КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:ЕМИЛ написа:0 : 1
След като Емил е казал,значи на финала бием.Проследете всичките му прогнози.След като ги видя,отивам и пускам обратно и не веднъж съм печелил.Направете си експеримент.Ако на 15 Чико не прегърне купата която ни е цел един бостанджия трябва да търси от ФБР нова самоличност и квартира.
Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ
tiamat написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:ЕМИЛ написа:0 : 1
След като Емил е казал,значи на финала бием.Проследете всичките му прогнози.След като ги видя,отивам и пускам обратно и не веднъж съм печелил.Направете си експеримент.Ако на 15 Чико не прегърне купата която ни е цел един бостанджия трябва да търси от ФБР нова самоличност и квартира.
!
-
Re: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ
dickinson написа:atanas7510 написа:Да така е но ще дойдат и неуспехите и тогава ще видим дали на някой от Вас ми пука за Лудогорец или просто следва силните на деня. Лесно се подържа докато побеждаваш трудно е като губиш.Ние минах през всякакви етапи и пак сме зад отбора. Ходил съм на мач и съм знаел че ще паднем и пак съм бил там викал съм падали сме и съм бил доволен.
ние във В група събирахме над 1000 човека на мач, в Б бяхме рекордьори заедно с Етър доколкото си спомням
няма други качествени забавления в нашия регион освен футбола
Много хубаво. Продължавайте в същия дух.
Нямаме потенциала като на Пловдив и София . За София е малко относително , защото са 2млн , а на мачове има по 4-5000 . Ние сме 30 000 , но определно се запалиха и доста хора от съседните по-малки градове и т.н. Като си помисля ,че навремето сме били близо 60 000 ... За 30 000 , 6000 е добра посещаемост , а и хората ходят избирателно . Много повече са тези , които се интересуват , но гледат по телевизията .
Заслужена победа на Лудогорец. С многомислионната си слекеция Ботев прилича на квартален отбор. Година и половина Мъри благодарение на наивността на Цветан Василев греби с пълни шепи от банковата му сметка. Дали Мъри плаща на журналистите да го величаят? Ще е доста жалко, ако го правят безплатно и с вярата, че Мъри е някакво светило дори и за българските стандарти.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
kev1n написа:Кратко сведение.. момчетата от пловдив бяха 8500, а тези подкрепящи Разград /и съответните фенклубове/ около 45ооТрябва да похвалим Фенклуб Варна, които напълниха 1о автобуса и отделно над 4о коли!
От следващия сезон се очакват много силни фенклубове в поддръжка на шампионите и от Русе, Шумен, Търговире и Велико Търново! Както искате го разбирайте, но Лудогорец вече ИЗЛЕЗЕ от границите на Разград!
290 служители от Бургас, Варна, Разград и Пловдив са се грижили за реда на стадион Лазур в Бургас вчера. 13 000 са били феновете на Ботев, а общо на стадиона е имало 16 500 души. Това обяви шефът на Бургаската полиция Милен Димитров.
Иначе честита купа на Лудогорец - напълно заслужено!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
- barsa79
- Контакти:
Честито вече може да си говорим за групите на ШЛ.......
boyoto написа:kev1n написа:Кратко сведение.. момчетата от пловдив бяха 8500, а тези подкрепящи Разград /и съответните фенклубове/ около 45ооТрябва да похвалим Фенклуб Варна, които напълниха 1о автобуса и отделно над 4о коли!
От следващия сезон се очакват много силни фенклубове в поддръжка на шампионите и от Русе, Шумен, Търговире и Велико Търново! Както искате го разбирайте, но Лудогорец вече ИЗЛЕЗЕ от границите на Разград!
290 служители от Бургас, Варна, Разград и Пловдив са се грижили за реда на стадион Лазур в Бургас вчера. 13 000 са били феновете на Ботев, а общо на стадиона е имало 16 500 души. Това обяви шефът на Бургаската полиция Милен Димитров.
Иначе честита купа на Лудогорец - напълно заслужено!
Не му е верен брояча само тва ще ти кажа

Няма как да е имало 16 500 при празни места и буферни сектори.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Разбира се, че неутралните фенове са ги броили за поддържници на ботев
как да е иначе ;д