Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот kanara1978 » 12 май 2014 15:54

dickinson написа:
kanara1978 написа:
hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш :lol:

на нас ни ни трябва да спираме Безяк и Марселиньо а да спрем съдията който след поредната вечеря с Петричев в Ресторант Сръбска Скара ще ви дава дузпа като предния мач в Разград

тези оправдания за съдията сме ги чували от вас, ревахте за дузпата в Разград, но след внимателно гледане Антон Генов каза чиста дузпа и то по-вашата телевизия, но вече беше почнала помията

нищо не казваш за оная топка дето мина гол линията а гол не се призна, Лудогорец не повдигнаха въпроса джентълменски

ако оня мустакатия с много пари не ви купи финала, никога няма да ни победите при нормални обстоятелства, колко милиона еуро набутахте на полусезона за 4 място

А да сравняваш публиката с Ботев с тази на Партизан е смешно, сравнявайте се с Левски и ЦСКА

след 1-2 годинки когато вече Лудогорец е там където му е мястото във Б група.Пак ще пеете -Хайде на село да берем домати :mrgreen:
остави дузпата в разград ами предния мач в Пловдив отмени ни чист гол в последната минута и 100% дузпа не ни даде.аман от селски отбори които вечерят със съдията преди мач в Сръбска Скара

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 12 май 2014 16:47

kanara1978 написа:
dickinson написа:
kanara1978 написа:
hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш :lol:

на нас ни ни трябва да спираме Безяк и Марселиньо а да спрем съдията който след поредната вечеря с Петричев в Ресторант Сръбска Скара ще ви дава дузпа като предния мач в Разград

тези оправдания за съдията сме ги чували от вас, ревахте за дузпата в Разград, но след внимателно гледане Антон Генов каза чиста дузпа и то по-вашата телевизия, но вече беше почнала помията

нищо не казваш за оная топка дето мина гол линията а гол не се призна, Лудогорец не повдигнаха въпроса джентълменски

ако оня мустакатия с много пари не ви купи финала, никога няма да ни победите при нормални обстоятелства, колко милиона еуро набутахте на полусезона за 4 място

А да сравняваш публиката с Ботев с тази на Партизан е смешно, сравнявайте се с Левски и ЦСКА

след 1-2 годинки когато вече Лудогорец е там където му е мястото във Б група.Пак ще пеете -Хайде на село да берем домати :mrgreen:
остави дузпата в разград ами предния мач в Пловдив отмени ни чист гол в последната минута и 100% дузпа не ни даде.аман от селски отбори които вечерят със съдията преди мач в Сръбска Скара

пак си облъчен от Бюрековата телевизия, къде видя 100% дузпа при играч обърнат с гръб към вратата и далече от противников играч, чистия гол го вкараха при вдигнат флаг и 2 играчи в засада които не спряха да играят.

ако си сигурен че Лудогорец ще в Б група заложи, може доста пари да направиш
играйте си правилния футбол и не се занимавайте с нас, ние сме си доволни от отбора и играта

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 13 май 2014 09:07

dickinson написа:
kanara1978 написа:

Ще си говорим на 15 :). А колкото до феновете на Партизан , които толкова много ми ги възхваляваш са толкова големи, че се бият по между си и то заради чужди публики и симпатии. Отделно, ти нали не си мислиш, че Лудогорец е Цървена Звезда, за да видиш същността на феновете на Партизан? Играл той на Юна, сега ще играеш на Лазур!

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 13 май 2014 11:30

Лудогорец щели да отидат в Б група - е Ботев от къде дойдоха миналата година?!
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 13 май 2014 12:42

demarkos написа:Лудогорец щели да отидат в Б група - е Ботев от къде дойдоха миналата година?!

Лудогорец никога няма да има това, което имат БОТЕВ, ЦСКА, ЛЕВСКИ и Локомотив Пловдив. Така че колкото и да ми се пениш с твоето моментно отборче , в което по-голяма част от съществуването му е било във "В" група няма да ме убедиш, че сте истински футболен клуб.

ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ВЕЛИК!

