15 минути от края на контролата може да не се гледат, така че основната теза мисля, че е ясна

Аз нямам теза,просто констатация!Който е решил да догледа контролата,би трябвало да съжалява за изтърваното начало на полуфинала ;) !

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 09 юли 2014 11:15

BRF написа:
Долно уйно написа:
BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.

15 минути от края на контролата може да не се гледат, така че основната теза мисля, че е ясна

Аз нямам теза,просто констатация!Който е решил да догледа контролата,би трябвало да съжалява за изтърваното начало на полуфинала ;) !

И за какъв дявол да съжелявам? Нито един от Германия и Бразилия не ми е интересен. Ако ще да се избият, аз продължавам да се интересувам основно от българските отбори!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 11:25

fiesta написа:
BRF написа:
Долно уйно написа:

И за какъв дявол да съжелявам? Нито един от Германия и Бразилия не ми е интересен. Ако ще да се избият, аз продължавам да се интересувам основно от българските отбори!

ОК,баси хората!Вчера се игра исторически полуфинал с няколко рекорда!От любопитство би трябвало да искаш да го гледаш,но не е задължително разбира се или пък да съжаляваш!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец - Динамо Букурещ 4:2

Мнениеот D.Georgiev » 09 юли 2014 11:46

Шегата на страна, вчера много ми хареса ръмънчето, което вкара първия гол - Денис Лемак. Гледам, че е на 19 год., нападел и е във втория отбор на Динамо, надявам се щаба ни да го е забелязал.

Върни се в “Лудогорец”