Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
soulhealer написа:2:0 за Ботев! Някои хора може да ми се смеят, но отбора на Лудогорец няма да издържи психически. Условията за тях, ще бъдат кошмарни! И четох един коментар на фен на лудогорец в който сравнява предишен финал с Локомотив Пловдив и този който предстои . Това е смешно и няма нищо общо.
hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш
soulhealer написа:Този пък с кои футболисти плаши! Не знам тези двамата с какво повече са от някои от футболистите на БОТЕВ.
Иначе се очертават интересни битки по терена. МИНЕВ vs. МИНЕВ , МОЦИ vs. ДОРЕ/ХАМЗА , Кайсара vs. ВАНДЕР/ПЕДРО/РОМАРИО/, ЛУКИН vs. БЕЗЯК, МИСИДЖАН vs. Й. ХРИСТОВ.
А в средата на терена ИРШАК и АНИСЕ мисля, че ще властват.
soulhealer написа:Този пък с кои футболисти плаши! Не знам тези двамата с какво повече са от някои от футболистите на БОТЕВ.
Иначе се очертават интересни битки по терена. МИНЕВ vs. МИНЕВ , МОЦИ vs. ДОРЕ/ХАМЗА , Кайсара vs. ВАНДЕР/ПЕДРО/РОМАРИО/, ЛУКИН vs. БЕЗЯК, МИСИДЖАН vs. Й. ХРИСТОВ.
А в средата на терена ИРШАК и АНИСЕ мисля, че ще властват.
kanara1978 написа:hijack1 написа:Ако мислиш, че точно публиката ви ще спре Безяк, Марселиньо или който и да е да ви бутне 1-2 гола жестоко се лъжеш
на нас ни ни трябва да спираме Безяк и Марселиньо а да спрем съдията който след поредната вечеря с Петричев в Ресторант Сръбска Скара ще ви дава дузпа като предния мач в Разград
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта