Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ

Мнениеот kev1n » 10 май 2014 19:58

Мхм.. :) и аз така ги виждам нещата.. :) Ако излязат за победа, едва ли можем да говорим за противпоставяне.. :)

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 11 май 2014 09:44

2:0 за Ботев! Някои хора може да ми се смеят, но отбора на Лудогорец няма да издържи психически. Условията за тях, ще бъдат кошмарни! И четох един коментар на фен на лудогорец в който сравнява предишен финал с Локомотив Пловдив и този който предстои . Това е смешно и няма нищо общо.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 май 2014 10:21

soulhealer написа:2:0 за Ботев! Някои хора може да ми се смеят, но отбора на Лудогорец няма да издържи психически. Условията за тях, ще бъдат кошмарни! И четох един коментар на фен на лудогорец в който сравнява предишен финал с Локомотив Пловдив и този който предстои . Това е смешно и няма нищо общо.

Така е, ще ти се смеем. Играхме на "Юна", "Армията" и "Герена", играли сме и пред препълнени "Христо Ботев" и "Лаута". За разлиха от вас, ние играем по един и същи начин у дома и навън. Това разбира се не гарантира победа, но стига с тези изхвърляния, "Лудогорец" отдавна доказа, че публиката не рита на терена.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 11 май 2014 23:44

Да, разбирам те, че все още си превъзбуден след като разбра, че отново сте шампиони, но в случая не осъзнаваш и не правиш разлика между нещата които си опоменал в неадекватното си съобщение. Значи, дори и на Легия Варшава да си гостувал, което не ти го пожелавам, ще е цвете пред това , което ви предстои в БУРГАС, пък после ми смей!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 12 май 2014 00:43

Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш :lol:

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 12 май 2014 08:25

Този пък с кои футболисти плаши! Не знам тези двамата с какво повече са от някои от футболистите на БОТЕВ.
Иначе се очертават интересни битки по терена. МИНЕВ vs. МИНЕВ , МОЦИ vs. ДОРЕ/ХАМЗА , Кайсара vs. ВАНДЕР/ПЕДРО/РОМАРИО/, ЛУКИН vs. БЕЗЯК, МИСИДЖАН vs. Й. ХРИСТОВ.
А в средата на терена ИРШАК и АНИСЕ мисля, че ще властват.

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 12 май 2014 08:54

hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш :lol:

на нас ни ни трябва да спираме Безяк и Марселиньо а да спрем съдията който след поредната вечеря с Петричев в Ресторант Сръбска Скара ще ви дава дузпа като предния мач в Разград

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 12 май 2014 11:08

soulhealer написа:Този пък с кои футболисти плаши! Не знам тези двамата с какво повече са от някои от футболистите на БОТЕВ.
Иначе се очертават интересни битки по терена. МИНЕВ vs. МИНЕВ , МОЦИ vs. ДОРЕ/ХАМЗА , Кайсара vs. ВАНДЕР/ПЕДРО/РОМАРИО/, ЛУКИН vs. БЕЗЯК, МИСИДЖАН vs. Й. ХРИСТОВ.

От всичките ви футболисти единствено Доре и Хамза биха били по-добри от тези на постовете им в Лудогорец, така че прави си сметката :lol: Като сте толкова добри защо не сте шампиони?

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 12 май 2014 11:41

soulhealer написа:Този пък с кои футболисти плаши! Не знам тези двамата с какво повече са от някои от футболистите на БОТЕВ.

Наистина ли мислиш че Иршак и Анисе са по-добри от Дяков и Златински ? :) :D Уахахахахаха

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 12 май 2014 12:32

kanara1978 написа:
hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш :lol:

на нас ни ни трябва да спираме Безяк и Марселиньо а да спрем съдията който след поредната вечеря с Петричев в Ресторант Сръбска Скара ще ви дава дузпа като предния мач в Разград

тези оправдания за съдията сме ги чували от вас, ревахте за дузпата в Разград, но след внимателно гледане Антон Генов каза чиста дузпа и то по-вашата телевизия, но вече беше почнала помията

нищо не казваш за оная топка дето мина гол линията а гол не се призна, Лудогорец не повдигнаха въпроса джентълменски

ако оня мустакатия с много пари не ви купи финала, никога няма да ни победите при нормални обстоятелства, колко милиона еуро набутахте на полусезона за 4 място

А да сравняваш публиката с Ботев с тази на Партизан е смешно, сравнявайте се с Левски и ЦСКА

Върни се в “Лудогорец”