Лудогорец шампион и при юношите до 17 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Лудогорец шампион и при юношите до 17 години

Мнениеот Blue1914 » 26 май 2014 13:46

volf написа:
Blue1914 написа:Трябва да си тотален олигофрен, за да не видиш къде е та***ка школа на няма и 2 години да изкара шампионски отбор от 17-годишни млади футболисти. :oops: :oops:
Трябва да си тотален наивник, за да приписваш повече от 40% от заслугата за уменията на тези момчета на школата на Лудогорец. :oops: ;)

Напълнихте ли стадиона с Лцио, умници!

Мамин златен! :) Реши да се подпише под горните определения с НЕОПРОВЕРЖИМ довод! :mrgreen: Сигурно вкъщи в местното читалище са много горди какъв капацитет си имат! :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 май 2014 14:47

Blue1914 написа:
volf написа:
Blue1914 написа:Трябва да си тотален олигофрен, за да не видиш къде е та***ка школа на няма и 2 години да изкара шампионски отбор от 17-годишни млади футболисти. :oops: :oops:
Трябва да си тотален наивник, за да приписваш повече от 40% от заслугата за уменията на тези момчета на школата на Лудогорец. :oops: ;)

Мамин златен! :) Реши да се подпише под горните определения с НЕОПРОВЕРЖИМ довод! :mrgreen: Сигурно вкъщи в местното читалище са много горди какъв капацитет си имат! :mrgreen:

Това са 100 години и 2 дена остроумие! - нямя да се дадеш ти - юнак!
Аз двугодишният тотален олигофрен и наивник от селу с до 40% КПД, де шь ги схващъм тез зависимусти ...., де?
Заради разсъжденията ти, и по скоро заради наложената 40%-ната бариера предположих, че юношеският футбол не е всред твоите приоритети.
Затова зададох въпроса, който вълнува все още целият свят, Тити и мен самия -" Напълнихте ли стадиона с Лцио, умници!"
Това беше единствената Ви алтернатива за съревнование с Лудогорец и ми се струва, че почти ги "настигнахте".
Ако смяташ, че е дошло време, може да се заемете и с юношестккият футбол, така или иначе мъжкия изглегжда сте го отписали?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 май 2014 15:30

volf написа:
honda написа:
volf написа:
honda написа:Не искам да се включвам в разразилата се полемика.Първо честито на момчетата от Лудогорец. Определено колегата nasko 75 е специалист по детско-юношески футбол и не мога да не се съглася. с него. За мен самия не е най-важното кой е шампион при юношите, а е много по-важно колко млади играчи са наложени в първия състав. Не са толкова важни постиженията при юношите, а как са подготвени момчетата . Медалите при юношите общо взето не значат нищо. Примерно на 16 години Л.Балтанов беше в Барселона, на 17 Хичо и М.Огнянов бяха желани от Аякс, Б.Табаков при юношите за един сезон вкара 120 гола и какво от това, всички знаем до къде стигнаха.
Според мен когато говорим за юношески футбол последното нещо от което трябва да се водим е "победителите не ги съдят". Това че Лудогорец взема деца от другите школи- аз лично не виждам нищо нередно,всеки има право сам да избере пътя за детето си. Ако аз бях родител за мен по-важно е каква перспектива ще има пред детето ми когато стане на 18-19 години и какви шансове ще има да играе в първия отбор, а не какви условия ще има на 15-16 години. Ако аз бях родител и трябваше да избирам място за развитие на детето ми бих избрал Литекс,Левски,Черно Море или Славия пред Лудогорец. Неслучайно и националните формации за различните възрасти са на практика компилация от момчета от тези отбори.
Друго нещо ми направи не добро впечатление- обикновено много рядко се споменава във водещите спортни медии за подрастващите , а сега се отделя доста сериозно внимание за това кой е шампиона при 17-годишните,доста по-голямо отколкото при 19 годишните, а не би трябвало да е така според мен.

Това какво е? - факти, предположения или настроения!

Не знам ти ще кажеш ;) - примерно в мача на националния отбор до 19 години срещу Швеция преди 2 дни играха по 5 момчета и от Литекс и от Левски, а от Лудогорец ...? Не знам как го наричате в Разград - факт,предположение или настроение :)
Между другото успех на момчетата днес в решителния мач срещу Чехия.

Лудогорец няма юноши до 19 години в елита и е нормално да няма национал в тази възрастова група!
Ако обаче Лудогорец няма достатъчно представители в другите възрастови формации на националния, това ще е по скоро проблем за държавата отколкото за клуба.
Мъжката формация на националите използува 8 от футболистите на Лудогорец!!!

