volf написа:Blue1914 написа:volf написа:Blue1914 написа:Трябва да си тотален олигофрен, за да не видиш къде е та***ка школа на няма и 2 години да изкара шампионски отбор от 17-годишни млади футболисти.
Трябва да си тотален наивник, за да приписваш повече от 40% от заслугата за уменията на тези момчета на школата на Лудогорец.
Напълнихте ли стадиона с Лцио, умници!
Мамин златен!

Реши да се подпише под горните определения с НЕОПРОВЕРЖИМ довод!

Сигурно вкъщи в местното читалище са много горди какъв капацитет си имат!

Това са 100 години и 2 дена остроумие! - нямя да се дадеш ти - юнак!
Аз двугодишният тотален олигофрен и наивник от селу с до 40% КПД, де шь ги схващъм тез зависимусти ...., де?
Заради разсъжденията ти, и по скоро заради наложената 40%-ната бариера предположих, че юношеският футбол не е всред твоите приоритети.
Затова зададох въпроса, който вълнува все още целият свят, Тити и мен самия -" Напълнихте ли стадиона с Лцио, умници!"
Това беше единствената Ви алтернатива за съревнование с Лудогорец и ми се струва, че почти ги "настигнахте".
Ако смяташ, че е дошло време, може да се заемете и с юношестккият футбол, така или иначе мъжкия изглегжда сте го отписали?
Поклон пред твоята логика, Капацитете!

Похвали се на госпожата, да ти купи сладолед от РУМ-а за награда!

А чичо Кирчо може и цяла титличка да ти поръча, понеже си будно момче и подкрепяш отбора.

На другите ви заклети ултраси- красавицата с тиквата и принца с ловно-рибарските одежди вече се падат по няколко купи на калпак.
Вече съм спокоен за бъдещето на тая държава- ще пребъде с твоята логика, че дошлите да цоцат Домуса младежи, събрани от школи от цяла България, дължат почти всичко футболно в тях на отбора, в който са изкарали има-няма 20% от футболното си обучение.
Относно хиперумните заяждания, които използваш по ориенталски маниер вместо аргументи- Алеко Константинов още преди много години е написал една гениална творба за такива като тебе.

Все пак знай едно- нито ти ще изпиташ някога тръпката и емоцията, която 35 000 изстрадали сини сърца си доставихме едно на друго, нито ще разбереш какво е ултрас сектор за 14, нито дори за 4 хиляди, претъпкан много над крайния предел и много преди мача, нито пък аз ще разбера какво е да бъда на домакински мач, където три четвърти от хората на стадиона преди 3 години не са били чували нито за отборчето, нито за градчето ми.