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 13 май 2014 12:51

soulhealer написа:
demarkos написа:Лудогорец щели да отидат в Б група - е Ботев от къде дойдоха миналата година?!

Лудогорец никога няма да има това, което имат БОТЕВ, ЦСКА, ЛЕВСКИ и Локомотив Пловдив. Така че колкото и да ми се пениш с твоето моментно отборче , в което по-голяма част от съществуването му е било във "В" група няма да ме убедиш, че сте истински футболен клуб.

В никакъв случай не се пеня-аз не оспорвам и факта,че Лудогорец няма да е никога като ЦСКА,Левски,Ботев и Локомотив/Пловдив/, но това,че отбора от родния ми град е на това ниво в момента и трета година подред е шампион на България, няма как да не ме радва и в същото време да не ме боли,когато чета толкова злобни коментари по негов адрес.

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 13 май 2014 14:01

demarkos написа:
soulhealer написа:

В никакъв случай не се пеня-аз не оспорвам и факта,че Лудогорец няма да е никога като ЦСКА,Левски,Ботев и Локомотив/Пловдив/, но това,че отбора от родния ми град е на това ниво в момента и трета година подред е шампион на България, няма как да не ме радва и в същото време да не ме боли,когато чета толкова злобни коментари по негов адрес.

Значи сериозно си се объркал, че аз злобея, защото не отричам качествата на футболистите на Лудогорец. Но като цяло те наистина не осъзнават какво ще се случи на 15-ти май. Единствения футболист на Лудогорец , който със сигурност знае какво, ще става тогава е Йордан Минев, ама той си е перде и по-принцип. И написах тези неща, защото някакви ми говорят за ЮНА, ПСВ, ЛАЦИО и т.н. С усмивка, ще кажа, че ние нямаме нищо общо с този стадион и тези отбори и ще си направим това , което е необходимо :mrgreen:
Прогноза : Ботев - Лудогорец - 2:0
1:0 Хамза 19
2:0 Педро 87

Червени картони: Минев(Б) и Минев (Л) в 68-та минута.

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 13 май 2014 14:30

soulhealer написа:
demarkos написа:
soulhealer написа:

Значи сериозно си се объркал, че аз злобея, защото не отричам качествата на футболистите на Лудогорец. Но като цяло те наистина не осъзнават какво ще се случи на 15-ти май. Единствения футболист на Лудогорец , който със сигурност знае какво, ще става тогава е Йордан Минев, ама той си е перде и по-принцип. И написах тези неща, защото някакви ми говорят за ЮНА, ПСВ, ЛАЦИО и т.н. С усмивка, ще кажа, че ние нямаме нищо общо с този стадион и тези отбори и ще си направим това , което е необходимо :mrgreen:
Прогноза : Ботев - Лудогорец - 2:0
1:0 Хамза 19
2:0 Педро 87

Червени картони: Минев(Б) и Минев (Л) в 68-та минута.

Интересна прогноза за червените картони, с която съм съгласен на половина - най-вероятните им притежатели са братята, ама едва ли в една и съща минута, тъй като е малко вероятно да се сдърпат по между си :))) Ама пък, знам ли ....

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 13 май 2014 14:49

Хахахахха, нашите не знаели какво ще им се случи на 15 май :lol: Нещо много сте си повярвали и пак ще повторя това което някой каза по-горе - и срещу по-големи публики сме играли, и срещу по-добри отбори сме играли, така че точно от Ботев няма какво да се стряскаме. Инае имаш правото да си вярваш, даже по-добре...хем после ще боли повече като вземем купата.

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 13 май 2014 16:15

hijack1 написа:Хахахахха, нашите не знаели какво ще им се случи на 15 май :lol: Нещо много сте си повярвали и пак ще повторя това което някой каза по-горе - и срещу по-големи публики сме играли, и срещу по-добри отбори сме играли, така че точно от Ботев няма какво да се стряскаме. Инае имаш правото да си вярваш, даже по-добре...хем после ще боли повече като вземем купата.

Ще ти пиша пак на 18 или 19-ти непобедими лудогорецо!

Върни се в “Лудогорец”