От тази 8 национали, юноши на Лудогорец са...? - не се сещам,очаквам да ми поскажеш. Някакви успехи на А националния отбор напоследък?-не се сещам, също очаквам да ми подскажеш ;)
В момента говорим за юношески футбол , и в другите юношески национални гарнитури положението горе долу същото както при U-19 и там националните гарнитури са изградени основно от момчета от Левски и Литекс. Или и това са "факти,предположения или настроения" ;) . Не разбрах какъв проблем за държавата ще бъде ,ако в националните отбори за различните юношески възрасти няма момчета от Лудогорец, България като държава е съществувала повече от 1300 години без да имала юношески национали от Лудогорец и не съм забелязал това да е било проблем ;) или май (не за първи път) използваме думи от български език на които не им знаем значението ;) .
Между другото юношеските национални формации до 19, 18 и 16 години се представят доста добре,но май в тях няма нито едно момче от Лудогорец.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 май 2014 16:45

volf написа:
Blue1914 написа:
volf написа:
Blue1914 написа:Трябва да си тотален олигофрен, за да не видиш къде е та***ка школа на няма и 2 години да изкара шампионски отбор от 17-годишни млади футболисти.
Трябва да си тотален наивник, за да приписваш повече от 40% от заслугата за уменията на тези момчета на школата на Лудогорец.

Това са 100 години и 2 дена остроумие! - нямя да се дадеш ти - юнак!
Аз двугодишният тотален олигофрен и наивник от селу с до 40% КПД, де шь ги схващъм тез зависимусти ...., де?
Заради разсъжденията ти, и по скоро заради наложената 40%-ната бариера предположих, че юношеският футбол не е всред твоите приоритети.
Затова зададох въпроса, който вълнува все още целият свят, Тити и мен самия -" Напълнихте ли стадиона с Лцио, умници!"
Това беше единствената Ви алтернатива за съревнование с Лудогорец и ми се струва, че почти ги "настигнахте".
Ако смяташ, че е дошло време, може да се заемете и с юношестккият футбол, така или иначе мъжкия изглегжда сте го отписали?

Поклон пред твоята логика, Капацитете! 8-) Похвали се на госпожата, да ти купи сладолед от РУМ-а за награда! :mrgreen: А чичо Кирчо може и цяла титличка да ти поръча, понеже си будно момче и подкрепяш отбора. :mrgreen: На другите ви заклети ултраси- красавицата с тиквата и принца с ловно-рибарските одежди вече се падат по няколко купи на калпак.

Вече съм спокоен за бъдещето на тая държава- ще пребъде с твоята логика, че дошлите да цоцат Домуса младежи, събрани от школи от цяла България, дължат почти всичко футболно в тях на отбора, в който са изкарали има-няма 20% от футболното си обучение. :oops:

Относно хиперумните заяждания, които използваш по ориенталски маниер вместо аргументи- Алеко Константинов още преди много години е написал една гениална творба за такива като тебе. ;) Все пак знай едно- нито ти ще изпиташ някога тръпката и емоцията, която 35 000 изстрадали сини сърца си доставихме едно на друго, нито ще разбереш какво е ултрас сектор за 14, нито дори за 4 хиляди, претъпкан много над крайния предел и много преди мача, нито пък аз ще разбера какво е да бъда на домакински мач, където три четвърти от хората на стадиона преди 3 години не са били чували нито за отборчето, нито за градчето ми. ;)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 26 май 2014 21:22

volf или golf, няколко неща трябва да ти отбележа
Как да си говоря с човек, който пише с правописни грешки и дори смята, че думата е "убочава"??????? http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BE%D0 ... 0%B0%D0%BC

Никой не коментира къде са отишли децата. За 3 път ти го пиша, явно няма начин да го разбереш или дори прочетеш. ПРОБЛЕМЪТ Е в изплащането на компенсациите. Моят проблем е, че президентите на Лудогорец, Литекс, Славия, ЦСКА и Левски - или пък управата на тези клубове, не спазват правилата. Държат се като дерибеи, като абсолютни феодали, за които не важат законите. Мутренска работа. Почетвъртвам се - нека да отидат децата където искат. Ние си искаме компенсациите според таблицата...простичко. А не служителите в БФС да треперят от страх, че ако входират молбата ни, ще изгорят от работа. Само защото спазват правилата!!!!
По футболните въпроси няма да си пиша с тебе, защото е губене на време. Имам два въпроса:
1. знаеш ли какъв цвят е трансферния правилник?
2. знаеш ли коя глава от този правилник е трансфер на футболист в юношеска възраст!
Благодаря и приятен ден....

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 29 май 2014 11:32

Честито! Специално за юношеските и младежки формации важи принципа, не на кое място си се класирал и колко купи си спечелил, а колко играча са ти влезли на първо място в клуба и на второ изобщо в професионалния футбол. Защото не знам дали е точно така, но при преминаването на Бербатов от клуб в клуб за трансферна сума част от парите отиват в школата на Пирин около 250-300 000 евро. Нещо в тези формации във всички клубове е сбъркано. Защо тези момчета не ставали за професионалния футбол у нас. Даваме приоритет на чужденци анонимници. Мениджерски интереси. Другото което е, че нямаме треньори в тези школи и не само в тях, а и навсякъде. Български треньор по футбол равно на нула. Никъде по Европа не ги искат, само в Азия и Африка.
ВДинев

Потребителски аватар
Penchevweb
Контакти:

Мнениеот Penchevweb » 01 юни 2014 11:37

Набор 95 също станаха шампиони след 3:0 над Шумен.

Изображение
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”